Ez a kipufogós dologra!
Hétvégén engem is elkapott a dolog hogy veszek rá egy másikat. De meg vették előlem!
Ráadásul Yoshimura dob volt! Majdnem egy egy RF árát éri újba!
Azér annak a szárnak ott kell lenni a toppon, mert ha kicsit is meggörbül már nem is egytengelyű a szerkezet és ahány befogás a kerékkel annyi eredmény.
Sima menetes szárat felejtsd el kapásból!
@Pistabaaa^:
te vágod ezt a videó feltöltés dolgot.Csináltam egy videót, de 1,2G. Super-el konvertáltam avi-ba (H264 640x368 30fps), de még így is 400 mega .Youtube-ra felment, de itt 100 MB a korlát.Nem tudod , hogy tudnám ide is felvarázsolni, úgy hogy ne legyen egy rakás sz@r a minősége?
Üdv Urak!
Olaj lecserélve . :D A leeresztő csavarhoz közelebbi kipuffcsövet letekertem egy zacskódarabbal. A szűrőbe pedig szemből 2 lukat ütöttem egymással szembe és egy kúpos fogóval hajtottam ki.(így nem kellett idomot bontani .
Már csak a gumicsere maradt el, de jövőhéten meglesz az is.
Lenne egy kérdésem ma motorral mentem suliba és mikor jöttem haza akkor a km óra el kezdet ugrálni az miért van egyszer fel ment 180ra utána 0ra utána 100ra és pedig fojamatósan haladtam 60s tempoval
Az enyémre az van írva, hogy 97dB, engedélyezte a JMCA.
(Az a japán "E" ha jól tudom.)
Járok olyan helyen, ahol már mértem, és 110dB zajszint van.
Remeg a föld és fülvédőben se hallom amit gondolok .
Meg persze azért függ ez a dob kérdés még a használattól és a lakókörnyezettől is.
Októberben reggel 6-kor csípős hidegben minden nap 5 perc szivató,
és garantált a jó szomszédság .
De ha elkészül a dobom, akkor azért vissza teszem .
A 140 szerintem is sok egy kicsit...
3 éve Jászboldogházán a hangnyomás második helyezett 127 decibel volt, azt hiszem.Egy herélt simson, és utána mindenki meg akarta verni, mert ő furikázott teli gázon részegen hajnalban a sátrak között ha jól emlékszem
2006 óta van MARTIN az enyémen, elötte is valami japó sportdob volt a 4kilóson, de rendőr még soha nem kérdezte hol a gyári dobom.
Akár merre mentem soha nem szóltak. Pontosan tudják Ők is miért van.
Ezt tanúsíthatom. Engem is, a gyári dobbal meg sem hallottak. (bár úgy inkább volt villanymotor hangja mint egy 600 sor4-é ).
Aztán megjött a Remus, és olyan orbitális hangja lett, hogy az autósok már messziről félrehúzódtak.Volt aki majdnem nekirántotta a falnak az alsó rakparton a kocsit, úgy félrerántotta a kormányt. Szóval nem csak azért jó a hangos dob hogy a motor hangjában gyönyörködj, és félj a rendőrtől
Herélt dobot lecserélni!?
Ha túl sok pénzed maradt, inkább utald át a motoros mentőknek vagy a gyermek mentő alapítványnak ne kölcsed marhaságokra!
Egy hónap alatt kijön eléd pár autós és rakod is vissza a heréltet.
Kevés olyan motoros van aki passzióból tesz hangos dobot, inkább önvédelem.
érdeklődni 70 3179083
üdv,P.