Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

RF 400/600 bontott alkatrészek eladók.
érdeklődni 70 3179083

üdv,P.
Ez a kipufogós dologra!
Hétvégén engem is elkapott a dolog hogy veszek rá egy másikat. De meg vették előlem!
Ráadásul Yoshimura dob volt! Majdnem egy egy RF árát éri újba!

Marad a régi egyenlőre!
Képet vidd le 800_480-ra...
Én mpg4-be raktam fel ide az AF-1-es videómat!
Motoroskrisz tudunk találkozni valahol Pesten hol lenne jó neked ? sajnos Pesten csak Bkv val járok
Kezdek én is fáradt lenni és fölösleges marhaságokat írni.
Azér annak a szárnak ott kell lenni a toppon, mert ha kicsit is meggörbül már nem is egytengelyű a szerkezet és ahány befogás a kerékkel annyi eredmény.
Sima menetes szárat felejtsd el kapásból!
@Pistabaaa^:
te vágod ezt a videó feltöltés dolgot.Csináltam egy videót, de 1,2G. Super-el konvertáltam avi-ba (H264 640x368 30fps), de még így is 400 mega .Youtube-ra felment, de itt 100 MB a korlát.Nem tudod , hogy tudnám ide is felvarázsolni, úgy hogy ne legyen egy rakás sz@r a minősége?
digites akkor majd át nézem
Nem emlékszem, hogy a Tied digit műszerfalas vagy még a régi,
de ha digites akkor lehet valahol megtört a kábel és kontaktos vagy zárlatos.

Ha spirálos, akkor passz...
Ja igen, kicsit koszos a Drága, ezért a Ti és a RöFi elnézését is kérem.
Ja és kész az első emelő is, csak még formába kell hozni...
Üdv Urak!
Olaj lecserélve . :D A leeresztő csavarhoz közelebbi kipuffcsövet letekertem egy zacskódarabbal. A szűrőbe pedig szemből 2 lukat ütöttem egymással szembe és egy kúpos fogóval hajtottam ki.(így nem kellett idomot bontani .
Már csak a gumicsere maradt el, de jövőhéten meglesz az is.
Lenne egy kérdésem ma motorral mentem suliba és mikor jöttem haza akkor a km óra el kezdet ugrálni az miért van egyszer fel ment 180ra utána 0ra utána 100ra és pedig fojamatósan haladtam 60s tempoval
hát sejtettem,csak gondoltam megkérdek olyat is aki jobban ért hozzá..

ha olyan 12es menetes szárhoz esztergáltatok 2 menetes furatú kúpot akkor annak jónak kell lennie elvileg ugye?
RSrambo!
Megvan még az az ismerősöd aki jó áron hozta a gyertyákat?
Kéne nekem cr8ek vagy cr9ek, ha tudsz még, légyszi írj!
Köszönöm!
Az enyémre az van írva, hogy 97dB, engedélyezte a JMCA.
(Az a japán "E" ha jól tudom.)

Járok olyan helyen, ahol már mértem, és 110dB zajszint van.
Remeg a föld és fülvédőben se hallom amit gondolok .

Meg persze azért függ ez a dob kérdés még a használattól és a lakókörnyezettől is.
Októberben reggel 6-kor csípős hidegben minden nap 5 perc szivató,
és garantált a jó szomszédság .

De ha elkészül a dobom, akkor azért vissza teszem .
Nem egyezik ezért vékony a tengelye és a két végén kúpos a befogó amit csavarral lehet rögzíteni...
A 140 szerintem is sok egy kicsit...
3 éve Jászboldogházán a hangnyomás második helyezett 127 decibel volt, azt hiszem.Egy herélt simson, és utána mindenki meg akarta verni, mert ő furikázott teli gázon részegen hajnalban a sátrak között ha jól emlékszem
lenne egy tán buta kérdésem.. még mindíg a centirozás a téma

kivettem ma az első kereket,megmértem a tengely átmérőjét (16mm)
a kérdés,hogy ez az átmérő minden motornál egyezhet szerintetek?

megkönnyítené a dolgot,mert nem kellene kúp a befogáshoz,hanem a saját csapágyán gördülne meg persze az álvány csapágyain is....
A 140 kicsit sok, maradjunk inkább 100-120 környékén.
Ha normális hangerőre (kb140dB) lefojtod és nem túráztatod fölöslegesen akkor nem.
Az enyémet vajon megkérdezik majd?
2006 óta van MARTIN az enyémen, elötte is valami japó sportdob volt a 4kilóson, de rendőr még soha nem kérdezte hol a gyári dobom.
Akár merre mentem soha nem szóltak. Pontosan tudják Ők is miért van.
Ezt tanúsíthatom. Engem is, a gyári dobbal meg sem hallottak. (bár úgy inkább volt villanymotor hangja mint egy 600 sor4-é ).
Aztán megjött a Remus, és olyan orbitális hangja lett, hogy az autósok már messziről félrehúzódtak.Volt aki majdnem nekirántotta a falnak az alsó rakparton a kocsit, úgy félrerántotta a kormányt. Szóval nem csak azért jó a hangos dob hogy a motor hangjában gyönyörködj, és félj a rendőrtől
Herélt dobot lecserélni!?
Ha túl sok pénzed maradt, inkább utald át a motoros mentőknek vagy a gyermek mentő alapítványnak ne kölcsed marhaságokra!
Egy hónap alatt kijön eléd pár autós és rakod is vissza a heréltet.
Kevés olyan motoros van aki passzióból tesz hangos dobot, inkább önvédelem.