Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minden bontót végig kérdezhetsz.

http://www.hengerfej.com/mbont...

főleg: racsi;
polgárdii
koszi szepen, ha veletlenul tudtok meg valahol valtot megkoszonnem. tovabbi jo napot, az Rf legyen veletek!
Ha a gyertyákat kicserélték, és még mindíg nem jó akkor karburátor problémás.
Hát igen. A szine.
Nem ezt a motort mutatta valaki pár hete 600 körüli áron egy kereskedés hirdetésében?

Ha annyi pénzt adtál érte akkor legyél lelkiismeretes fogyasztó és vidd vissza hozzájuk ha baj van a garancia alatt. Ha már ennyit volt pofájuk legombolni rólad dolgozzanak meg érte.
Ha lejár a 6 hónap garid, nálam még megvan a 4 kilós karburátorsora amit postán meg tudsz igényelni tőlem JÓ áron.

15 fokban is szivató nélkül pöccre indul a 6kilós, ahogy indult a 4kilós is anno. Terhelni nem lehet pár percig, de szépen eldübörög alapjáraton amíg elpakolom a hátizsákot a dobozba és beöltözök.
oke koszi, meg annyit, hogy ez a sugomotor hol talahato?
Na valahogy így:
http://maps.google.com/maps?f=...
Csak a pályáig nincs meg a térképen az utca, de onnan már nem lesz nehéz :)
igen, aszthiszem a sugomotornal volt a bontott valto ,eleg rizikos csak ugy vedd meg ha ertesz hozza,mert amugy 100 korul javitjak a valtot alkatresszel munkadijjal eggyutt,csak nagyon lassan keszul sajna
A hangjára nagyon kíváncsi vagyok és hogy jutok el a ringre a leghamarabb ha nem az M5ös megyek? mer pontos címet nem találtam
Most a TL az új játék.
Meg igazából azért akarok annyira menni, hogy megszokjam, hogy mit tud, mert utcán nem szívesen erőltetném....
köszi!
komplett mukodokepes valtot? 5 os, nem?
És az Rf el vagy a Tl el jössz ?
Na, ezt örömmel hallom .
Akkor karistolunk 1 jót
Nekem elég a fél nap is mert dél ellőt suli van de dél után tuti hogy ott leszek
Letsgo !
Nézd meg ezt a hozzászólást, amire itt válaszolok, ebben benne van mit nézz !
Itt találsz mindent:
http://www.kakucsring.hu/html/...
Egész nap 6000, a délután csak 4000.
Én az egész napon gondolkodom. Az a + 2000 megér annyit, főleg ha egész napra szól a szabim .
Akkor legalább kicsit ráérősebben tudok körözgetni.

Kedden jó idő lesz, a köpönyeg.hu, és az idokep.hu szerint is.
Engem érdekel ha jó idő lesz és menyi a be ugró?és hánytól?
szia
pont ilyen gepem van nekem is es valto problemaval van szerelonel,nekem az eggyik motor bonto adott volna 60e ft bontott valtot,
Sziasztok,, erdekelne komplett valto rf900r 95' os evjaratra, a motor a profilomba van. elori is koszi
Majd készítek fotót róla meg ha elkészül hogy smint mit...
Dokumentáció meg lesz a másik RF klubba is :D
Ebben nem tudok segíteni, de majd ha kell kérek segítséget ok?
Most hozta a futár...
Tűszelep 6160 Ft a 4db
gyertya link 2554Ft darabja a kétkörmösnek

Most ebéd és megyek is ki hogy meg csináljam!

Fiúk jönnének a hülye kérdések :D
1 úszó szintet menyire kell belőni?
2 ha szét szedtem mihez képest mérjem? ( Sejtésem van de biztosra akarok menni)
És van e valami infónk arról hogy a CO és egy kis bizgentyűs csavarjait hova tekergessem hogy gyári értéken legyen a DRÁGASÁG...
Vagy csináljam úgy hogy mert minden kép szét kell szedenem fel íróm hogy 1 henger ilyen csavar és hogy hol volt és úgy pakoljam össze?
Köszi a Válaszokat :D
Ezek a cuccok mennyibe kerülnek, hogy készüljek fel ha nekem is be kell szereznem!
Csak függ majd, hogy mennyi lesz a szerelő...
Mert a Campona nekem nem 20km-re van :D Balcsiról majd meg látjuk, hogy össze jön e!