Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én megyek csak léci le Írod hogy hogy tudok oda fel menni?de igazából olyankor minden motoros oda megy ja és hánytól lesz?
Üdv a klubban!

A többieknek: megvan az első túra kormányos RF!
gratula a gephez,csak ovatosan azert ennyi szunet utan
Szevasztok. 15 éve ültem utoljára motron és most jött el az ideje, hogy újrekezdeni. Sokáig keresgéltem, hogy mi lenne nekem ideális tanulómotornak, mely sokáig szolgálhatna és Őt találtam. Már 1 hete az enyém! :D

http://youtu.be/j4VD1SKqfyY
hétvégén valaki esetleg citadellára?
Grat!
Nem, sőt, jobban szerelhető ha a vázban marad.
Hölgyek,Urak!Egy kérdés!Hengerfejtömités cseréhez ki kell szedni blokkot?Vagy ki lehet cserélni úgy is ha nem szedem ki?Elöre is köszi a válaszokat!
jó az izlésed én is épp egy 600as gsxr-re ülök rá hamarosan,már csak napok kérdése. 2004-es és nekem is nagyon tetszik!
Ismerős történet - azt hiszem mindannyiunk számára - ez az új gép előtt a régiből jól kijönni... De ez van sajnos.

A szívlámpás Gixxerek jók, csak egy jó szín kell nekik!
Tsanyi kolléga is ajánlotta őket tavaly, mert hogy alig sportosabbak (mmint üléspozíció, stb.), mint az RF, így aki ettől félt volna (pl. én, hogy túrázásra nem igazán jók), azoknak nem kell tartani. :)
Görgőztettem én is tavaly, illetve Apu elvitte nekem valahol BP-n.
Ha jól emlékszem egy 10-es volt.
Profi munkát végeztek, a felnicsík épphogy ledarálódott, de egyéb sérülés nélkül
kigörgőzték.
Téged át ba...ak! Eredetvizsga nem is kell,okmányiroda forgalmival -rendszámmal kb.18 ezer.
Holnap én is viszem a kerekeket, a hátsóról tudtam, hogy kopott, mert valahogy éreztem...
De egészen eddig lusta voltam közelről szemügyre venni, hát jól is tettem.
Kicsit 0-ra kopott a két oldalán és a tetején szegényke.

Az első gumik tényleg csak 4mm-esek, szemre többnek tűnt, úgyhogy igazad van Krisz, valószínűleg gyárilag se több.
És végül egy kis hamisítatlan vidéki kerékkivét akció:
ja, és bendixet is, de azt nem ajánlom bár a legolcsóbb...
Akár tőlem is....brembo vagy ferodo.....az előbbi a király, de az utóbbi olcsóbb...
Igazából a 2000 körüliek tetszenek....(2002-ig) utána már olyan, olyan, olyan kis "szöcskék" nekem az nem jön be..... Most van egy pár a piacon elég jó áron....de a biznisznek egy feltétele van - a jelenlegi eladása

Látod ebben igazad van h nem kell az utas végett aggódnom
Azért az ha össze jön vigyáz vele mert az nem kicsit vad kétkerekű!
Veszélyesek a csajok ezeken a sport gépeken...

Tavaly felvonuláson 23éves csaj vagy 45kg Yamaha R6 furdő ruci sisak :D Gondolod mindenki mögötte motorozott

Elnézést a hölgytől nem bántani akartam! Jó látvány volt!
Na, szép az is, meg jó is - milyen évjáratot néztél?
Plusz neked ott az előny, hogy nem lesz majd a hátsóüléstől nyavalygó barátnő, vehetsz mindenféle szupersportot...
Még nem.... Most a gsxr 600 lett a favorit... Azért hű maradok a suzy-hoz
Most elkezdem hírdetgetni.....vagy megpróbálom beszámíttatni.....majd látjuk mi lesz belőle...
Ha meg nem jön össze a csere akkor sem esek kétségbe...mert jó kis motor ez....
Én ma át cseréltetem a gumit 5 ezerért cserélte ebe benne volt az új szelep és a centrírozás ja és én nem csak a kereket vittem és ki derült hogy az első kereket görgőztetni kelen e és az első fékbetétekbe kb van még 500 km fék betétet hol tudok venni ?
Máris jöhet a 900?
Sziasztok!

Úgy néz ki eladó lesz a 400-as RF-em. Ha valaki ilyet szeretne venni akkor nyugodtan ajánlhatjátok figyelmébe.
Köszönöm
Tényleg félreértettem....viszont aki csak motorgumival vagy csak ritkán autózik az használ kiemelőt is nem csak a műanyag védőkupakot.......és nem csak műanyag csíkot tesz a felnire hanem ilyesmit is használ: http://www.lincos.eu/hu/kereks...

nekem volt.........ahol inkább autóznak ott erre nem készülnek fel egészen addig míg valaki rájuk nem ver egy 150rugós felnit.....