Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A két perec abban is benne van már ugye , így a jobbos egy kicsit
"karcos" de semmi baja.
Most, hogy említetted én még csak le se mostam még soha, az eső
úgyis lemossa kívül-belül .

Egyébként igen, a motornak így is úgyis kellett a felkészítés, és pont
ezért mert most a külcsinen kívül semmi baja, ha nem megy el 1
hónapon belül közel árában, akkor marad. Főleg, hogy végre Apukám és öcsém
is motorra tudott ülni, így nem szeretném megrizikózni a motor mentes szezont.
Ennek meg van azért némi esélye... a biztos az az, ami van .
No, többet én ezt a témát nem erőltetem, mert ne erről szóljon
a fórum .
Ne bántsd a pirosat :D

Jól néz ki a gépe!
Még valami! Csizmádban mennyi kilóméter van, hogy bírja a terhelést? Az enyém is már 2 éves és alig látszik rajt a használat.
Évente 2-3szor bekenem méhviaszos bőrápolóval.
Mindenképp előnyére vált a motornak.
Az eladás meg most hirtelen jött, van 1-2 motor a láthatáron,
ha ezt tudom 1 hónappal ezelőtt, akkor nem költök rá 70e-et,
hogy szezonkész legyen.
Nemtudom mennyire függvénye bárminek is a piros szín, de most nem
azért akarom eladni, mert költeni kellene rá,
hanem mert nem bírom felvenni a tempót a környező motorokkal.
A gondom az, hogy idénre nagyobb túrákat tervezek, főleg két személlyel,
több motoros ismerősömmel is tudnék menni ide-oda HA lenne
kraft a motortban.

Annak meg semmi értelmét nem látom, hogy a most végre jól
működő motoromat széthajtsam, aztán mehessen bele a következő
blokk.
Egyszerűen kevés nekem ez a motor, ezen nincs mit cifrázni.
2.5 év, majd 24.000km, ennyi elég volt, hogy tovább lépjek.
Most akarod eladni mikor már kezd fehéredni a bringa!?
Fújj rá még egy keveset a gyógyító colorból és a következő tulajnak már csak a felhőtlen élvezetek maradnak.
Javasolni merem, hogy olyat csináltass amilyen az enyémen van. Nem takarja a lámpát, nagyon stabilan tartja az egészet.
Nem reszkethet! Gumit nézzétek körbe, és a centírozását.
Megemelitek az elejét, féknyergekben visszapréselitek a dugattyúkat, hogy ne fogják a tárcsát és finoman megforgatod a kereket. Akár hova fordítod onnan nem szabad neki elindulnia ha elengeded.
Lenne egy kérdésem. A barátom szerint, aki ZZR600 ason nőtt fel furán reszket a motorom eleje. Szóval az egész első üveg, tükrök stb. egggyütt rezeg. Na most én nem tudom hogy hogyan kell ennek működnie és Ő sem, de inkább rákérdek. A szél rezegteti mellékesen. Valahol el lenne szabadulva, vagy ennek igy kelllennie?
RF doboztartó konzolt keresek, ha van valakinek eladó, akkor kérem jelentkezzen. Szombaton megyek csináltatni rá, de ha van kész megoldás, akkor megúsznám...
Köszi!
Hááát!?
Amíg piros.....
Ma a motorom megint szervizbe került elszakadt a kuplung bovden és ha már ott van akkor fékbetét csere is meg lesz és remélem idén nem kel már szervizbe vinni
Helló ezzel kapcsolatban el kell hogy szomorítsam a haverodat nem tudok segíteni a pároméban minden ki van cserélve amit felsoroltál és drága játék volt!
Szerelőhöz kell vinni aztán lesz ami lesz!
Szia
A következőt kérdezném, van a haveromnak egy SR50 ditech robogója, megált, be sem indul! Átnéztünk már mindent de lövésünk sincs mi lehet vele. Esetleg tudnál v.mi okosat mondani? Kompresszor, injektor, szivattyu ok!
Köszi előre is!
Üdv: dani
Helló délután valaki siófokon megtalálható?Egész délután ott leszek és Veszprémbe átlesek az állatkertbe!
Telszámom az rfklub.hu-n
Köszöntem mindenkinek a tegnapi válaszokat!

Red, neked meg sok sikert - de nehogy motor nélkül maradj idén!
Értem!
Sok sikert a cseréhez... Majd ajánlgatom haveri körben a gépedet... Hát ha lesz valakinek ismeretségbe egy jó mocija! :D
Jó ez a motor, csak nekem mostmár tényleg kicsi.
Nyüglődés két személlyel hosszú távon. Ha 600-asom lenne vagy 900, akkor
nem kellene másik csak a kényelem miatt, de ez így küzdés.
Meguntad a kecskét...
azért remélem majd gurulunk még olyat mint 15.kén

Hétfőn meg jön a cucc a karibihoz!

Aztán reménykedek :D
Köszi ! Így legalább van valami támpontom.
Én 300-ért adtam oda, de nagyon sietős volt a dolog, mert nem volt helyem 2 motornak. Így viszont 10 nap után elvitték. Tudom, nem ennyit ér a gép, de a muszáj nagy úr.
Ha nem indiszkrét, mennyiért vitték el ? Elég a kb. nem kell pontos összeg...
Csak hogy mire számítsak...
Honda CBF1000-et vegyél az kényelmes,nekem csak haccázas van de kétszeméllyel is 3-4-5-6száz Km/nap meg se kottyan.Ha minden féle motorokkal megyünk akkor látom felálnak nyújtózkodnak,csuklót ráznak,derekat fognak stb.Mikor a nejem először jött velem hosszabb útra nem értette,hogy miért kell a többieknek megálni 100-150km után.Tehát az utasnak is kényelmes.Persze olyat veszel amilyet akarsz csak nekem személyesen nagyon bejött. TDM-el mentem egyszer 50km-t egybe és az is kényelmes nyomatékos motor.Az egyik ismerősnek Ducatti van de ő 100Km-nél hosszabb útra el sem indul,az már kihívás.
Sziasztok.
Már nem vagyok RF tulajdonos, olcsón, de eladtam a gépem, mást vettem. Ezért eladóvá vált digit. műszerfal és jobb farokidom, mivel számomra felesleges. A műszer ára 12e., az idom ára 4e. Hátha szüksége van rá valakinek.