No, a hétvégi motorozgatás alatt végre lekopott a gumikról ez a fényes
"izé", valami gumiápolóra gyanakszom...
De teljesen jó lett, ugyan azt biztonságérzetet adja mint a Z6,
úgytűnik megbarátkoztam velük .
A benzi csapot használd mert nem jó neki!
Én pl már úgy indittok hogy el van zárva. szívató beindul elsőre és rányitom a csapot és pöfög szépen nem köpködi a gyertyát! Persze ez csak a hideg indítás....
akkor 4kor a dunaplázánál,de inkább a vele szemben lévő Madarász utcai kórház parkolójánál.az egyértelműbb.. nem emlékszem benzinkútra ott.. a kórház parkolója meg pont szemben van a dunapláza főbejáratával..
a telszámom kint van az adatlapomon..
Red te tudod a számom,ha jönnél csörgess meg és ott találkozunk gondolom
Ma majdnem cserbe hagyott a kis Rőfi ma reggel is motorral mentem suliba és út közben át kelet rakni tartalékra és 500-1000 m után el kezdet dadogni a motor utána le állt 2 henger pont be értem a suliba és le állt és hagytam egy kicsit állni utána fel hívtam a szerelőt és aszt mondta hogy, biztos vizes volt a benzin ezek után hoztak bele nekem 5l benzint és bele raktuk és ki nyitottam a benzin csapot és beindult simán mind a 4 henger szóval ez után nem fogom használni a benzin csapot szerencsére nem kelet csalódnom a Rőfiben de jól rám ilyesztet
Igen, bár tegnap szedtem szét, de várnod kell holnapig, mert nem
emlékszem már milyen (asszem 8-as...), megnézem holnap.
Úgyis kell néznem egy szinkront, mert nekem is elkezdődött ez az első
henger nem megy dolog... csak nekem alapjáraton nem ment.
Szia!
Nekem a benzincsap "tekerője" kellene, és az alatta levő alátét, és a csavar a közepéről.
Mondj egy árat, emailben is lehet, a címem tgabi009@gmail.com
Köszi!
Nos, nagy csodát nem lehet tenni, a H.264 jó mpeg4-ben, esetleg DivX/XviD-ben érdemes próbálkozni (én pl. így raktam fel a legtöbbet).
A legutolsó vidimet viszont .fla-ban töltöttem fel - ezt nem buzerálja a szerver. Vagy ősszel még nem csinálta. Csupán megnézi, hogy FLA videó-e, ha igen, már mehet is fel, nem butít. Így ha tudsz 100 Mb körüli FLA-t csinálni, akkor az olyan minőség lesz, mint a gépen.
Bár hozzátenném, hogy az én videóim 3-5 percesek max, az emlegetett FLA pedig 1:34, szóval ott azért tudtam hagyni a minőséget.
FLA-hoz Google, van ezernyi konvertáló ha a Super nem tudná.
"izé", valami gumiápolóra gyanakszom...
De teljesen jó lett, ugyan azt biztonságérzetet adja mint a Z6,
úgytűnik megbarátkoztam velük .