Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fórumhoz lenne egykét ötletem mint kategóriák!
De 5 a lap nagyon tetszik megyek én is aludni de holnap átnézegetem töviről hegyére :D
RED

A cikket kezdhetnéd az Rf karbijának a beállításával :D
Hát..nekem nem sikerült a reg. Valami 33-as hibát ír ki
Ja és igen, jöhetnek a hibajelentések - pl. a műszaki adatokban is, hátha elírtam valamit... :)
Majd a regisztrációnál a "sportmotor adatlapos" rublikába segítséget kérnék, hogy
mit is kell írnom.
Bár lehet kiszúrja a szemem, csak már álmos vagyok .

No, holnap elolvasom mit is kell oda írni, mert mostmár érzem, hogy feküdni kell,
sajnos bennem is tombol a háegyenegy....

De nagyon tetszik az oldal, a műszaki adatokat rögtön végig is olvastam .
Hát remélem addigra sikerül a gépemet össze raknom valami huzat van vele! Habár az enyém még nem egy fotó modell :D
de meg lesz az is!
Zsírrrrrr! gratulálok!
Örülök, ha tetszik, már rég ott volt a tervek között!

Szerintem is jó alap lesz - bár a következő fórumos guruláson (remélhetőleg már május 1. vagy hamarabb) már lehetne csinálni egy jó képet fentre, most csak összefotóboltoztam oda valamit (bár nekem bejön ez a piros-zöld (vagy kék-zöld, kinek hogy :))!

A szerkesztő úrnak meg: hajrá!
Hihihi! köszi a munkát! Igaz én még szerélésben az Rfnél gyerekcipőben járok de az oldalora már regeltem és remélem ott is ilyen jó társaság lesz mint itt!
Pistabá,az Isten áldja meg a kezeidet
minden fórumozó nevében KÖSZÖNJÜK!
Hűűűűűűűűűűűhaaaaaaaaaa
Nagyon ottvan a szeren ez az oldal
Most nem is írok többet, csak hogy gratulálok, meg hogy köszi, megyek is barangolni !
Szerintem ez zseniális !

Azthiszem összegyűjtöm a tudásanyagot és elkezdem összerendezni, hogy
cikk formába lehessen önteni.
Én csajnak gyenge vagyok! Akkor ne is írjak?

Ma jó napom volt! Szét borítottam vázra egy AF-1est!
Kezdődik a tuning! Ha annyit kihozok belőle mint az RS-emből beteg egy két kerekű lesz :P Habár ebből csak 14-18Le között hozunk ki hogy kicsit tovább bírja! Majd ha lessz időm csinálok egy kis videót a felújításról!

Na nem untatlak tieteket!
Jah tettem egy kis képet hogy legyen csaj is az oldalon
Ja igen, Imi úr figyelmébe ajánlom az "ájlávblú" menüpontot - elsősorban neki, mint BlueOne-nak készült (és persze minden kékpárti RF-esnek is)!
Sziasztok!

Rég jártam már erre, de minthogy nincs szezon, így a védőangyali szerepköröm is pangott egy kicsit - ez maradjon így a szezonban is, senki ne törje magát!

Viszont ebben a kis szabadidőmben egy rég elfeledett ötlet megvalósításának láttam neki és jelentem, az alappillérek el is készültek!

Már csak Ti hiányoztok, hogy otthonossá tegyük Magyarország legújabb motoros klub honlapját: az RF Klub.hu-t!

Lehullt hát a lepel, egy szaktudást és közös élményeket egybe gyűjtő, a fórumot kiegészítő web 2.0-ás otthonról van szó, amit ezennel el lehet kezdeni birtokba venni!

Jelenleg gyerekcipőben jár, biztosan vannak hibái (pl.: a szavazás még nem megy), de ezekről nyugodtan jöhetnek bejelentések az rfklub@gmail.com-ra!

Továbbá mivel ez egy klub oldal, mindenképp számítok rá, hogy Ti, a klubtagok fogjátok megtölteni hasznosabbnál-hasznosabb információkkal, képekkel, videókkal! Így aki érez magában affinitást, hogy szakértelmét, tapasztalatait komolyabb formában, folyamatosan megossza a kedves klubtagokkal, írjon egy mailt a fenti címre ez ügyben, és megkapja a megfelelő jogokat!

Remélhetőleg az aktív klubtagok egyetértésével, de mindenképpen szeretném megkérni imitrikes és RedOne urat, hogy ők már most szokjanak hozzá a szerephez - talán a két legtöbb tapasztalattal és szakmai anyaggal rendelkező klubtag írásait szerintem mindenki szívesen olvasná!

Ja igen: az oldalon van egyetlen jelszóval védett oldal (mármint regisztráció után is jelszó kell hozzá). Ha érdekel a kulcs, szintén az emlegetett címre lehet írni, ahonnan (megfelelő azonosítás után) már jön is a válasz!

Hirtelen ennyi jutott eszembe, széles utat mindenkinek 2011-ben is és ne húzzátok jobban a gázt, mint ahogy én tudom tartani a tempót!

Üdv,
Felénk is
Nálam már 8 óra körül van .
OKÉÉÉÉ Értem
A leányzók elfelejtésére reflektáltam csak. :)
(csak sikerült a te kommentedre válaszolni)
Milyen gond? Nincs gond... Részemről legalábbis. Egyébként minden nap többször látogatom a fórumot, az meg hogy tapasztalatom nem sok van, és így nincs mit megosztanom...
Jogos, elnézést utólag is. De tessék gyakrabban járni, és akkor nem lesz ilyen gond! :)
hát tényleg kihalt a nem túl népes hölgyRFtábor

ez mekkora összetett szó lett,még én is meglepődök rajta,miket ír a kezem
Nofene... Esemény? Rejtélyes, csak nem motorváltás? (hirtelen ötlet)
Kihagytad Edinát és Ronyt, bár "nem vannak" túl sűrűn fórum közelben, de miért?
Srácok (és Anett)!

Aki tud, legyen fórumközelben 8 óra tájékán, valami azt súgja, hogy lesz valami esemény...