Majd a regisztrációnál a "sportmotor adatlapos" rublikába segítséget kérnék, hogy
mit is kell írnom.
Bár lehet kiszúrja a szemem, csak már álmos vagyok .
No, holnap elolvasom mit is kell oda írni, mert mostmár érzem, hogy feküdni kell,
sajnos bennem is tombol a háegyenegy....
De nagyon tetszik az oldal, a műszaki adatokat rögtön végig is olvastam .
Örülök, ha tetszik, már rég ott volt a tervek között!
Szerintem is jó alap lesz - bár a következő fórumos guruláson (remélhetőleg már május 1. vagy hamarabb) már lehetne csinálni egy jó képet fentre, most csak összefotóboltoztam oda valamit (bár nekem bejön ez a piros-zöld (vagy kék-zöld, kinek hogy :))!
Hihihi! köszi a munkát! Igaz én még szerélésben az Rfnél gyerekcipőben járok de az oldalora már regeltem és remélem ott is ilyen jó társaság lesz mint itt!
Hűűűűűűűűűűűhaaaaaaaaaa
Nagyon ottvan a szeren ez az oldal
Most nem is írok többet, csak hogy gratulálok, meg hogy köszi, megyek is barangolni !
Szerintem ez zseniális !
Azthiszem összegyűjtöm a tudásanyagot és elkezdem összerendezni, hogy
cikk formába lehessen önteni.
Ma jó napom volt! Szét borítottam vázra egy AF-1est!
Kezdődik a tuning! Ha annyit kihozok belőle mint az RS-emből beteg egy két kerekű lesz :P Habár ebből csak 14-18Le között hozunk ki hogy kicsit tovább bírja! Majd ha lessz időm csinálok egy kis videót a felújításról!
Na nem untatlak tieteket!
Jah tettem egy kis képet hogy legyen csaj is az oldalon
Rég jártam már erre, de minthogy nincs szezon, így a védőangyali szerepköröm is pangott egy kicsit - ez maradjon így a szezonban is, senki ne törje magát!
Viszont ebben a kis szabadidőmben egy rég elfeledett ötlet megvalósításának láttam neki és jelentem, az alappillérek el is készültek!
Lehullt hát a lepel, egy szaktudást és közös élményeket egybe gyűjtő, a fórumot kiegészítő web 2.0-ás otthonról van szó, amit ezennel el lehet kezdeni birtokba venni!
Jelenleg gyerekcipőben jár, biztosan vannak hibái (pl.: a szavazás még nem megy), de ezekről nyugodtan jöhetnek bejelentések az rfklub@gmail.com-ra!
Továbbá mivel ez egy klub oldal, mindenképp számítok rá, hogy Ti, a klubtagok fogjátok megtölteni hasznosabbnál-hasznosabb információkkal, képekkel, videókkal! Így aki érez magában affinitást, hogy szakértelmét, tapasztalatait komolyabb formában, folyamatosan megossza a kedves klubtagokkal, írjon egy mailt a fenti címre ez ügyben, és megkapja a megfelelő jogokat!
Remélhetőleg az aktív klubtagok egyetértésével, de mindenképpen szeretném megkérni imitrikes és RedOne urat, hogy ők már most szokjanak hozzá a szerephez - talán a két legtöbb tapasztalattal és szakmai anyaggal rendelkező klubtag írásait szerintem mindenki szívesen olvasná!
Ja igen: az oldalon van egyetlen jelszóval védett oldal (mármint regisztráció után is jelszó kell hozzá). Ha érdekel a kulcs, szintén az emlegetett címre lehet írni, ahonnan (megfelelő azonosítás után) már jön is a válasz!
Hirtelen ennyi jutott eszembe, széles utat mindenkinek 2011-ben is és ne húzzátok jobban a gázt, mint ahogy én tudom tartani a tempót!
Milyen gond? Nincs gond... Részemről legalábbis. Egyébként minden nap többször látogatom a fórumot, az meg hogy tapasztalatom nem sok van, és így nincs mit megosztanom...
De 5 a lap nagyon tetszik megyek én is aludni de holnap átnézegetem töviről hegyére :D