Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na sajnos simán szóközzel nem tagolja rendesen, szóval mondjuk így:

- Főkategória
------ Alkategória
- Főkategória 2
----- Alkategória
----- Alkategória 2
----- Alkategória 3
Ha videót nem is ígérek részemről, de egy hosszabb karburátoros (2-3 részes) cikket
mindenképpen szeretnék írni.

Egyrészt azért, hogy ne kelljen 121x megválaszolni ugyan azt, másrészt azért,
hogy aki "csináld magad"-ban jártas, annak méginkább megkönnyítsük a dolgát.
Illetve sokan vannak azok, akik csak szimplán nem értik a gyári leírás angol szövegét.

Aztán persze lehet még írni szelephézag állítós, vagy lapka cserélős cikket is,
el lehet magyarázni a VC működését, le lehet írni az agyonemlegetett teleszkóp
szimeringek cseréjét.
Fékbetét cseréket, fékek légtelenítését, fékolajcserét...

Kiegészítő szervízinfókat felvinni. Pl.: lánchossz, lánctípus, lánckeréktípusok,
teleszkóp olaj típusok, motorolaj típusok, fékolajtípusok.

Bővebben összegyűjtve a tapasztalatokat "Olajok és tapasztalatok" címen leírni
ki mit használ(t) mit tapasztal(t)....

Szóval ötlet az van sok, csak mind leírni .
Mivel úgy látom, hogy a legtöbben most is saját fórumra szavaznak...

... jöhetnek az ötletek. Mármint akkor már elég konkrétan, valami ilyesmi formában:

Főkategória
Alkategória
Főkategória 2
Alkategória
Alkategória 2
Alkategória 3

és így tovább.

Jó kiindulópont lehet valamilyen másik klubnak a fóruma (hondavfr.hu/forum például, de van svclub.hu is), mert nagyjából nálunk is hasonló az alap, de mondjátok, hogy alakítsuk, és akkor úgy lesz! Na meg könnyebb eleve úgy létrehozni, ahogy szeretnénk, mint később átszabni!

Letsgo, jöhetnek az ötletek!
Hát még mindig marha szép ez az RF!
Először a mai munka eredménye, aztán (ha nem előz meg senki) az "új oldal" téma .
Szóval ezt követtem ma el, végre megjött a fényvisszaverős felnicsík is,
így volt rá okom, hogy az évente egyszeri felnipucolást beiktassam...
A csík származása szintén E-bay, az ár 1/4 az itthoni árnak, a minőség ugyan az.
Sajnos ez a regisztrációs rész nem az én irományom, így bizonyos dolgokat nem ír le. Pl. hogy a felhasználónév csak alfanumerikus karaktereket tartalmazhat (a-z és A-Z), és talán alulvonást ( _ ).

Viszont arra biztatok mindenkit, hogy nyugodtan adjátok meg az adatokat (telszám, lakóhely, ilyesmi), ugyanis csak külön jelszóval férhet hozzá bárki (nem elég a regisztráció), így főleg olyan célokat szolgálna, hogy adott esetben el tudjuk érni a többi klubtagot.
Igen, nekem is ez az egyik célom. Mármint hogy a hozzáértők ezt megtegyék.
Pontosan melyiket? Írjátok meg, mert bár próbáltam fordítani ahol tudtam, de biztos maradtak még benne.
szerintem lehetne olyat is mint itt hogy kisebb szereleseket videoval dokumentalni es azt feltolteni oda +szerelesi konyveket +szereles leirasokat magyarul,megkonnyiteni ,masok szereleset ha lehetseges
tt a jó idő nem csinálunk egy találkozót a Camponánál ? Pistabaa nekem is nagyon tetszik az oldal remélem hamarosan ott is lesz fórum
Léptem ZH-t írni, kell. délutánt.
Itt pedig összehasonlító adatokat találhatunk, inkább jellemzés a korabeli vasakkal.
http://motorland.hu/
Olvasói tesztek RF 900
http://www.suzuki-rf.de/ itt olvastam. És igazad van 9000rpm.
http://translate.google.hu/tra...

Innen is tucc adatokat beírni plussz a többi mellé.
De azt a sok angol szöveget ki kéne iktatni a földi halandók életének megkönnyítésére!
Sikerült elsőre a regisztrálás! Nálam ez ritka
Jó az oldal, majd a műszaki adatokban korrigáljuk a szaksajtó adatait és tökéletes lesssssz.
Megvan köszi!Sikerült!
Kérhetek én is jelszót a hozzáféréshez?
Belépsz ide a sportmotorra. Adatlapodat megnyitod és a végén van egy szám fent a "linksorban" ....hu/tagok/szám a számot kimásolod, alul pedig beilleszted a sportmotor adatlapnál a sportmotor.hu/tagok után. Ezzel enged regisztrálni, nem lesz 33as jelzés. A másik problémában nem tudok segíteni.
Segítséget kérnék a regisztráláshoz az oldalra mert nekem is 33-as hibát ir ki a másik pedig hogy nem megfelelő karakter van a felhasználónévben.
Én is reggeltem. Várom a jelszavamat .
Észrevétel csak a 9es fogyasztását illetően van, de majd hozzászólásként lesz feltüntetve. Tetszik az oldal!
Jóreggelt!

Sirály az oldal, már regisztráltam is, jó ötlet volt
Ja és ha tesztek fel képet avatarnak, akkor lehetőleg kicsit (úgyis 150 pixelre lesz kicsinyítve) és ne 16:9-es képarányút. :)
Jöhet. Egyelőre ugye azért nem akartam fórumot, mert úgyis mindenki ide talál elsőre, meg ez megszokott felület, stb., de nyilván idővel jobb lenne egy szépen szeparált fórum, amit saját szájunk íze szerint alakítunk.
A 33-mas hibára: a sportmotor linket úgy töltsétek ki, hogy a végére biggyesztitek az adatlapotok azonosítóját. Ha beléptetek itt, akkor az adatlapra mentek, "adatlap nézet" és a böngésző címsorából kimásoljátok a számokat. Az enyém pl. 252852. Ennyi, ezért nem ment a reg.
ez a hibaüzenet regisztrációkor;

"ERROR: SportMotor adatlap couldn’t have length different than 33."

és tényleg jó lett az oldal