Nekem a sima füles kegyetlenül nyomta a fülem, plusz rettentően idegesített
amikor a nagy nehézséggel felszenvedett sisakban kiesett a fülemből a dugó.
Ez meg megért 1k-t, házhoz.
Ja neeeem, nem intercom. Sima sisakba "építhető" sztereo fülhallgató .
Az interkomosditól egy picit elment a kedvem. Volt nálam a Scala Rider-ből egy,
amit használhattam egy ideig, de eszméletlen "Szokol rádió" hangulata volt.
Tökéletesen funkcionált (miután megjavítottuk), de zenét nem lehet rajta hallgatni.
Nekem főleg arra kell, hogy zenét tudjak hallgatni, na ennek arra tökéletes a
hangminősége, míg a bluetooth-os verziók inkább csak csevegésre jók, meg
fogadni a telefonos hívásokat esetleg.
A 160/60 és a 160/70 között 1 cm oldalfalmagasság a különbség!tehát a 70 magasabb viszont futófelületprofilban is van különbség magasságban!Én túragumit ajánlanék!
Nekem van 180-as hátul, és simán elfér. Még megkockáztatom hogy a 190 is talán, talán befér, de az nem lenne egészséges....
Az első teleszkóp témához pedig annyit, hogy nekem sem a 10-es van benne, mert azzal felkopogott az eleje, még 1 személlyel is néha.....
A szerviz szerint valami kicsit sűrűbb cross olajat tettek bele, attól teljesen jó lett, még 2 személlyel sem koppan fel.
160/60 a gyári mérete a 400-nak. Azt vegyél rá, az való a felnire.
Én az 1-est használom, mert öreg már ez a használt is amit vettem, nem szeretném
ha eldurranna a karmantyúja. 4-esen elvileg keményebb a csillapítás, de akkor
viszont jobban is terheli a tömítést.
Lenne két kérdésem az egyik az hogy nekem most 150/70 gumim van fent de én szeretnék rá egy 160/60 vagy 70 nem tudom melyik a jobb a 150 vagy a 160 ?ja és sport gumit veszek nem túra gumit a második kérdés az lenne hogy,a hátsó rugón van ilyen állítási lehetőség kis fekete műanyag ami be van számozva 1-4ig ti melyiken használ játók?
Az a kérdésem, hogy 180as hátsó gumit fel tudom-e tenni hátra? Van e tapasztalata valakinek ezzel? 170/60 a gyári méret. Manuálban nem találtam villatáv adatot.ó, mérni meg nem mentem ki az esőben.
Amúgy jó kis cuccnak néz ki, ennyiért meg főleg!