Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

koszi az infot a talit nem felejtettem el csak tre ido van amint jobb lessz az ido ha meg aktualis kereslek
Ez a vezérléses dolog érdekel engem is, szeretném becsiszolni a szelepeket, és a vez láncot ha kell cserélném, és a feszítő kengyelt, elég hagos a vezérlésem, de nem mondanám szelephangnak, azt nem hallok, vagy csak a zajtól nem... na szóval érdekelne a vezlánc cseréjének könnyebb módja, mert ahogy magamat is merem képes lennék a kipufógó nyiláson keresztül cserélni (na jó, ennyire azért nem) , a szelepszár szimeringeket mikor érdmes cserélni a szétszedés alkalmát kivéve?
A gyertyákat a hengerfejben találod.
A faridomot, aztán a tankot, majd a gyertyapipákat kell lehúznod.
Kelleni fog egy gyertyakulcs, 10-es villáskulcs, és elvileg egy 4-es imbusz.

A szivató bowdent pedig ha szeretnéd, akkor fújd be .
WD40, vagy valami kenőanyag. Lánckenőt nem ajánlom, az nem fog végigfolyni.
Most lettem kész a vezérléssel. Ha most se lesz csendes, akkor soha .

Ha már úgy is lent volt a szelepfedél megmértem a láncom is, hátha cserés, de
nem lehet sok a blokkban, mert 140.5-öt mértem a megadott távon, a szervíz limit
meg ennél a lánctípusnál 143mm. Úgyhogy a lánc kiszolgál még bőven.

Az ásványi olaj pedig most, hogy frankó a henger és melegszik is rendesen, már
nem az igazi, eléggé bekormlolódott. Jön a Motul 5100.
Nekem még megvan, még mindig tizesér + posta adom.
sziasztok
volna ket kerdesem a gyertyakat szeretnem megnezni merre talalom es mit kell hozza lebontani a masik meg a szivato bowdent szeretnem kicsit befujkalni mert a vege fele szorulgat
elore is koszi
Ekkora foltok ennyi idő alatt talán inkább benzin.
Hidegbe nem párolog, kevésbé jár a szaga is.
Megvan a hiba, a hátsó rugóstag engedte el magát, elsönek letöröltem mindent, utána ráültem és rugóztattam egy kicsit, és már jött is az olaj, a kerékre is biztos akkor került amikor kigurultam vele. Egy kicsivel több meló lesz vele mint gondoltam. Aksitöltés után már beindult, bár elsőre mindha csak 3 henger ment volna, de 15-20 másodperc, és már rendesen járt. Páran cseréltek , vagy javitottak rugóstagot, érdekelne a tapasztalat, hogy megéri e javítani, vagy inkább csere?
Sziasztok,

megpróbáltam reggel beindítani a gépállatot, de az aksiban csak annyi volt, hogy 3-4 próbálkozás után esélytelen volt, kivettem és bevittem tölteni, mire visszaértem két olajfolt volt alatta, de még a hátsó kerék is olajos lett , most szedem szét, hogy kiderítsem az okát
elfeledtem: nem 0 km, használtat veszek. Újat nem merek venni különböző okok miatt.
Nem titok, marad a Suzuki, csak most Bandit S lesz belőle.
milyen gépet veszel ha szabad kérdezni?
0km?
Nyár on, még adtak volna 400-at az enyémért, pedig akkor még nem volt lefestve.... én barom! most 450ért sem kell senkinek
Meg tudod mérni?.....biztos lenne olyan amilyen kell ha nem is polcon, de 1-2 nap alatt meg lenne....
Mér nem jó a szimering? Mi nem egyezik?
Boxoska, nekem szólt a kérdésed? Ha nem, bocs.
A plexit meg a tükröt azt külön nem adod el?
Vagyis csere nem érdekel?
Akár esedékes is lehet . Nem mondtál még rá árat, úgyhogy ha azóta tudod mennyit szeretnél kapni érte, akkor vorosegy kukac freemail pont hu-ra küldd el légyszi és okvetlen visszaírok, vagy hívlak.

Köszi az emlékeztetőt !
RedOne szólj ha esedékes lesz az alsó idom mert egyre inkább útban van . Jó áron adom nem kell megijedni
Örülök, h te nem felejtetted el, én már igen...
De jelenleg nem hiszem, h 5 percre laknál tőlem (Graz)
A hegesztett lábtartód nálam van mert paraszt voltam és nem vittem vissza pedig legalább 5 percre lakok tőled. Örülök h eddig nem kellett. De ha szólsz már viszem is.
Ma elkezdtem összerakni a cuccost mert megkeptam a kinyomó csapágyat és a telószimeringet is(600-asé),és hát nagyon nem jó a szimering!Söt a kuplungnál 2 cm-rel rövidebb az új tengelyem mert ez bandité!
Így megint nem jutottam sehová!
Nekem is azt mondták, hogy 400ért megveszik a 600ast, ha elviszem neki házhoz (200km).
Nagy lóf@szt, akkor inkább otthon marad.
Hát igen... még pár év és ennél többért egyiket se lehet majd eladni...
Igen, jól láttad. Pár napon belül megérkezik az új gépem, ezért bontani való motor árában eladom.