milyen sportdobot vettél?ha ba indul a mocid majd ozd meg velunkis egy kis videoban kiváncsi vagyok
ma leszetem aszta két vasat amibe bele lehet akasztani a gumi pokót vagy nem tudom mi célt szolgál és igy sokaol jobban néz ki a moci csak a zárat nem tudom hova rögziteni csak a sár védöhőz
sajnos nem lett jó a paszta a vezetékeknél még mindig enged és valohol csepeg a hűtő viz is a hűtő csak akor enged ha be vann inditva a motor vagy akoris mikor áll a motor?
imitrikes sajnos nem tudom megvenni a kipufogót csak ha ezek meg oldotak
valakinek nincsen esetleg olyan gumi karikája ami a tankon van ahol bepatan a hácso idom ?
Cuccot becsomagoltam nagynehezen.
Sajna nem találtam elég nagy dobozt, de megoldottam.
Sikerült egy mili vastag koronggal szépen végigvágni foghegytől foghegyig. Majd csavarozd fel a 2 felet a helyére és szépen össze tudod hegeszteni. Lánc se akart beleférni se hosszába se keresztbe. Épp méregettem, hogy 4 darabra vágva szépen egymás mellé fér a dobozba. De végül azt sikerült összehajtogatni véletlenül.
Holnap postára adom!
Nem akartam minden tudomásomra jutott dolgot leírni, ezzel kapcsolatban, de végülis az lényeges dolog, hogy 1200es Banditja van az említett olajshop tulajának.
A mostani ínységes időkben már általában ingyen végzik az olaj cserét jobb helyeken ha ott veszed az olajat mert már abból is haszna van, ha meg lóvét kérne akkor mond hogy köszönöm szépen és csináld meg otthon nem kell hozzá atomfizikusnak lenni (nem bántásból mondtam)
énis Motult szeretnék belle de majd még ki derül mert megyek szombaton a lakihegyi motorbontoba és ők foglalkoznak szerelésel is meg kérdem milyen olaj kell bele és esetleg menyiért cseréli le
Használtam már nagyon sok mindent én is.
Repsolt, Castrolt, Shellt, Valvoline-t, most jön a Motul.
Amúgy az olaj sűrűsége is nagyon fontos, csak ezt jól elhallgatják.
A sűrűség és a viszkozitás nem ugyan az !
A 10W40-el meg csak az olaj viszkozitását határozzák meg.
Viccet félre téve, lilához valami világosat kell, sárga vagy fehér, vagy
esteleg világos szürke (metál) ami megy a motor színéhez .
Én a nagyon fényvisszaverős fehéret szeretném, E-bayen kinéztem már .