Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, elég sok mindent vettem már E-bayről, eddig minden megjött, minden használható volt és olyan mint a képen.
vásároltál már innen egyébként? kb6000pénz lenne a pár mindennel ha jól számolok.. de semmi tapasztalatom még az e-bayel kapcsolatban..
E-bay tükör

Én ilyesmit rendelek majd, ez állítható furattávú és párja 28USD-ért házhoz jön.
a hirdetés címében 1párat ír,remélem az ár erre vonatkozik,de megkérdeztem ezt is biztos ami biztos!
A képeken 2 db van, de a szövegben darabot ír nem párat! Arra kérdezz rá nehogy elbeszéljetek egymás mellett!
jónak kell ennek lennie.. mérföldekkel jobb lesz mint a mostani csálé az biztos..
az ára sem vészes ennyiért a pár szerintem..
biker-world-ben 7200/db a 900é..

csak a karbiban bízok,h nem fog kelleni hozzá semmi.. és már rendben is a gép tavaszra
Az RF tükör lyukközéptávolsága 30 mili, az SV-n 28 milit írt a tükör gazdája. Mindkét lyuk belső feléből kireszelsz 1-1 milit, amit muszáj lesz mert ha feszülnek túlságosan a csavarok nehogy elrepesszék a tükörtalpat. Aztán hogyan fog állni az idomon az egész, azt majd meglátod, de nagyon széles nem lesz az biztos.
Jó reggelt!Van egy jó hír nekem.Visszaveszik e rossz szimeringem!
Tudom már megint a szimering!
de ennyit már nem valószínű ugye?
ettől tartok,h nem fog felmenni.. azért 2-3mm kireszelni
az már tán túl sok..
Köszi szépen az infót!
Azt hiszem a Dunlop mellet döntöttem!
Csak előbb még az első telóját meg kell csinálnom
Videókat megnézted?

41*54*11 kell a 6 kilósba.

http://www.biker-world.hu/kate...
Én a Conti RoadAttack 2-t javaslom.

http://www.r17.hu/index.php?op...
Elég szűkek ezek is. 1-1 milit tudsz reszelni a lyukakon.
ehhez mit szóltok egyébként mint ráfaragható gyári helyettesítőre?

benzinszint egyforma és zár is a tűszelep.. co csavar előzőleg így volt 5,5 fordulat körül,csak ez gyárilag rengeteg... vissza lett tekerve 1,5-2re de így meg hidegen nem annyira van alapjáratom..

az egyedüli módosítást a súbertű lejjebbtételével gondoltam..hátha jobb lesz.. aztán majd kiderül..

nem igen merem túl sokat szétszedegetni mert nem szeretnék megint 14e ért tömítést venni ha folyna mint a múltkor..
de majd kiderül milyen lesz..
Hali,

Én hátul conti road attack elöl sport attackot használok!1x nem csúsztam meg és stabil valamint nem nagyon kopik.. és legfőképp olcsóóóóó

Persze ez csak az én véleményem volt..
Mert alul fogja egy imbuszcsavar, ha azt kicsavarod szétjön....a kipiszkálás veszélyes a telószárra nézve, amúgy nem nagy pénz egy szét-össze......
Na mind1 már biztos unjátok a hülye szimeringemet elvonulok pihengetni!
Mindenkinek jó pihit kívánok!
Sziasztok
Ja és felfelé volt a spirálja ha valmi ötlet lenne még ezzel kapcsolatban.
Nem tudom széthúzni valami oknál fogva a szárat mielött kijönne megszorul és elakad!
így meg kénytelen voltam kipiszkálni!
De hát az egyben jön ki.......vagy nem szedted szét a telót hanem kipiszkáltad?.....
pici cafatokban csavarhúzóval tudtam kivenni!Ez a fő problémám hogy a számot nem tudom!
Mi az eredetinek a száma? Vagy még nem vetted ki? Van itthon pár féle, igaz nem 2 rugó...
és ez tuti jó lesz?Mert nekem a külső átnérőnél kisebb a vállmélysége mint a belső átmérőnél ezek a szimeringek pedig egyformák nagyjából!
Ha ezzel is rá....ok akkor flexel összevágom!