Nem értem mire ez a megjegyzés?
Talán még nem mentél a motoroddal 180Km/h? Egyébként nem azért nem előzött meg mert nem tudott volna, /forgalmas útvonal/, motor mivoltomból én tudtam előzni, /csiki-csuki/ A6 meg beragadt, ennyi!
Bemásolom megint az előző hozzászólásom, mert ennél bővebb
leírás nem nagyon lesz. Ha esetleg valamelyik részlet még érdekelne,
vagy konkrétan tudod hol szeretnél velünk találkozni, akkor előre
beszéljük itt meg.
Kaját illetően konkrétum nincs, nem is lesz, úgy gondolom, hogy olyan
12 és 13 óra között ahol ér minket az éhség ott megállunk keresni
valami éttermet.
Remélhetőleg nyitva lesz valami 15.-én.
Tempót illetően 80-100 közöttre számítson aki jönni akar maximum.
Lesz velem egy 250-es és egy 125-ös, az utóbbiban most van 7km,
úgyhogy erősen bejáratós, ráadásul a motorhoz tartozó motoros
még nem is ment vele 1km-et sem, úgyhogy maximális óvatossággal
szeretném abszolválni a kis évadnyitónkat.
De ez nem azt jelenti, hogy minden bokorban megállunk, inkább
olyasmit, hogy pl. a télen holdkráteresre fagyott utakon nem
szeretném megalapozni a motormentes szezont.
"A részletek:
Március 15., kb. reggel 9.00-kor tali és indulás (késésekkel együtt kb.
9.30-ra elindulunk). A tali Érden, a Tesco parkolóban, vagy lehet a
7-es út mellett bármelyik kúton, bárhol, nyilván lentebbre később érünk.
Terv az, hogy 7-esen lemegyünk egészen Balatonszentgyörgyig,
aztán 71-esen északi parton vissza, Csopaknál megállunk a kedvenc
kempigünknél (csak egy kis pihire), onnan 8-ason Fehérvárig,
aztán vagy 7-esen vissza, vagy 811-esen fel Bicskéig, aztán onnét
mindenki amerre szeretne.
De ez rugalmas, mindenki addig jön ameddig akar.
Kajálni megállunk, lehetőleg minél "útszélibb" csárdában valami
jóféle halászlé vagy pörkölt reményében.
Esőben nem indulunk el. "
Jólvan, értettem amit írtál, nem akartam és nem fogok vitatkozni.
Ha rajtam van a szemüvegem általában még olvasni is tudok .
Nincs semmi gond, csak én ezt a témát nem szeretem, pont azért
amit írtál, mert a motor és az autó összehasonlíthatatlan, de nem a teljesítmény
miatt .
1 én nem azt mondtam hogy le nyomtam XD
2 én annyit mondtam nem tudott meg lógni!
3 ha elolvastátok amit írtam abban látszik hogy simán ledarált volna autópályán! ( valahogy így írtam) Vagy egy olyan helyen ahol 210felett lett volna hely neki!
ÉN ENNYIT MONDTAM!
Azért lehet hogy csak 400as de azért átlagos autókat lazán le lehet velük tolni... Sőt egykét nem átlagosat is!
Na mindegy zárjuk ezt a témát mert félre értés is van benne.... és nem szeretnék vitát generálni senkivel! A motor és az autó összehasonlíthatatlanan... ENNYI
Hát én sem szeretném megzavarni az eszmecserét de azért ha szép is a 400 az csak 400 marad.. jó pár motorom volt már és életemben 1x volt autós kalandom egy Porsche cayenne turbóval.. hát elmondanám,h kanyargós részen nem bírtam vele és akkor még nem 400am volt!konkrétan egy 600as gsxr volt a szenvedő alanya a dolognak.. seggébe mentem végig de nem bírtam megelőzni,240nél ált ki a szélső sávba az ember,integetett meg én is neki ez volt az első és utolsó ilyen élményem.. szóval 400al túrázgatni lehet meg motorozgatni de azért ne feledkezzünk el a határairól..
Gondolhatod, a sok hü...e ukrán, meg román érdekes dolgokat művelnek, tisztelet a /kivételnek/! Mivel én dolgozni járok napi 60Km a főútvonalon tapasztaltam már ezt-azt! Sajnos a mai időjárási körülmények azt mutatják sokára fogok motorozni.
Sziasztok
Nekem is egy /Román A6-al/ volt kalandom, de az csúnya alázás volt.
Kifordult elém a 41-es főútvonal-ra Rohodnál, volt részemről vészfék meg minden. Aztán elkezdtünk egyszerre előzni, egy autót kb 80 km/h tól, én már visszakapcsoltam és der start! Megelőztem, és mivel ez egy forgalmas főútvonal attól fogva nem tudott megelőzni, az is dudált, meg cikázott a tükörben, de kevés volt. aztán lemaradt! Hazáig vigyorogtam utána!
Hát azért S6 Audi az nem kispista 350Le az én kis 400asommal XD
De ez pálya függő... Meglógni esélye nem lett volna ahogy nem is lógott meg! pályán ledarált volna lazán mert 400asnak nincs vége!
De közúton csávó már a két sávban sétált jobbra balra! :D
Kicsit fostam is mert eldobja a gépet én meg átmegyek rajta!
De nagyon jó buli volt! Füreden megálltunk a kútnál egyerek csak annyit mondott állat és kezet fogott velem ...
De most nem azt akartam mondani hogy egy közel 400Lerős gépet le nyomtam mert akkor ez elég vicces és szánalmas lene! Ehhez már egy GSX-R legalább kellene... De amilyen kanyargós úton mentünk és viszonylag rövid egyenesek így azért keményen lehetett tolni neki és nem tudott meg lógni!
De nem akarok arcoskodni! Összességében nem szoktam darálni a vast mert nagyon nagy erőfeszítéseken keresztül sikerült meg vennem majd üzem képessé tennem! Féltem nagyon meg magam is, és még sok km-t szeretnék meg tenni vele. Ez egy egyszeri hülyeségem volt nem szoktam ilyenekbe bele menni! Kicsit rossz paszban voltam akkor és jól esett! Általában 150fölé ritkán megyek... meg nem is szoktam olyan helyeken menni ahol annyira lehetne biztonságosan tolni neki!
Nem mindenki ellen van nyert ügye egy motornak, de sok májer kedvét le lehet törni, aki azt hiszi elég kiglancolni a dobozt, ahhoz, hogy menjen is... Felénk kevesebb az erre vállalkozó szellemű autós, úgyh. személyes tapasztalatom nem nagyon van...(sajnos )
Hidd el Letsgo nekem sem így áll kint, csak gondoltam úgysincs havas-RöFis képem még... Csak addig toltam ki, hogy lefotozzam! Le van takarva kiszuperált takaróval, meg a fejidom egy külön anyaggal, hogy fedésben legyen az egész.
Mikor megvolt a Yamahám (FZR400)elindultam 1 Quatro után.Mikor lelassítottunk a faluban az öreg kinyult az ablakon és mutatta hogy 210 volt negyedikben és neki volt még 2 sebessége:)Én meg üveghangon mögötte
Onnantól elmen a kedvem a nagyképűségtől!
Szevasztok!Ha az idő engedi 15-én megismerkedünk mert kértem szabit a túra miatt.A pontos menetet leirná valaki?Balatonszentgyörgytől érdekelne.szentgyörgytől északipart csopak ill. fehérvár utána lenti part vissza szentgyörgy ugye?Jól értelmeztem?
Én elmegyek szentgyörgyig és ott csatlakozom aztán goooo az északi part.
Néha én is meghúzom neki a szarvát főleg ha vagánykodik mellettem egy autós imádom lealázni őket nem tudom végre mit mehetnek ezek a 400asok de nekem 190 óra szerint az már egyszer meg volt de még egy pici volt szerintem
jaja ezt én is így hittem mikor meg vettem ááá nem megyek vele olyan gyorsan :)
Azért néha elkapja az embert a dolog :P
Mondjuk olyan igazi vadulást csak egyszer csináltam vele! Audi S6-al!
Elég kajak menet volt Balatonfűzfőtől - B.füredig 180-alat elég ritkán voltunk :D
Talán még nem mentél a motoroddal 180Km/h? Egyébként nem azért nem előzött meg mert nem tudott volna, /forgalmas útvonal/, motor mivoltomból én tudtam előzni, /csiki-csuki/ A6 meg beragadt, ennyi!