Nagyvas.hu-n lehet termékkeresést indítani. Évjárat, köbc....szerint lehet kikerestetni az adatokat. Sajnos, ahogy néztem tükröt pont nem lehet rendelni tőlük, de van egy néhány egyéb motorkerékpár alkatrész, ami megrendelhető.
Ami fent van abból csinálhatsz jobbost. Imbuszcsavart kihajtva meg tudod fordítani a szárat, tükörfejet meg visszatekered.
Szár még rövid marad, de legalább nem áll csálén.
Sziasztok ! Olyan kérdésem lenne, hogy, hogyan lenne érdemes nekiállni a vez. lánc cserének (400 cc), vagyis, hogyan lehetne átfűzni alul . A a vezérlési pontok megvannak a Bandit manuáljából, de befűzni... hátha van valakinek okos ötlete...
tehát elvileg kellene rá egy jobbos 900as tükör..
a hosszabb szárú,mert a motor jobb oldalán lévő
tükör a nem oda való.. bár a bal se a sajátja,de az
legalább bal és hosszabb is a szára...
azért furcsáltam,h ennyit lehet hajtani a felfogatásán..
és a tükrök szára sem egyforma hosszú ha megnézed...
a tükör rész kerete viszont elég kemény műanyag jellegű anyag
amit nem tudom mennyire lehet kivenni de elég kemény és félő,h törés de ha az nem is roncsolás lesz a kiszedés vége..
Ami neked jobbról van az a kicsi balos rükörje.
Ami a bal oldalon van, az viszont az RF900 balos tükörje.
Érdemes szerintem a 9kilós hosszú szárú tükörjére gyúrni, sokkal többet látni bent.
Hali, lehet tudok rajtad segíteni tükör ügyben, most vettem egy párat lehet az egyik szar. nekem lehet segít az is ha az üveget magát ki lehet cserélni,, Csörögj rám 06705150092, Atilla
hA A TÜKÖRLAPOT KIVESZED AKKOR IGEN.
Más szögben áll, de lehet az idomkonzolod van kicsit eltérő szögben a másik oldalhoz. Enyémen is az volt a szépséghiba.
Kicsit megcsavartam satuban és az idomhoz is frankón simul, nem kell már hozzá húzatni a csavarokkal.
Helló engem érdekeltek ezek és köszi szépen az infót!Igazából csak az árak érdekeltek mert az enyémet festeni kell és megéri e?vagy csere!De egy pluig plexi érdekelne csak nem találok sehol.
az a gáz,h az egyik szára rövidebb mint a másik és bár a felfogatása egyformának tűnik,mintha az egyik feljebb lenne a másiktól,nem abban a szögben áll..
de holnap lefényképezem,h lehessen látni is..
a szárat nem tudom külön kicserélni?nem szedhető ketté a szár és a tükör része?
Mérethiba és hasonló problémák miatt sok kereskedő becseréli vagy visszaveszi a tévesen vásárolt alkatrészt bizonyos időn belül.
Nem próbáltad megdumálni?
Az én szénszövettel burkolt BEET dobomat pont most szedtem szét, hasonló
okok miatt, több helyen is felsértette a hátsó kerék tengelye (fordítva volt berakva).
A www.novia.hu -n lehet rendelni különböző vastagságú és szövésű szénszövetet,
meg egyéb szöveteket is, amivel újra lehet burkolni.
Részemről texalium borítás lesz a "karbon" helyett, mert jobban tetszik.
Amúgy az, aki Iminek csinálta a dobot (Martin) újít fel dobokat úgy tudom...
Hát szerintem ki veszem és van egy szerelő srác tavaly Kenesén ismertem meg ha nem kér sokat érte akkor elviszem hozzá!
1 lusta vagyok
2 Jobban örülnék ha olyan kapja szét aki tudja is hogy mit csinál...
Habár így lehet tanulni csak az baj most nincs pénzem hibázni! Motorozni meg szeretnék... Végre talán én is meg érem hogy nem csak nézegetem hanem hajtom is
Nagyvas.hu-n lehet termékkeresést indítani. Évjárat, köbc....szerint lehet kikerestetni az adatokat. Sajnos, ahogy néztem tükröt pont nem lehet rendelni tőlük, de van egy néhány egyéb motorkerékpár alkatrész, ami megrendelhető.
Link: http://nagyvas.hu/