Hát a röfivel nem valószínű...
Ferrodo Platinum fékbetétek vannak, 14.000ért vettem a két párt, de nem szívesen adnám el, mert ami most a gépben van az már nagyon cserés.Csak azért nem tettem bele még, mert ha valaki kipróbálja a gépet, az új betéttel az elején óvatosan kell menni, és úgy meg nehéz a féket kipróbálni...
De ha gondolod megkérdezem nagybátyámat, hol vette Pécsen..
Hát akkor nem valószínű hogy kajdacson összefutok a röfivel jövöre mi? Most nézem van hozzá fékbetéted?Az jó az enyémbe igaz?Mennyiért adnád?És milyenek?
Gyorsabb voltál mint én .
Hát az a helyzet, hogy meg szeretném venni az "álmaim motorját", egy TL1000R -t, és sajnos két motort nem tudok fenntartani.Szóval a Röfinek sajnos mennie kell.
Szégyellem magam érte rendesen, de nincs mit tenni
Tudom hogy olyan helyen, ahol mindenkinek van már RF-je, eléggé vicces reklámozni egy RF-et, de lassan eljött az ideje, hogy megváljak az enyémtől, ugyanis szeretném lecserélni.Ha bárkit érdekelne, szóljatok.Hirdetés az adatlapomon.
Remélem ettől még nem leszek kitiltva a fórumról
Én is szeretnék mindenkinek Áldott Békés Boldog Karácsonyt kívánni!Minden RF-esnek és minden motoros kollégának aki még olvasgatja a fórumot!üdv!Krisztián
imitrikes meg van még a kipufógó? mert ha igen akkor engem érdekelne de csak januásba tudom mostmár megvenni nem akarom az ünnepek alat ez a karácsonyi ajéndék a mocimnak
Ferrodo Platinum fékbetétek vannak, 14.000ért vettem a két párt, de nem szívesen adnám el, mert ami most a gépben van az már nagyon cserés.Csak azért nem tettem bele még, mert ha valaki kipróbálja a gépet, az új betéttel az elején óvatosan kell menni, és úgy meg nehéz a féket kipróbálni...
De ha gondolod megkérdezem nagybátyámat, hol vette Pécsen..
Hát az a helyzet, hogy meg szeretném venni az "álmaim motorját", egy TL1000R -t, és sajnos két motort nem tudok fenntartani.Szóval a Röfinek sajnos mennie kell.
Szégyellem magam érte rendesen, de nincs mit tenni
Remélem ettől még nem leszek kitiltva a fórumról
A legszebb karácsonyi múzika.
hogy a mienk M5 vagy M6 menetes... megmérem majd most két
ünnep közt.
A sportlégszűrő az külön művészet... gőzöm sincs.
Ha utána olvasol, van ahol azt írják, hogy kisebb kellett, van ahol
meg azt, hogy nagyobb.
Nameg Lacibá neked is!
Még meg van, majd írj mikor aktuális lesz.
Ami rajt a listán a képesmotoron az mind megvan, meg még pár apróság.
BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN RÖFISNEK, ÉS KEDVELŐJÉNEK!