Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eddig semmi baj nem volt vele, volt hogy rajt felejtettem egy fél órára maxon, de könnyen indítóztam akkor is. Az összekötése volt érdekes, minden csatlakozója ugyan olyan, csak egyen van amin más színű vezeték van, ennek a párját kell megkeresni, a többit, pedig viszonylagos logika szerint összedugni. Nekem az elején kikapcsolt álapotban az egyik fele fűtött, akkor átkötöttem, aztán egyik fele sem működött, majd harmadikra sikerült üzemképessé varáusolni , nem bántam meg, hogy megvettem, főleg esőben volt nagy haszna
Shoxos markolatfűtésem van nekem is, de nem tudom maxon használi ilyenkor sem, ráég a kezemre a kesztyű , rajtam ma volt egy rövid-, és egy hosszú ujjú póló, egy pulcsi, és egy metrós szőrmés kabát, vagy pulcsi, nem is tudom, alul a kordura gatya thermobélésel,a jégert meg lusta voltam levenni előtte, de így legalább nem hűlt át, felül is csak egy kicsit éreztem, hogy hűvös van, de voltam olyan hülye, hogy a sima bőrkesztyűben mentem, de így is csak az ujjaim vége fázott
Mi az a STEBEL NAUTILUS?
Markolatfűtést jól bírja a generátorod?
Nem találkoztam egyetlen motorossal sem a 70 km alatt.
Motorozás közben volt kb 0-1 fok.
Aláöltöző nadrágja majdnem melegebb volt mint múltkor 10 fokban a vastag melegítő és még könnyebben is mozogtam benn.
Felső se rossz, de azér a szél áthűti a mellkas felső részét.
Aláöltöző; pulóver; MANX bőrjakó gerincvédője szélfogónak (ujság helyett); és a kordura kabátom volt rajtam mert a bőr ide már szűk lett.
Néha megtekertem magam jobbra-balra, és máris éreztem a meleget magamon, igaz jobban a hátamon mert a szél sajna előlről hűtött rendesen.
Legfőbb előnye, hogy nem kell vastagon ráöltözni 2-3 pulóvert és tudsz benn úgy mozogni mint nyáron.
Mindettől függetlenül egy markolatfűtés az kell rá ilyenkor.
Sorba: Párom születésnapjára kap egy STEBEL NAUTILUSt a motor;
enyémre foszforeszkáló felnicsíkokat, húsvétra meg marad a markolatfűtés hacsak nem találok hamarabb okot az ajándékozásra.
Például SHOX napi akció amit nem lesz lelki erőm kihagyni.
Én is voltam
Mérd meg! Csak maradt egy szakasz ahol megtudod mérni a szimering magasságát tolómérővel. Meg a csúszócső szimeringtartó átmérőjét is.
41x53x8/9,5 vagy
41x53,1x8/9,5 vajon melyik?
ez lenne az konkrétan a 8 vagy a 9,5-ös?http://www.biker-world.hu/egyt...
Csáá!Problémám hogy nem tudtam kiszedni a telószimeringet egybe és nem látszik a száma valaki tudna nekem mondani hozzá méretet?
41x
Jó neked, itt esik a hó...
Megyek motoroznííííí!
Imi,mennyit is mondtál a láncszettedre?meg van még egyáltalán?
Hát igen ezzel tisztában vagyok.De majd meglátjuk, hátha szerencsém lesz
Sajnos ennyiért se lesz könnyű vevőt találnod.
Szívesen, nekem nem fájt semmibe, hogy menj egy kört .
Igazából a lila kereke miatt cinkeltek páran, de csak addig, amíg be nem indítottam .Műszakira csak gyári dobbal szabad vinni .
A lila felnit szokni kellett egy kicsit, de aki beszólt miatta mindig kussolt miután beindítottam....
Az ára meg, hát igazából ez még elfogadhatónak tartottam, mert sajnálnám csak úgy elherdálni, viszont ha túl sokat kérek, akkor meg nem viszik el.
Szép jó estét mindenkinek!

Lenne egy kérdésem..lassan esedékes az olajvásárlás és nézegetem a motul 5100 10W40et..mint ha valaki ilyet használt volna idén..esetleg bárkinek tapasztalat erről az olajról?
Kicsit hát!
Belebújtam, aztán összeugrott annyira mint egy topp.
Fiaimnak pont jó.
Van ott 10-ér is komolyabb, ha ez viszonylag jó lesz akkor jövő őszre veszek abból is egyet. Intersportban is van hasonló áron de az nem annyira tetszett.
Érdeklődő azért akad, de nevetséges dolgokkal keresnek meg, 125-ös kétütemű csere, meg részletre, meg hasonlók...
Komolya csak egy, de kérdés, hogy lesz-e belőle fizetés... ha így megy akkor 2011-ben széthajtom a ringen Jobb lenne valami kényelmesebb, kevésbé pörgős vas...

természetesen a szilveszteri gurulásra megyek, ha csak 2 méteres hófúvás nem lesz , most ismét naked üzemmódban teszem meg, de majd visszakerülnek az idomok, mert így csúnyácska.
Tegnap én is akartam meni egyet, de időm nem engedte, ma meg mire végeztem már hideg volt, és lassan sötétedett
Nekem csak nyári van, még a Kovinál vettem a West-nél, de lehet megnézem azt a Bergert , mivel 2 keréken járok melózni...
A gyerekméret KICSIT szűk?
Gábor a gixerre van érdeklődő közbe-közbe?

Szilveszteri gurulásra gyúrsz?

Tegnap elgurultam Szombathelyre, vettem aláöltözőt a Hervisben 6000HUFért. BENGER OPTIMUM 2 részes, szilveszterkor tervezem a hidegben hosszabban tesztet. Néztem a delchatlonban is de csak gyerekméretek voltak 1500; 2000HUFér. Az meg kicsit szűk rám.
És még a színe is ott van!
Ahhoz mennyit ráköltött generálozásnál, még az árat is a piacképesség tűréshatárán belül hagyta.
Sajna amit a béka seggénél drágábban teszünk fel, azt már nagyon nehéz eladni.
nagyon jo gép én mentem velle és mégegyszer kőszi hogy mehetem velle a hangja az nagyon álat
Tudtam én, hogy valahonnan ismerős a kép, vagyis a dob ... el tudnám viselni itthon a fűnyíró helyett, ha még addig meglesz, lehet érdekelni fog
Nekem a sony vegas jött be a legjobban.Egyszerű használni, és nagyon sok mindent tud.