Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://shox.hu/content/napi-ak...

Holnapi napi akcióban van egy pár karbonmintás RF tükör!
Igen, a sapka alatt jön be / megy ki a víz.

A vized valószínűleg elcsöpög valahol, de az, hogy fogy a víz sehogy se jó.
Nekem a vízszint általában a termosztát elágazásig áll benne, nem szinültig.
Igen, a vízrendszert ürítsd le, alul a kis 6mm-es csőnél a legkönnyebb.
Imi,küldtem mailt a lánccal kapcsolatban..
Csupa őrült, és mindenki még rajt sincs!
akor énis beszámolok hogy állok ma szétszetem a tankot kicseréltem a tőmitéseket eddig nem csöpög holnap be inditóm és ki derül higy mi van a hütövel.

kérdésem:a hütö tartályt feltőltőtem egy honapja és mát megint nincs bene víz a hütö tetelyén vann a kupak ott medig kel lenni benne víznek?ott jőnn be a tartálybol a víz?
Napi jelentés!Sintén kimentem a garázsba! A hátsókerék kint a távtartóból kell még esztergálni,a motor nem indítható mert még mindíg a redbaronra várok hogy küldjék a kinyomócsapágyat,az idomok az asztalon szétszedve kipufogó leszedve folyamatban vagy a közdarab gyártása mert a sportdobot nem lehet csak úgy felrakni,az elsővilla is ki van szedve megrendeltem a szimeringeket úton vannak és tervezgetem hogy hova fér be a kormánylengéscsillapító,ja és még elsőfékbetéteket kell cserélnem!Na röviden ennyi!március 2-án visszakerül a forgalomba.Vajon összeáll addíg?
szép jó estét!

a mai nap mérlege;
motor darabokban,idomok lent,karbi kint,fejidom is lent
kormánycsapágy kivéve,zsírozva,összerakva..az a része kész is..

karbi darabokban de még elmélkedek,h be e dobjam pár napra ázni e85be vagy csak fújogassam ár

és a kérdés;
a patron megvan ami a vezláncot feszíti a karbi alatt van ha jól gondolom viszont van a hengfejben 2 vízcsőcsonk amit bontani kell ha jól gondolom a szelepfedél levételéhez ugye?
A vízrendszerét kell légteleníteni feltöltés után majd vagy magát légteleníti?

hát eddig jutottam ma..de a futóművében már nem lóg semmi..meg volt lazulva az anya a kormánycsapágynál.. jó,h nem verte szét a csapágyat..
, de a röfi tetszetős
Hat igen eleg ritkan irok a forumra ez igaz.
Nagyon sok dolgom volt ebben az evben.munkahelyvaltas,BP-re koltoztem meg ilyenek.Motorozni is alig tudtam sajnos,de majd talan az idei ev mar jobb lesz ebbol a szempontbol.
Ki is lehet az, vajon ki is, fúú nagyon ismerős...(a motorja).
kacc-kacc
Csak a videó maradt le!

Na ki van a képen?
Üdv Hölgyek/ Urak!

A következő videón felfedeztem egy RöFikét. Egész pontosan 54, 1:10, 1:20, 1:46 másodperceknél látható. Szép napot Mindenkinek!
Nagyon Boldog Új évet mindednkinek, most szabadultam gép közelbe:D
Imi, örülök, hogy ismét találkoztunk, bocsi, beszélgethettünk volna többet is, de ezt majd őótoljuk, nekem is jólesett a gurulás, bár a benzinkútról kifelé majdnem pofára estem, még szerencse, hogy nincs rajt a videón Megnézted egyébként, mikor mentem estefelé Sinkóhoz, még mindíg azzal küszködött, de azért elég jó lett.
ma ki mentam a garázsba hogy megnézem a Röfit de nem jo látvány fogadot volt alata egy nagy folt és benzin volt egyből leszetem a tankot és a tank viszajelzőnél csöpögőt hogyha leveszem a tankrol a csőveket akor ugye nem kell karbit álitani?
BUÉK mindenkinek!
Rengeteg probléma mentes kilométert és sok élményt kívánok!

Pedig a katalógusukba bent van! Bölcsővázas GSXRek tükre ugyan ez.
biker-world

itt van tükör.
Sajnos a shox ban nincs tükör és nem is tudnak rendelni, úgy hogy további ötleteket várok a bal visszapillantotükörrel kapcsolatban.
Boldog uj évet kivanok mindenkinek.
Boldog másnaposságmentes újévet kívánok mindenkinek!
BUÉK!
Boldog Új Évet minenkinek!
Boldog Új Évet Mindenkinek!