Üdv!
Azért javasolják elsősorban az egyberészes ruhát, mert ha esel (és tételezzük fel van időd kicsúszni) nem történhet meg az, hogy esetleg felcsúszik a kabát a hátadon. Asszem ezt elsősorban a cordura rucik jellemzésére írták. Motorgia című könyvben olvastam ezt az eszmefuttatást. Bár teszem hozzá sztem ez nem fordulhat elő, ha méretben pont jó a ruha, nem nagy, bő. Ha meg kétrészes, akkor meg a legtöbb jakó összecipzározható a nacival. Bőr kabátom nincs még, de akiken láttam mindenkin szorosan "állt" esélyt sem látva arra, hogy esetleg felcsúszna.
Jólvan!Az előkészítést az alapozóig mindent megtudok csinálni de a fényezést az a haveromra szoktam bízni!Mert a garázsomban nem lenne valami szép semmi!
Én ezt nem tudhassam, nem nagyon izzadok bele és ha mégis, az
sem zavart eddig soha, a dzsekilevevős részidőm meg elég jó, jövő
nyáron párbajozhatunk bárkivel .
Persze lehet, hogyha öregebb leszek, akkor
másképp vélekedek majd .
Biztosan biztonságosabb.
Nagyobb sebességnél, főleg pályára tuti.
Ha nincs időd kicsúszni a sebességet eséskor, akkor meg tökmindegy
milyen ruha van rajtad.
Ha meg nem mész olyan gyorsan, hogy nagyot csússz, akkor meg
felesleges az 1 részes.
Ez főleg tetszés meg marketing (szerintem).
A lényeg, hogy ne ébressz magadban hamis biztonságérzetet.
kolegám mondta a Decatlonos pólót 2000 körüli áron, aszem az lesz az első lépcső amit kipróbálok, csak lehessen motorozni mert tőlem 30 kilóméter a bót.
Ismerőseim a Decathlonban vettek ilyen "futó cicagatyát", vagy mi a fenét. Lényegében ez is arra jó, hogy nem enged átizzadni rajta, így nem tapad rád a ruha. Meg ugyanilyen felsőt. Igaz bent nem lesz hűvösebb, de legalább lejön a ruci, na meg ezt a cuccot lehet mosni könnyen.
Szerintem kb. olyan lehet, mint a motoros aláöltözők, azzal a különbséggel, hogy itt nem húzzák le rólad a "motoros" jelzőért azt a plusz pár ezret. (! Bár nem próbáltam még sem ezt, sem azt, szóval lehet, hogy fényévekkel jobb a "motoros" verzió... )
Állítólag ha egy olyan aláöltözőt vesz alá póló helyett, akkor nem izzad bele a cuccba. Akkor akár 20 perc alatt is képes lesz levedleni magáról!
Nekiálltam ezeket böngészni hátha akad valami használható infó:
http://www.motorrevu.hu/termektesztek
nekem aszt monták hogy ha esel sokal jobb az egyrészes de nem szeretném ki probálni de amugy az téleg igaz tura után jo le venni a felsőt de a védelem az első
Amúgy tényleg jól néz ki a cucc, de egyberészes mivolta nekem se gyün befele...
Elképzelni se tudom, hogy milyen lehet amikor 4 óra 40 fokos motorozás
után leszállsz pihenni és nem tudod levenni a "dzsekid".
sisakotis most vettem igaz azn piros fekete de nem rosz együt igazábol én egy részest nem akartam venni de rá beszéltek de nem bánom és igen olcson jútotam hozá 50 000Ft új onnan és nagyon kényelmes még egy csiszma és kesztyű és kész ti szoktatok a bőr ruha alá veni valamit?
Jól néz ki a cucc, főleg a színe!
Mikor aktuálissá válik a sisakcsere, keresel egy feketét, motornak is keresel egy nagyon hasonló korrekt színt, oszt Te lehetsz a környék réme.
Mindössze az egyberészes mivolta miatt nem kéne. 40 felé már kicsit veszítettem a higany mozgásomból, kell az energia máshová!
Olcsóbb lesz az biztos! Ismerősnek csináltak huszasér, de a hátsó kitámasztást simán a platnihoz fogatták, bár szinterezve lett.
Eleje és hátulja nincs összekötve, ha borul a cucc akkor eccerre a platni feszül. És ez nem egészséges!
Megnéztem a te és Imi konzolját is, akkor télen a konzolt is legyártom, lehet még anyagilag is jobban jövök ki, meg hát a tudat, hogy saját mű! Azért hirtelen nem lettem szakértő, majd kérek tanácsot . Üdv, és kössz az infókat
A konzolom az saját gyártmány. Imiét alapul véve készítettem kis segítséggel.
A doboz azért lehetne ám jobb, zörög folyton, de a műanyagja az
tényleg elég jó. Nem rideg, puha fajta, elég erős de picit nyeklik.
Nézd meg élőben, nekem bejött, én elvagyok vele.
Egy normális givi vagy akármilyen 50L körüli doboz árából pont
4db. ilyet veszek, többek közt ezért van ez.
Ger lassan meggyőzünk, hogy a 2 részesnek több az előnye mint az 1 részesnek. Ennyi pénzért viszont nagyon OK!
Azért javasolják elsősorban az egyberészes ruhát, mert ha esel (és tételezzük fel van időd kicsúszni) nem történhet meg az, hogy esetleg felcsúszik a kabát a hátadon. Asszem ezt elsősorban a cordura rucik jellemzésére írták. Motorgia című könyvben olvastam ezt az eszmefuttatást. Bár teszem hozzá sztem ez nem fordulhat elő, ha méretben pont jó a ruha, nem nagy, bő. Ha meg kétrészes, akkor meg a legtöbb jakó összecipzározható a nacival. Bőr kabátom nincs még, de akiken láttam mindenkin szorosan "állt" esélyt sem látva arra, hogy esetleg felcsúszna.
2 napig nem tudtam rendesen aludni, minden kis zajra megriadtam, hogy megjött!
Érted! Kis családomról gondoskodni kell!
A fényezős infót pedig elraktároztam rólad. Lehet jövőre megkereslek. (Na nem úgy, mint guppy1 "haverja" őt meg Imit... )
Bele se merek gondolni hogyan bírkóznék egy egyrészes cuccban mire le tudnám húzni.
sem zavart eddig soha, a dzsekilevevős részidőm meg elég jó, jövő
nyáron párbajozhatunk bárkivel .
Persze lehet, hogyha öregebb leszek, akkor
másképp vélekedek majd .
Nagyobb sebességnél, főleg pályára tuti.
Ha nincs időd kicsúszni a sebességet eséskor, akkor meg tökmindegy
milyen ruha van rajtad.
Ha meg nem mész olyan gyorsan, hogy nagyot csússz, akkor meg
felesleges az 1 részes.
Ez főleg tetszés meg marketing (szerintem).
A lényeg, hogy ne ébressz magadban hamis biztonságérzetet.
Szerintem kb. olyan lehet, mint a motoros aláöltözők, azzal a különbséggel, hogy itt nem húzzák le rólad a "motoros" jelzőért azt a plusz pár ezret. (! Bár nem próbáltam még sem ezt, sem azt, szóval lehet, hogy fényévekkel jobb a "motoros" verzió... )
Nekiálltam ezeket böngészni hátha akad valami használható infó:
http://www.motorrevu.hu/termektesztek
Amúgy tényleg jól néz ki a cucc, de egyberészes mivolta nekem se gyün befele...
Elképzelni se tudom, hogy milyen lehet amikor 4 óra 40 fokos motorozás
után leszállsz pihenni és nem tudod levenni a "dzsekid".
Létezik direkt aláöltöző cucc. Valakit akinek van, tapasztalatról beszámolhatna.
http://www.shox.hu/downloads/2...
Venni akarok felsőt, alsót, mert mire nyáron lekínlódom magamról a bőrgatyát addig máskor simán komplett áröltözök.
Mikor aktuálissá válik a sisakcsere, keresel egy feketét, motornak is keresel egy nagyon hasonló korrekt színt, oszt Te lehetsz a környék réme.
Mindössze az egyberészes mivolta miatt nem kéne. 40 felé már kicsit veszítettem a higany mozgásomból, kell az energia máshová!
Mikroszálas aláöltözőt használ valaki?
Eleje és hátulja nincs összekötve, ha borul a cucc akkor eccerre a platni feszül. És ez nem egészséges!
A doboz azért lehetne ám jobb, zörög folyton, de a műanyagja az
tényleg elég jó. Nem rideg, puha fajta, elég erős de picit nyeklik.
Nézd meg élőben, nekem bejött, én elvagyok vele.
Egy normális givi vagy akármilyen 50L körüli doboz árából pont
4db. ilyet veszek, többek közt ezért van ez.