Én homasitában vettem szerintem elég sok helyen lehet kapni de a legjobb áron ott volt. Hozzá kell tennem h az index konzolját kénytelen voltam átalakítani mert a búra nem nyúlt túl teljesen a rendszámtáblán.
Én levágtam a sárvédőt tőbe. Ha szétszedted a motort akkor nem nehéz művelet egy fűrészlappal óvatosan le lehet vágni úgy h senki nem mondja meg h valaha is volt rajta. Ezután veszel egy rendszámtáblatartót ami állítható (én olyat vettem amire az indexet is tudtam rögzíteni és az index gyári konzolját is levágtam) és oda teszed fel és olyan szögben h lehetőleg az atyaúristen se tudja leolvasni. Ha szépen visszaállítod akkor a műszakin se hiszem h szólnának érte. Persze ezt nem én tanácsoltam mert ilyet nem szép dolog csinálni
ha már szétszetem a motoromat akkor a rendszámotis át kell alakitani hogy keveseb fénykép leggyen a rendőrőknek a motoromrol de még nem tudom hogy hogy olgyam meg nincs tipetek
Ez tényleg elég gáz az enyémen csak a tanknál lehetett észrevenni. Illetve h valamivel közelebb volt az idom az első kerékhez de nem kellett levágni a fél elejét h forogjon a kerék
Nem ez az egy ilyen van fent... sajnos.
Szerintem az az 50e az igen baráti ár amit írtál.
Még e-bayről is elég drágák azok az műszerfal elemek, ráadásul ha
jól láttam a jobbos az 97-es, a műszerfal meg 96-os.
97-eshez meg se ebay-ről se sehonnan sem kapni műszerfalidomot.
Talán 1-2 japán bontó, ha tudsz japánul olvasni.
Szedd szét újra amennyire szét volt, és rakd össze megint. Hátha valami nem a helyére került. Tengelyt nézd meg mekkora tengely irányú játéka van, forrasztások, csatlakozókontakt meg hasonlók.
Nem is számolja a kilómétereket? Mert akkor a kapott jel hiányzik.
Szerintem az az 50e az igen baráti ár amit írtál.
Még e-bayről is elég drágák azok az műszerfal elemek, ráadásul ha
jól láttam a jobbos az 97-es, a műszerfal meg 96-os.
97-eshez meg se ebay-ről se sehonnan sem kapni műszerfalidomot.
Talán 1-2 japán bontó, ha tudsz japánul olvasni.
Az a lefűrészelt hasidom csúcs meg...
Guppy a tiéd is alá volt hajtva ennyire?
Nem semmi mit meg nem csinálnak egyesek, hogy motorozhatónak tűnjön a motorjuk!
Kapásból rá lehet számolni az árra ötvenezret vázegyengetésre + idomrendberakás.
Pedig a bontott 200 Euróér elég húzós ár.
http://racsidepo.com/
http://racsidepo.com/akcio/000...
Az idő=amennyit rászánsz.
A kutyázás olyan mint a motorozás:szenvedély.
Rajtad múlik.
A póráz a te kezedben van.
A kutya csak követ téged.
Nem is számolja a kilómétereket? Mert akkor a kapott jel hiányzik.