Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áhhh ne is említs a vizsgaidőszakot...
ma még mentem egy karikát mielőt ki vettem az aksit sajnos ez volt az utólsó 10 km az idén remélem hamar itt lesz a tavasz de tavaszal vizsgázok szoval ott tanulni kell
Az enyém csak egysisakos volt, de egy fél tenyérnyi darab kitört a csavar körül, amúgy hibátlan . Lehet a nagyobbnak vastagabb az anyaga, talán jobb lenne csak nagyobbat vennem, ha az ennyit kibír , neked milyen konzolod van? Az enyémet csak azért akarom lecserélni, mert visza akarom rakni a kapaszkodót, és ez annak a helyére van felrakva.
Hidegben mindenki ledermed.
ma nem nagyon vagytók akrívak
meg vettem a ruhát ROLEFF 666 GHOST EDITION nagyon jó ruha nekem teccik ja és egyrészes holnap rakom ősze a mocit de sajnos meni már nem fogok
Nekem a nagy 50L-es Lofty van.
Idén kb. 15 kilóval terhelve mentem neki a 24 órásnak, éjjeli perecnél
letört a tartófül, azután átfúrtam és csavar fogja a platnihoz, de egyéb
törés nincs. Elhagytam a zsanér stiftjét valahol, 3-as aluderót tökéletes
azóta is.
Kibírta az autós ütközést is...

Szóval nekem bejött.
De azért jövőre veszek egy ugyanilyet, mert ez már eléggé hadviselten néz ki...
Majd képet csinálj róla!
Fűtetlen esetén mindenképp, de ne vidd nagyon meleg helyre.
Elég neki a lakás egyik hűvös helye ahol biztos nem esik a hő 0 celziusz közelébe.
Sziasztok!

Akik még motoroznak, és esetleg dobozt is használnak, és netalántán a Lofty cég termékét használják, jelzem nekik, hogy nem nagyon bírja a hideg idő és a rázkódás keverékét (mondjuk a Hungária tényleg elég sz@r), kb 9 km után, 70-es tenpónál belső sávban hátbavert a dobozom, nem simán leesett, mert azt csak később vettem volna észre. Szerencsére nem esett le mögülem, csak mikor már megáltam, volt nálam sisakpók, azzal tudtam stabilizálni a dobozt a platnin. Pedig még nem is volt túlterhelve, csak a reggelim, meg a váltásruha volt benne. Jövőre meglepem magam egy másik dobozzal de az givi vagy kappa lesz. A konzolt is le akarom cserélni, akinek van doboza az segítsen a konzolban, mert 1000 féle van. A mocit letámasztottam pihenni, jövőhét végén elkezdem a műszerfal ledesítését, lesz rá egy egész telem.

üdv mindenkinek
Tényleg... az akku... csinálok is rajta egy diagnosztikát, most hogy
eszembe jutattad .
akkor énis ki veszem
Szia!
Mi ki szoktuk venni az akksit... Egész télen benn pihizik a könyveim mellett Bár mikor jó volt az idő azért visszacsempésztem a motorba és mentem egy utolsót... Ez ebben a hónapban jó párszor előfordult a szép időre való tekintettel
holnap megyek veszek motoros ruhát holnap után őszerakom a sárkányt és várom a tavaszt ja és ti ki szoktátok venni az aksit?(fütetlen a garázs)
köszi a segicséget jo lett a km órám az volt a gond hogy le tőrt az a kis pöcők és le eset fűgöleges álásba ahogy eszt már le írtam és én viszaragasztotam és vissza tekertem az órát 0-ra de ott rontotam el hogy nem gyújtáson tekertem 0-ra az órát szoval béna vagyok mert tudhatam volna mert a fordulat számérőtís ugy kell beálitani de végre müködik minden
Csáá!bemész 1 sima kismotoros boltban 3000 vagy 3500 ért kapsz,én a robogóra vettem!és állítható!
menyíért adod a rendszám tartót ?lehet érdekel képet tucc küldeni?
Az ötven, az csak a váztekerés. + az idommunka.
Szerintem nem éri meg túlbonyolítani. Olyan kell ami állítható ha kell felhajtod ha nem nem. Ha a rendőr kiszed amire túl nagy esély nincs akkor meg kell dumálni. Jobb mintha jönne egy 50000-es csekk.
akkor valami elektromost kell beszerezni vagy nalami menetkozben lehesen álitani
Amíg látják a rendszámot, semmit.
Ha megtöröd a rendszámot, vízszintes síkban rakod fel, kerék elé teszed, akkor már gyakorlatilag le is veheti és műszaki vizsgára kötelezhet.
Nekem megvan a rendszámtábla tartó 2 gyári hátsó indexel, csak motorom nincs hozzá. Szóval ha vki igényt tart rá jelezze. Előre szólok h saját fejlesztés de nekem tetszik mert az én kezem munkája