ez csodálatos ! látod az apriliát nem csináltatom meg,kb80000ftal járultam hozzá az uj olasz bontoszőkevényedhez,és te boszubol ocsárulsz engem,és a motorom.ezzel én végleg lezártnak tekintem ezt az ügyet.
Kegyetlen ami itt folyik. Csak beülök a gép elé egy kis pattogatott kukoricával és ha akarom szappanopera, ha akarom házi műhely, ha akarom tanácsadó műsor.
micsoda élet van itt nem győzöm visszaolvasni nap mint nap az eseményeket..még írni írok most mert nem vagyok lusta
azért 1-2 fórumtárs figyelmét felhívnám,hogy van egy kedves beállítás a böngészőben,a neve HELYESÍRÁS ELLENŐRZÉS mi baj lehet belőle
az én motorom már alszik..lánc még azóta sem lett takarítva derék becsípődés miatt.. de hétvégére 17-20fokot mondanak..valahogy össze kell kapjam magam és még egy utolsót
lassan aktuális lesz a szelephézag állítás is a gépen,de nem lettem sokkal okosabb a manuálból..valaki tud esetleg rövid instrukciót adni hozzá?
és a civakodók..tényleg nem itt kellene ezt..ha felveszi a telefont ha nem...ránk tartozik ez úgy gondoljátok?
Öreg a füstfelhőt ,hogy magyarázod majd ki?- azt nem tudod eltüntetni
olajfolyás nem volt ,hiába magyarázkodsz ,aki meg akarja majd venni, ezek után ,ha olvassa ezt úgyis szeretne majd egy vastagabb gázt húzni,és akkor mit mondasz majd -fogd be közbe a szemed?
kérdésem vagyis kérésem lenne,turásitani szeretmém az rf 900r mi a véleményetek?magasabb elsö telo, hátuját le,kutyacsont.ha valakinek van hozávalo alkarésze szivesen átvenném.tel:0620 964 1330
De legalább él a fórum.
azért 1-2 fórumtárs figyelmét felhívnám,hogy van egy kedves beállítás a böngészőben,a neve HELYESÍRÁS ELLENŐRZÉS mi baj lehet belőle
az én motorom már alszik..lánc még azóta sem lett takarítva derék becsípődés miatt.. de hétvégére 17-20fokot mondanak..valahogy össze kell kapjam magam és még egy utolsót
lassan aktuális lesz a szelephézag állítás is a gépen,de nem lettem sokkal okosabb a manuálból..valaki tud esetleg rövid instrukciót adni hozzá?
és a civakodók..tényleg nem itt kellene ezt..ha felveszi a telefont ha nem...ránk tartozik ez úgy gondoljátok?
olajfolyás nem volt ,hiába magyarázkodsz ,aki meg akarja majd venni, ezek után ,ha olvassa ezt úgyis szeretne majd egy vastagabb gázt húzni,és akkor mit mondasz majd -fogd be közbe a szemed?