Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez csodálatos ! látod az apriliát nem csináltatom meg,kb80000ftal járultam hozzá az uj olasz bontoszőkevényedhez,és te boszubol ocsárulsz engem,és a motorom.ezzel én végleg lezártnak tekintem ezt az ügyet.
Nekem a biztonságom lenne az első!De tudok 35ért 1 szép MARTIN-t!
Azt a 9000et már érdemes akkor hozzárakni szerintem!
és eszt a roleff ruhát kb 50ezerért meg tuddom venni és marad 40ezrem kipufogóra
Nyárra lehet nekem is be kell fektetnem egy új bőrjakóra , mert ebbe már nem fog beleférni a pörkölttartóm.
telljesen igad van., elnézést kérek a t clubtagoktol
én nem nagyon tudok foraszttani majd csak szombaton lesz megcsinálva nem akarom elrontani kb 90ezer Ft tudok csak
Mennyit szánsz ruhára?
Még ma beforrasztod?
meg vettem a tranzisztort ja és a ruhát én most 50% olcsoban tuddom meg venni
Naugye megsporolod a kábeltévé pénzt!Sorozat+,Discovery,stb
Kegyetlen ami itt folyik. Csak beülök a gép elé egy kis pattogatott kukoricával és ha akarom szappanopera, ha akarom házi műhely, ha akarom tanácsadó műsor.

De legalább él a fórum.
Úgy lesz ,bocsesz...
micsoda élet van itt nem győzöm visszaolvasni nap mint nap az eseményeket..még írni írok most mert nem vagyok lusta

azért 1-2 fórumtárs figyelmét felhívnám,hogy van egy kedves beállítás a böngészőben,a neve HELYESÍRÁS ELLENŐRZÉS mi baj lehet belőle

az én motorom már alszik..lánc még azóta sem lett takarítva derék becsípődés miatt.. de hétvégére 17-20fokot mondanak..valahogy össze kell kapjam magam és még egy utolsót

lassan aktuális lesz a szelephézag állítás is a gépen,de nem lettem sokkal okosabb a manuálból..valaki tud esetleg rövid instrukciót adni hozzá?

és a civakodók..tényleg nem itt kellene ezt..ha felveszi a telefont ha nem...ránk tartozik ez úgy gondoljátok?
Ne haragudj de tényleg befejezhetnétek már!Nem akarok okoskodni meg semmi közöm hozzátok de hagyjátok abba!Legalább neked legyen eszed abba hagyni!
Öreg a füstfelhőt ,hogy magyarázod majd ki?- azt nem tudod eltüntetni
olajfolyás nem volt ,hiába magyarázkodsz ,aki meg akarja majd venni, ezek után ,ha olvassa ezt úgyis szeretne majd egy vastagabb gázt húzni,és akkor mit mondasz majd -fogd be közbe a szemed?
Butuskám azóta szinte új gépre cseréltem a Pegaso-t nézd meg a képeim között
Ger menj a superzoneba ennyiért most kapsz berik-et vagy mugen-t is!www.superzone.hu
Sziasztok!segitségre lenne szükségem Rf900-hoz kellene nekem fesszabályzó!Ha valaki tudna azt megköszönném!
igazatok van ,csak sajnos atellefont nem veszi fel, mert bönös!
kérdésem vagyis kérésem lenne,turásitani szeretmém az rf 900r mi a véleményetek?magasabb elsö telo, hátuját le,kutyacsont.ha valakinek van hozávalo alkarésze szivesen átvenném.tel:0620 964 1330