Duma az van tetség az nulla,azt hiszed,hogy gyöztél. amiota megszünt az olajfojás,nem- evés, azota az rf nem elado! a pot kul csot már eldobhatod mart gyjtáskapcsolot cseréltem.féltem ,hogy garázszárás után nyitsz,ahogy irtad a forumon ngyon a szi vedhez nött az rf.teszek fel képeket hogy nyázhass! ez olasz bonto szökevény mit a te állitolagos csodagéped, amit én nen hiszek el.miböl is ,csorikám.
Igazán nincs mit, ezért vagyunk itt .
Viszont ha rám hallgatsz, akkor rögtön kettőt vagy hármat veszel, mert ha nem jegyeztétek meg, hogyan volt beforrasztva, nagy tűzijáték lehet . Ilyenkor jön jól a tartalék, és lehet újra próbálkozni, összegben meg jelentős.
Akkor jól kitaláltam .
A HQ Video nevű boltban kapsz, kemény 220ft darabja, és raktáron is van nekik, legalább is az internet szerint. Ha nem akarsz bemenni pestre, neten rendelhetsz is. A címük: BP: Kerekes u. 15. 1135.
AZÉR ENNYIRE MEM LEHETSZ IRIGY,MERT MEGKELETT VÁLNOD AZ RF töl mert csoro vagy ,és letelt ameadott határidö,és nincs pénzed átirásra?söt még 2liter benzinre sem,mert mikor vissza kellet hoznod a motort csak félutig jutottál el,és nekem kellet benzit vinni mert még dolgozni sem tudtál volna bemenni.a 650.be isénadtam. SAJNÁLOM CSORIKÁM.AZ IRIGYSEG ,ÉS A HAZUGSÁG NAGYON ROSZZ TANÁCSADO,NEZZ EGGY KICSIT ALELKED MÉLYÉRE ,S TALÁN MÉG NEM KÉSÖ! A LÉLEK MMEGNYUGSZIK,ÉS TALÁN MÉG LEHET BELÖLED EGYENES EMBER,NEN EGGY GERINCTELEN CSUSZO MÁSZO ALAS HAZUDOZO.
Az attól függ milyen állapotban van!?de jelen pillanatban egyáltalán nem mert mire megveszek mindent ami kell addigra elfogy a fizum!ma vettem meg a kerékcsapágyakat meg a szimeringeket holnap jön a kuplung tengelyem!valamikor majd a csapágy is remélem még a héten!aztán olajcsere elsőteló szimering + olajcsere stb stb szóval ha neglesz még a jövő hónap tályékán akkor lesz aktuális!
A digitális fényképezőkön van egy ilyen lehetőség, amivel nagyon kis távolságból lehet éles képet készíteni. Nagy valószínűséggel a tieden is van. Ha esetleg nincs meg a leírása, a neten utána tudsz nézni a google-val. Esetleg a telefonoddal is megpróbálhatod, azokkal is lehet jó képeket csinálni közelre.
Azért lenne fontos, mert ha minden igaz, már van is hely, ahol lehet kapni a tranzisztort, de nem szeretnék mellé lőni.
De ha leírod mi van ráírva a tranzisztorra, szerintem az is jó lesz nekünk.
A telefonokon is lehet mostmár macro-zni (közelizni), nokián úgy
szokott lenni, hogy a jobb függőleges menüben az "A" betűt kiválasztva
előjön a tulipános ikon is.
Amúgy ez a tulipán ez szabványos jele a macronak. Ahol ilyet látsz
az tud közeli képet csinálni.
Viszont ha rám hallgatsz, akkor rögtön kettőt vagy hármat veszel, mert ha nem jegyeztétek meg, hogyan volt beforrasztva, nagy tűzijáték lehet . Ilyenkor jön jól a tartalék, és lehet újra próbálkozni, összegben meg jelentős.
Akkor jól kitaláltam .
A HQ Video nevű boltban kapsz, kemény 220ft darabja, és raktáron is van nekik, legalább is az internet szerint. Ha nem akarsz bemenni pestre, neten rendelhetsz is. A címük: BP: Kerekes u. 15. 1135.
A link: www.hqelektronik.hu/fooldal.ht...
www.hqelektronik.hu/info/hu/ir...
Azért lenne fontos, mert ha minden igaz, már van is hely, ahol lehet kapni a tranzisztort, de nem szeretnék mellé lőni.
A telefonokon is lehet mostmár macro-zni (közelizni), nokián úgy
szokott lenni, hogy a jobb függőleges menüben az "A" betűt kiválasztva
előjön a tulipános ikon is.
Amúgy ez a tulipán ez szabványos jele a macronak. Ahol ilyet látsz
az tud közeli képet csinálni.