Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Banditban sima relé van mint nekünk.
Ger itt az apróban van 1 pacák bandit elektronikát meg kábeleket hirdet ha sehol nem találsz kérdezd meg őt!http://www.kepesmotor.hu/elekt...
RED BARONnál is érdeklődhetsz minden kötelezettség nélkül.
Ha csak Ők tudnak segíteni, az se olcsó se gyors nem lesz, de egy próbát megér.

Juteszembe!: YAKOMOTO PÉCS KOMLÓI U 229
0672238994; 06209806377

Ők még foglalkoznak belpiacos alkatrészekkel, de nem tudom mennyire aprólékosan.
hát remélem hogy az a kis tranzisztor a baj csak még nem kaptam sehol
Kapcsolót leveszed, szétbontod, minden színből 1 szál van. Nézd meg melyik megy az indexkapcsoló közepére.
az a baj hogy nem tutyúk hogy melyik kábel jőn az index kapcsoloba mert be kapcsoltúk az indexet és elkesztuk vágdosni a kábeleket (szépen visza let forrasztva minnd) de egyikre se allut el az index szoval ez fúra
Részemről a fórumon ennyi, bocs srácok,hogy itt viaskodtam "motoros társunkkal"....
Ajánlom a vevő jelölteidnek azt amit én elhalasztottam: húzzon egy vastag gázt és a kipufogó végét figyelje majd, de eléje ne álljon mert beteríti az olajfüst az a fekete felhő.. próbáld csak ki ne futtasd magad ezeknek a srácoknak már úgysem tudod eladni..- a kulcsért meg gyere el és oda adom
Mivan ez nagyon értelmezhetetlen? Vagy csak én vagyok falusi! fúúúúúúúúú ba...meg!
Csak olyan fasza gyereknek adtam volna el mint te vagy
a srácokkal itt leveleztem és infót szoktunk cserélni, ami ahogy látom jól is működik
Akkor még nem mentem vele annit ,hogy rájöjjek mekkora olajkályha az RF -ed barikám, és azt hittem csak a gyujtás beállítás hibája miatt rángat, de felvilágosítottak,hogy azt nem csak 2-ik sebességben tenné.-
Te beteg is vagy barátom, többet erre nem reagálnék...
Bocsesz de tanulj már meg gépelni!
igazán nem szólnék bele ebbe a magasröptű beszélgetésbe de azért egy szösszenet erejéig...

tán hihetőbb lenne minden,ha te is kitöltenéd az adatlapod ha regisztráltál ide!

se név se semmi se kép...

persze ahogy mondtam ez csak egy gondolat,ne vedd sértésnek kérlek!

Mindenkinek szép kilométereket erre a csepp időre!
SZRENÉM AZ RF900 .KISSÉ TURÁSABBÁ TENNI MIT TEGYE,hosszabb elsö telo, kutyacsnt,elejét feljebb?hátuját lejjebb-kutyacsont?ha tutdnatok segiteni infoval-alkatrészt,(hosszabb telo-kutyacsont)köszi. MOST ILYEN AMOTOROM.
A mahorkának!az rf 900r irása szintiszta hazugság!miért nem veszed fel atelefont?miért nem adtad vissza az rf 900r.potkulcsát és a származási papirját?talán azért mert? lecseréltem agyujtáskapcsolot !
Sok sikert a felépüléshez és a motor összerakásához is!
MAHORKA pár hete még te hirdette az rf900.szöveg,kitünö gyári hibálan motorral karc és sérülésmentes,stb,ha valamelyik clubtársad megveszi töled,mit hazudsz neki?AKKOR HAZUTÁ,VAGY MOST?TE AZT MONTAD A VISSZACSERÉNÉL ,HOGY HIBÁTLA A MOTOR.AZ OLAJFOGYASZTÁSROL itt irtad,hogy cserétél olajat! Én kb 700km mentem vele és még bontatlan litere olajam!MEGHUTAM AZ OLAJSZÜRÖT.ÉS MESZÜNT AZ OLAJFOGYASZTÁS.TÖBBÉ NHAZUDJ!
T noobi azért utánanézhetnél,hogy amig a mahokánál volt az rf 900 . ö is hirdette ,és ilyen szövegel. a motor kifogástalan gyári karc és sérülésmentes,csendes zajmetes kifogástalan motorral.STB.most hazudik, vagy amikor elakata adni a motort?!szerintem most. ÜDV bfabian.AZÉRT IRTAM MEERT A MAHHORKA ALJAS JELLEMTELEN EMBER,nem kaptam vissza a potkulcso sem a származási papirjait sem,és mint irta nem lakunk messze egymástol.Ezért gyujtás kapcsolo csre,
Legvégső megoldásként beköttök egy indexrelét, bár a vészvillogóval nem tudom mit csinál?
http://racsidepo.com/

0624475383
06209352002
Brembo véletlen nem tudod a Lakihegyinek a számát mert az én motorom volt már nála szervizbe már csak el hagytam a számát ha megvan leirod kőszi
minden féle képen csinálok rola fotót csak valahol be tudnám szerezni aszt a kiss szart
Képesmotor oldala nem vette figyelembe a kárkifizetést!
Pedig de szép összeget adott!
netrisk mégis más összeget produkál kár nélkül a k&h nál!?