Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt meg ennyi.
Na majd most!
Évről évre egyre kevesebb!
Suzuki márkaszervizt ha máshol nincs.
Fotót majd a cuccról, helyéről csinálj, hogy legközelebb már megtalálja akinek szétmegy.
szerintem még a hétvége jó lesz 16-18C fokót mondanak
az enyémse jo mert sehol nem kapok tranzisztort pedig már be jártam egész Budapestet
Szia, szerintem már lassan mindenki lerakja a RöFikét :-) Még vasárnap toltam egyet, nem tudom lesz még jó idő?
Senki sehol?Akkor mindenkinek jól müködik a RöFi-je Csak az enyém nem!
Csá a Bajai bontóban szerintem kapsz mindent én is onnan rendeltem csütörtökön kuplung alkatrészt!http://www.sugomotor.hu/
guppy1 : emailben érdeklődtem nálad a benzinszint érzékelő ügyében. Szükségem lenne rá, kérlek jelezz vissza, meg van e még.
Sziasztok.
Radek: váltókart, indexet kapsz a bontóban, Lakihegyen. Én is ott vettem.
aszt meg kőszőnőm
Sziasztok!

Október 1-én történet baleset óta túl vagyok a kulcs-csont műtéten, amit megvasaltak és megcsavaroztak rendesen...
Lassan nekifogok rendbe tenni motort. Ezért kérdezném, hogy valaki nem tud-e esetleg bontót, vagy alkatrész beszerző helyet, ahol van váltókar, 2 balos index, s esetleg olaj-karter (ez nem a balesetben sérült, csak a röfi előző gazdája nem bánt kesztyűs kézzel, az olaj-leeresztő csavar menetével, ami megszakadt).
Balos idomokat, amik sérültek, talán meg tudom műanyagossal csináltatni, ha nem akkor Majosházáról megrendelem.
Minden segítséget előre is köszönök!
A 400-as biztosan nem gyengébb mint az én gixerem, mert nekem nyújtott áttételen van, egy ezressel kevesebbet forog azonos sebességnél. Az rf akkor fogott meg igazán, mikor láttam Imiét Körmenden pár éve... Biztos vagyok benne, hogy a legszebben sikerült motor volt megjelenésekor, és ma sem kell szégyenkezni-e.

Hááát, ha tényleg rf lesz akkor 900-as mindenképp, bár nem sok van belőle ahogy észrevettem.
Amúgy télen neki fogok állni az enyémnek újra, ha kell leírom mindent
lépésről lépésre majd.
6129-es hozzászólás.
Vagy írd fe jobb fent a keresőbe, hogy "műszerfal".
Jeeeee, annyira éreztem .
Telefonon pont ezt mondtam Iminek .
lenne egy kérdésem még a műszerfalba a világitásnak a szinét hogy tudnám megváltoztatni?
Hurrá!
na ma megnéztük az indexeket nincs benne relé és lehet hogy nem is kell mert a kábelek bontatlanok de viszont a müszerfalba van egy tranzisztor az széné volt égve és aszt leforasztotuk és már nem világitot az index szoval holnap be kel szereznem egyet és elvileg ha aszt visza foraszuk akkor jo lesz
Benzincsap mellett a tank csatlakozója megvan, vagy levágták azt is ha már kábel nincs?
340 ért vettem!Akkor 390re hirdette de ennyiért odaadta!
Azér a 470-ból tudtál alkudni mikor megvetted!?

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Hát így nem is fog jelezni a benzinjelződ. Talán rá lehet forrasztani a kábeleket, és melléragasztani, hogy ne törjön el.
Index a bordás fesszab. melletti amire 2 kábel megy.
Bizony ez az idom már járt valamelyik bontóban.
Csapágyakat mindenképp cseréled.
pár apróság amit a szétszedésnél felfedeztem! Ja indexrelé ügyben szerintem nemtudom melyik az!