Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez több mint érdekes...
Ma fél ötkor hívtak 70-es számról tankot és ülést keresett a srác.
Visszahívjam, mikor hol vette esetleg a motorját?
Hát persze, hogy tudja valaki...

Azt a csövet fent a légszűrőház tetején kell elvinni, ha megnézed
a háztetőt látod is, hogy van 1-1 pár "csíptető" amibe pont beleillik.
Elvileg 1-3cm-rel a légszűrőház szívócsonkja előtt érne véget, tehát
nem ér el a csonkig.
Szia, nekem így nézett ki mikor szereltem a karbit, de ez nem most volt. Nekem felakadt az úszóm, és dőlt a benzin, és csak azon az oldalon folyt a benzin amerre a cső állt, lehet túlfolyó? , de biztos van aki 100%-ra tudja
szia

semmire nem kell rámennie..egy túlcsorduló cső ha jól gondolom..
Valaki tudja hogy a 2-3 karbi közötti (a felső) a légszürőház felöli gumicsö mire szolgál és hová kellene annak csatlakozni?
Igen, Kedves vagyok! (mindenki annak tart, de elég az önfényezésből...)
A helyzet az, hogy Téged, Anett nem vettelek bele a felsorolásba, mert régebb óta megvan a motorod, a többieknek pedig frissen szerzett a gép. Ezen kívül még nem találkoztunk, a többiek pedig az ismerőseim. Még ezen kívül a fórumot nem látogatók kategóriába sem esel bele.
Remélem azért nincs harag és összefutunk valamikor a jövő szezonban , bár én még nem téliesítettem és kivonatni sem fogom a gépet. Fanatizmusomnak köszönhetően tavaly sikerült elővenni a gépet 0 és -2 fokban is . Persze ésszel és nagy-nagy odafigyeléssel.
A pulcsim!
ÁÁÁÁ de fasza kétföre itt vannak az alkatrészek!bajáról!
Csá!Dobd fel galériába is szerintem!Tank nélkül vitték el?felrakták valami utánfutóra és nem vetted észre?
Sziasztok! Tegnap este meglovasították a motorom. A Ház előtt állt tank és farokidom nélkül. Ha esetleg felismernétek bontóban vagy bárhol vmilyen hirdetésben kérlek szóljatok. Kép van az adatlapomon. Köszönettel: Attila
Nekem már sajnos igen!Lejárt a biztosításom és kivonattan a forgalomból a motort!Az indexrelét megnézem délelőtt hogy hol van!meg minden alkatrészt be kell szereznem hogy tavasszal menni tudjak vele!
Ezt a kuplung kinyomót belerakhatok én más motorból s csak a mérete stimmeljen nem?Viszont azt a kis csapágyat nemtom honnan szerezzem be!Érdeklődöm majd sztem csapágyboltban is meg motorosban is!
Felénkmeg senkinek!
Kedves rólam már meg is feledkeztél..... pedig a nyár végén Hódmezőn csináltam a jogsit
Ha minden jól megy akkor a következő szezonban már gyakrabban feltűnök én is az utakon
Tiéden hol az indexrelé?
Mi van!? Szezonvége?
Ha sok pénzed van rá és a cucc se fontos, ráér sok hetet akkor RED BARON.
na ez így már tiszta! köszönöm szépen!És véletlen a kuplung cuccokat nemtudjátok hol lehet beszerezni?
A csapágyban van 15,8mm, csapágytól jobbra a kerékcsapágyig 37 mm.
Teljes hossza 52,8 mm.
ok akkor az pihi ahogy van..
a képről az 1 és a 14 kell!
szóval így néz ki csak azt nem értem hogy mettől meddig 37?csapágytól csapágyig?Vagy a távtartó teljes hossza 37mm?
Biztos ketté van törve?