Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fényképet mellékelve.
Tényleg:D:D
Vigyázzatok mit írtok mert valószínű olvasni fogja!
Engem már megfenyegetett tegnap feljelentéssel rágalmazásér, majd pár mondat után már egy jó veréssel.
TESCO
Nagy körforgalom? de amúgy is sok motoros volt, legalábbis mikor melóból mentem hazafelé (meg egy nagy kör a városban:P)
Sziasztok.
Én azt furcsállom erősen, ha az illető olvasta az itteni sorokat, miért nem vette a fáradtságot arra, hogy beirjon 2 sort, amiben jelzi, hogy ez nem az a motor, amit éppen keresnek. Ha csak apró indokot ad, miért éppen ezekre a részekre van szüksége, egyszerűsitette volna a dolgokat.
nekem azért túl sok az egybeesés ennél a motornál amin pont azok a dolgok hiányoznak amik a tiédről is annó..nem gyanúsítás ez szimplán csak több mint érdekes..és lehet,hogy ő sem tudta mit vesz meg és kitől..

mindenesetre rohadt dolog,hogy ilyen megtörténik ebben az országban
Bontókat fölösleges. Ott az enyémér se akartak adni értelmes összeget, nem hogy egy papírok nélküli motorér. Papírok nélkül nem igazán foglalkoznak veled mert nagyot bukhatnak. Rozvastelep lesz a valószínűbb számokat kiköszörülik, aztán fillérekért elkótyavetyélik a cuccot.

Guppy a váz még a karambolos volt vagy már megcsináltattad?
Elég jól lementek az árak, bár nem tudom ezt még mennyiért vetted.
Guppy!Én azért még a helyedben végigjárnám a környékbeli bontókat alkatrész után csörtetve!
Nem gyanusítás volt ez senki részéről csak szimla gyanakvás!Na meg elég nehéz alkatrészhez jutni ehhez a típushoz.
Szerintem sincs semmilyen felháborodásra oka senkinek.
Köszi a segítséget. Engem is felhívott nekem is nagyjából ezeket mondta. Én is mondtam h itt mindenki csak segíteni akar és így jött szóba, de nem gyanusítgatta senki. Attól függetlenül kicsit érdekesnek találom de ez van. Holnap bemegyek a rendőrségre kivonatom a forgalomból utána meg kezdhetek tavaszra nézni vmi másik vasat.
Srác újra hívott.
Járt a fórumon, és felháborította, hogy letolvajoztam.

Nem tudom mikor írtam vagy írta valamelyikünk, hogy Ő lopta el azt a motort, de neki egyenesen az jött le.

Gondolom neki még nem lopták el semmijét, és még nem kért segítséget mástól.

Majd ha tőle is ellopják esetleg a motorját vagy autóját amit nem tud mellényzsebből pótolni, akkor meg fogja érteni, hogy az ember minden esetleges nyomot megnéz ameddig van egy kis esélye a viszontlátásnak.

Gondolom visszajön ide elolvasni a fejleményeket, akár írhatna is pár sort a gondolatairól. Elvégre semmi köze a történtekhez, akár még bele is botolhat valamikor a motorba és segíthet a megkerülésben.
Akkor Rednek igaza volt . Mondta, hogy Te lehettél az . Én autóval voltam, ezért nem sok értelme lett volna jelelni .
aha
MA Szombathelyen láttam egy szürke röfit, lila kerekekkel . úíel a rendszáma. Esetleg innen valaki? A nagy körforgalomnál volt a tali. Volt rajta doboz is hátul, meg valami kötöző pók is ott figyelt rajta
Ne haragudjatok de ilyen gyors fejleményre nem számoltam. A számot megköszönném mert a motoromon se tank se faridom se ülés nem volt. Holnap megyek a rendőrségre szóval oda is tudnám akkor nekik adni h nézzenek utána. Hátha lesz belőle vmi. Mindenesetre mindenkinek köszönöm az eddigi nyomozómunkát . Az adatalpot kitöltöm
Mondott nevet, de akkor még nem tudtam Guppy motorjáról, így nem figyeltem. Ha esetleg arról a motorról van szó akkor meglehet találni majd.

Guppy aszongya szóljunk ha tudunk valamit, de közvetlen elérhetőséget azt nem biggyeszt mellé. Ejnye-bejnye!
Imi honnan hívott a pacák mondta?
Újabb csini (de még mennyire:P) motoros hölgy ... vigyázzatok magatokra, és sok tízezer boldog km-t a röfin:):)
Guppynak elég hiányos az adatlapja (meg sok másik emberkének ),NEM TUDOM ELÉRNI MÁSHOL vagy visszajön hamar és tudunk érdemben okosodni vagy elúszik esetleg valamelyik méhtelepre a motor.
Adatlapomon ott a számom, ez ügyben bármikor zavaratlan vagyok ha hív.

ELVÉGRE EGY KÉK MOTORRÓL VAN SZÓ
Sziasztok. Nagyon sajnálom, hogy megfújták azt a motort. Viszont én a helyedben megpróbálnám az imitrike által felírt 70-es szám gazdáját megkeresni, körülszaglászni nála. Feltétlenül megér egy misét, még ha eredménytelen is lenne a vége. Én nem hagynám leellenőrzés nélkül semmiképpen. Ha becsületes a gazda, utólag úgy is megértené a helyzetet, mint motoros, ha nem, akkor akár szerencséd is lehet.
2 tank és megvan.

Nekem már nem lesz 60.000...
Ja, elértem a 61ezret. Idén nmár lehet nem lesz meg a 62.