Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, legfőbb jellemzőnk, hogy tele vagyunk zsével hamár RF-et tartunk.
Mint Kawákon a tükör szárára tudsz rögzíteni kis indexet amit rákötsz simán a helyzetjelzőlámpára. Körbegletteled mintha oda gyártották volna.

http://www.kepesmotor.hu/lampa...
Ha épp tele vagy zsetonnal, nem kell fúrkálni a tükröt, tudsz venni is.
209-13802 TÜKÖR BEÉPÍTETTLED-ES
IRÁNYJELZÕVEL
http://www.shox.hu/downloads/2...
Nem szedtem szét, majd a szakember megoldja.
Szerintem a fekete körbevágása lesz a megoldás, végén ragasztás.
Piros burával nem nincs problémám, csak az index így nem kerülhet bele.
Ha már ledesítés: engem csupán a műszerfal pislogása zavar egy picit, a hátsó lámpám marha jó, erős a helyzetjelző és a fék is.

Viszont van egy elborult ötletem: egyrészt mert tetszenek, másrészt még biztonsági okokból is dobhat a dolgokon - szóval az ilyen "amcsiautós", "az index egyben helyzetjelző is" stílus, előre. Konkrétan arra gondoltam, hogy a tükrökbe (mivel hogy a legkiállóbb pontja a motornak a kormányvégek után, de ugye utóbbira annyira nem lenne érdemes aggatni mindenfélét) valamilyen erős ledes narancsos színű helyzetjelzőt. Az index funkciója annyira nem cél, inkább csak az, hogy szemből egy szélesebb tárgyat képzeljenek el, mint egy kis karcsú motor.

Mondjuk nem tudom, hogy a tükröt érdemes-e megfúrni ilyen miatt, vagy inkább valami kis műanyag konzolt kellene hozzá eszkábálni. Na de még eldől a télen.
Mondjuk arra kiváncsi leszek, hogy átlátszó búrát hogyan csinál rá .

Próbáltam szétszedni a tartalék hátsó lámpám, de roncsolás nélkül
nem lehet. Neked sikerült ?
Imi!
Sztem nem kell fennakadni azon a kis púpon. Számomra egyátalán nem zavaró, nem is feltűnő. Voltam Kunmadarason augusztusban a párommal, tettem fel tanktáskát is és úgy állt rajta, ahogy kellett!
Sőt bevallom ültem már a tankon menet közben, és nem nyomta el semmimet... (na jó nem is ültem ott órákat)
Megvan a + hátsólámpám, környéken már érdeklődtem de nem vállalta egy szakember se (autóvillamossági, tvszerelő).
Telibe gondoltam mindkét felet mindennel.
Sajnos még egyátalán nem is láttam ezt a motort itt vásárhelyen
Körbekérdezgetem a hawerokat, hogy valaki tud-e róla valamit, aztán jelentkezem.
Bár ha egyszer megtaláljuk az index relét akkor azokat is lecserélem
ha beválik és nem fogok pislogni indexeléskor.
Baromi jól nézhet ki az RF hátsólámpa LED-el.Megcsináltatod Imi?
Kb mennyibe van?
Most rendeltem 21W és 5W-os LED-es foglalatos izzókat.
A 21W-osban 36db. led van, az 5W-oson 4db..

Kőkemény 1000Ft volt a 4db. izzó.
Meglássuk mit ér. Nekem csak a helyzetjelző meg a féklámpa kellene
LED-esre és csak azért, hogy kevésbé terhelje a kört.
Jaja, a hasi idomokra igényt tartanék, valamikor a közeljövőben
felcsörgetlek ez ügyben és megbeszéljük a részleteket.
9 kilós nekem a tank miatt nem teccik. Az a púp nagyon nem kéne oda.
Viszont az erősebb első teló az bizalomgerjesztő.
A két alsó idomra akkor bejelentkeznénk . Red fel fog hívni telefonon ez ügyben . Köszi!
guppy1: sajnálom a gépet, remélem azért lesz valami előrelépés az ügyben. :\

Imi, RedOne: nekem az 50 000 lett volna meg, ha nem adja meg magát a spirál... :(

mz125: fent van már jó ideje az a bordó 900-as a hirdetések között (hódmezői). Esetleg tudsz róla valamit? Még mindig csak nagyon elvi szinten nézelődök a nagytesók után, de hátha.
Felvették a jegyzőkönyvet. Szerencsére hamar megvolt nem kellett sokat bénázni. A papírokat meg le kell adni az önkormányzatban. Azt majd hétfőn intézem. Nagyjából ennyi.
Tankot, ülést vele akár le is bizniszelheted.
Jardon mi volt?
Még megvan a legalsó idom is mindkét oldali ami a hátsó kerék előtt van
Sziasztok! Nekem is mondta h megtalál mindenkit stb. amit nem is értettem mert ha nekem nem lenne semmi közöm egy ilyen ügyhöz csak bele keverednék akkor tuti h nem akarnék megverni senkit és nem is fenyegetőznék, hanem elmondanám h mi is a helyzet valójában. De ízlések és pofonok. A motor amúgy nem volt egy nagy érték főleg h felújítás előtt állt a gép. Már meg volt h mi hol lesz megcsináltatva de sajnos ez elmarad. A vázat még nem csináltattam meg, de fényezni is kell és alapból az egész hiányos volt. Nem is értem h ki lop ilyen állapotú motort. Én is amit rászántam volna pénzt a felújításra tudtam h kb mintha a kútba dobálnám mert semmivel nem fog többet érni másnak csak nekem. Végszóként ehhez a témához, maradt egy tankom egy ülésem a komplett hátsó idom lámpával hátsó indexekkel kapaszkodóval. Ha bárkinek bármi kéne belőle szóljon bátran megbeszéljük
Vagyis Szombathelyről jöttél kifele. Kizárásos alapon. Én meg igyekeztem a kamion után mihamarabb büntetni .
Ahogy Imi írta, a Tesco-nál a nagy körforgalomnál láttam. Én épp be akartam hajtani, de jött egy motoros, akinek elsőbbséget adtam, na Ő volt Imi .