Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a Vörösegy, meg a Feketerigó nekem a STARWARSt juttatta eszembe mikor először bejelentkeztek. Ez a zöldegy egy kicsit fura lehet majd.
Ez azért jó, mert fórum nevet is válthatsz egyszer: GreenOne

Amúgy sziasztok, olvasgatom itt a dolgokat, csak mostanság az írásig nem nagyon jutottam el. De tervek szerint ma postolok ezt-azt itt a sportmotoron. Utána meg összeírom, hogy a szezon végére lerendezett masinához miket is kell beszereznem a télen.

Aztán hátha van valakinek ilyesmi elfekvőb... akarom mondani, bontóból vagy valami.
Az union-nál maradok azthiszem... majdnem 5k-val kevesebb lesz
jövőre a motor biztosítása.
Aha, jóó lesz!
Ez így nagyon tuti lenne,sok sikert hozzá.
Szia, nekem olcsóbb ,volt mert kinti papiros, és ismerős által vettem,
De ajánlom neked a Grandemoto.com -oldalt mert a srácoknak folyamatosan változó kinálatuk van,ahogy nézem korrekt gépek, jó áron.-Üdv.
Mahorka! Hagy kérdezzem már meg, hogy hol vették be a gépedet, és mennyiben(összegesítve...tehát mennyi volt a Zr7es?)

Én is gondolkodom rajta...bár én most kimondottan F4es Cbr-t szeretnék, esetleg Fazer, Zx7-R :)

Előre is köszönöm!
úgy = új,
jövőre = jövő szezonra
Duplán örülök, mert jövőre szeretnék rajta sok mindent megcsinálni.
Most motorikusan talán már nem kell mélyen belenyúlni így marad
időm a külcsínyt helyrepofozni.
Kicsit ég a pofám, hogy kezdi felvenni a futármotor jellegű kinézetet.

A 3 rétegű festékkel mindenképpen szakítok és mivel jövőre muszáj
lesz úgy forgalmit csináltatni így a színnel is.
Ilyesmi a cél:
Most már 2 hete én is a téli gumikat használom. Kell az a 2-3 fokban!
Az biztos, de szerencsére jövőhéttől már nem kell használnom.
Legalább is úgy néz ki, hogy sikerült 4 téligumira szert tenni és adnak
hozzá egy "autót" is.
Pedig aki sokat használja 10fok alatt, annak megváltás.
Én Pegaso 650 re cseréltem el vele szőrén :-)
akkor még jól hangzott, aztán jeleztem neki mi ujság, csak sajna keveset volt időm menni így sokára jött össze az 1000 km,ami alatt bedobott 1 litert.
Aztán mivel közel lakunk :-))))
azt mondta ,hogy mivel még egyikőnk sem iratta át a nevére cseréljük vissza, szerencsémre.-A Pegaso -ra dobtam 100.000-et és becseréltem egy jelenleg kinti papiros 2004-es Kawa ZR-7-re ami karcmentes, első tulajos gép.-Minden jót nektek.-Sziasztok.
Délután elmotoroztam a Pancsiringre.
Hát Magyarokat nem találtam, csak néhány labancot.
Elég szellősen voltak a pályán, placcon is csak 4-5 dobozos autót lehetett látni.
Sziasztok.

RedOne: ez érdekes történet. Ma emailt kaptam Majosházáról, hogy szerencsére van rács, és több műanyag elem árát is leírta. Jövő héten megyek oda, kíváncsi leszek a történésekre. Majd jelzem, mi volt.
Sziasztok, stílusváltás miatt eladó a 900-as RF-em. Csak túrára használtam (szerintem az előző tulaj is mert túradobozokkal vettem)
Nem hibtálan motor de érdemes megnézni, kérésre küldök több képet.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rf-4208271
Tényleg nem...de amit "néha" művelnek, az botrányos :)
Amit az a Réka írt neked a képgalériádba azt felejtsd el.
Oda is beírtam neked, de nehogy elkezd kenegetni szilikontartalmú
műanyagápolóval, vagy szilikonnal akármelyik műanyag elemed is.

Nem lehet tudni melyik műanyag hogy reagál a szilikonra.
Én is szilikonmentes műanyagápolót használok és teljesen jó.
Imi,

Nem nem én akartam venni, hanem Jézus kolléga .
Biztos nem vagy!?
Egyébként nem vagyok rasszista, egyebek...de nekem a Berki név,mint eladó semmi jót nem jósolt...sajnos nap mint nap látom, hogy milyen kezekben vannak a cigóknál az autók-motorok! Ezek kész motorblokk-gyilkosok...lelaknak mindent!
Hát...asszem hálát adok az Istennek, meg a megérzéseimnek! Azt az Rf-et majdnem én "halásztam el az orrod elől"! A 400as után elgondolkodtató volt a 900as típustestvér....és még rá is hívtam a faszira, mert túra-enduro csere érdekelte! Azt mondta, hogy nagyon tuti gép, csak egy kis szokásos generátorzörej jön a blokkból! Pfffff....ez nála szokásos?:P Nomeg már Hondát akarok inkább, így letettem róla...ezek szerint szerencsémre :P:)

Azért jó tudni, hogy jól döntöttem(még a napokban is elgondolkodtam rajta, mikor felkerült a hirdetés újból)! Viszont Téged meg sajnállak, hogy belenyúltál! De nézd a dolog jó oldalát! Sikerült visszaadni...no Imihez hasonlóan arra én is kíváncsi lennék, hogy hogyan érted ezt el :P:D

Üdv Rf-esek!
Megyek lemosom a gépet amig nem fagy rá a víz!
Én se hallottam még soha járni a pumpát!Én húztam neki szivatót és picit köszörültem vele elkapta és elindult!