Ez azért jó, mert fórum nevet is válthatsz egyszer: GreenOne
Amúgy sziasztok, olvasgatom itt a dolgokat, csak mostanság az írásig nem nagyon jutottam el. De tervek szerint ma postolok ezt-azt itt a sportmotoron. Utána meg összeírom, hogy a szezon végére lerendezett masinához miket is kell beszereznem a télen.
Aztán hátha van valakinek ilyesmi elfekvőb... akarom mondani, bontóból vagy valami.
Szia, nekem olcsóbb ,volt mert kinti papiros, és ismerős által vettem,
De ajánlom neked a Grandemoto.com -oldalt mert a srácoknak folyamatosan változó kinálatuk van,ahogy nézem korrekt gépek, jó áron.-Üdv.
Duplán örülök, mert jövőre szeretnék rajta sok mindent megcsinálni.
Most motorikusan talán már nem kell mélyen belenyúlni így marad
időm a külcsínyt helyrepofozni.
Kicsit ég a pofám, hogy kezdi felvenni a futármotor jellegű kinézetet.
A 3 rétegű festékkel mindenképpen szakítok és mivel jövőre muszáj
lesz úgy forgalmit csináltatni így a színnel is.
Ilyesmi a cél:
Az biztos, de szerencsére jövőhéttől már nem kell használnom.
Legalább is úgy néz ki, hogy sikerült 4 téligumira szert tenni és adnak
hozzá egy "autót" is.
Én Pegaso 650 re cseréltem el vele szőrén :-)
akkor még jól hangzott, aztán jeleztem neki mi ujság, csak sajna keveset volt időm menni így sokára jött össze az 1000 km,ami alatt bedobott 1 litert.
Aztán mivel közel lakunk :-))))
azt mondta ,hogy mivel még egyikőnk sem iratta át a nevére cseréljük vissza, szerencsémre.-A Pegaso -ra dobtam 100.000-et és becseréltem egy jelenleg kinti papiros 2004-es Kawa ZR-7-re ami karcmentes, első tulajos gép.-Minden jót nektek.-Sziasztok.
Délután elmotoroztam a Pancsiringre.
Hát Magyarokat nem találtam, csak néhány labancot.
Elég szellősen voltak a pályán, placcon is csak 4-5 dobozos autót lehetett látni.
RedOne: ez érdekes történet. Ma emailt kaptam Majosházáról, hogy szerencsére van rács, és több műanyag elem árát is leírta. Jövő héten megyek oda, kíváncsi leszek a történésekre. Majd jelzem, mi volt.
Sziasztok, stílusváltás miatt eladó a 900-as RF-em. Csak túrára használtam (szerintem az előző tulaj is mert túradobozokkal vettem)
Nem hibtálan motor de érdemes megnézni, kérésre küldök több képet.
Amit az a Réka írt neked a képgalériádba azt felejtsd el.
Oda is beírtam neked, de nehogy elkezd kenegetni szilikontartalmú
műanyagápolóval, vagy szilikonnal akármelyik műanyag elemed is.
Nem lehet tudni melyik műanyag hogy reagál a szilikonra.
Én is szilikonmentes műanyagápolót használok és teljesen jó.
Egyébként nem vagyok rasszista, egyebek...de nekem a Berki név,mint eladó semmi jót nem jósolt...sajnos nap mint nap látom, hogy milyen kezekben vannak a cigóknál az autók-motorok! Ezek kész motorblokk-gyilkosok...lelaknak mindent!
Hát...asszem hálát adok az Istennek, meg a megérzéseimnek! Azt az Rf-et majdnem én "halásztam el az orrod elől"! A 400as után elgondolkodtató volt a 900as típustestvér....és még rá is hívtam a faszira, mert túra-enduro csere érdekelte! Azt mondta, hogy nagyon tuti gép, csak egy kis szokásos generátorzörej jön a blokkból! Pfffff....ez nála szokásos?:P Nomeg már Hondát akarok inkább, így letettem róla...ezek szerint szerencsémre :P:)
Azért jó tudni, hogy jól döntöttem(még a napokban is elgondolkodtam rajta, mikor felkerült a hirdetés újból)! Viszont Téged meg sajnállak, hogy belenyúltál! De nézd a dolog jó oldalát! Sikerült visszaadni...no Imihez hasonlóan arra én is kíváncsi lennék, hogy hogyan érted ezt el :P:D
Amúgy sziasztok, olvasgatom itt a dolgokat, csak mostanság az írásig nem nagyon jutottam el. De tervek szerint ma postolok ezt-azt itt a sportmotoron. Utána meg összeírom, hogy a szezon végére lerendezett masinához miket is kell beszereznem a télen.
Aztán hátha van valakinek ilyesmi elfekvőb... akarom mondani, bontóból vagy valami.
jövőre a motor biztosítása.
De ajánlom neked a Grandemoto.com -oldalt mert a srácoknak folyamatosan változó kinálatuk van,ahogy nézem korrekt gépek, jó áron.-Üdv.
Én is gondolkodom rajta...bár én most kimondottan F4es Cbr-t szeretnék, esetleg Fazer, Zx7-R :)
Előre is köszönöm!
jövőre = jövő szezonra
Most motorikusan talán már nem kell mélyen belenyúlni így marad
időm a külcsínyt helyrepofozni.
Kicsit ég a pofám, hogy kezdi felvenni a futármotor jellegű kinézetet.
A 3 rétegű festékkel mindenképpen szakítok és mivel jövőre muszáj
lesz úgy forgalmit csináltatni így a színnel is.
Ilyesmi a cél:
Legalább is úgy néz ki, hogy sikerült 4 téligumira szert tenni és adnak
hozzá egy "autót" is.
akkor még jól hangzott, aztán jeleztem neki mi ujság, csak sajna keveset volt időm menni így sokára jött össze az 1000 km,ami alatt bedobott 1 litert.
Aztán mivel közel lakunk :-))))
azt mondta ,hogy mivel még egyikőnk sem iratta át a nevére cseréljük vissza, szerencsémre.-A Pegaso -ra dobtam 100.000-et és becseréltem egy jelenleg kinti papiros 2004-es Kawa ZR-7-re ami karcmentes, első tulajos gép.-Minden jót nektek.-Sziasztok.
Hát Magyarokat nem találtam, csak néhány labancot.
Elég szellősen voltak a pályán, placcon is csak 4-5 dobozos autót lehetett látni.
RedOne: ez érdekes történet. Ma emailt kaptam Majosházáról, hogy szerencsére van rács, és több műanyag elem árát is leírta. Jövő héten megyek oda, kíváncsi leszek a történésekre. Majd jelzem, mi volt.
Nem hibtálan motor de érdemes megnézni, kérésre küldök több képet.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rf-4208271
Oda is beírtam neked, de nehogy elkezd kenegetni szilikontartalmú
műanyagápolóval, vagy szilikonnal akármelyik műanyag elemed is.
Nem lehet tudni melyik műanyag hogy reagál a szilikonra.
Én is szilikonmentes műanyagápolót használok és teljesen jó.
Nem nem én akartam venni, hanem Jézus kolléga .
Azért jó tudni, hogy jól döntöttem(még a napokban is elgondolkodtam rajta, mikor felkerült a hirdetés újból)! Viszont Téged meg sajnállak, hogy belenyúltál! De nézd a dolog jó oldalát! Sikerült visszaadni...no Imihez hasonlóan arra én is kíváncsi lennék, hogy hogyan érted ezt el :P:D
Üdv Rf-esek!