Szerintem hiányzik az index relé. Ott kéne lennie a kampón . Simán átkötötték úgy, hogy közvetlen adtak 12V-ot az irányjelző kapcsolónak . Kell szerezni egy ledes relét, és újra kötni rendesen. Vagy egy eredetit, és úgy megoldani.
nincs index reléje,mikor lehúzod a reléről a csatit akkor világít állandóan az égő.mögötte a nagyobb fekete relének látszó valami tölthette be a szerepét,csak kérdés,hogy mi van mivel kötözgetve mert nem kicsi ott a káosz a kábelek között ahogy látom..
Ami van a fesszab mellett, az a gyujtásrelé amire 4 kábel megy.
Mellette kéne lenni az indexrelének, amire 2 kábel megy, szürke és narancs-zöld csíkkal (enyémen legalábbis). erre rá van írva, hogy 12V 2X21W ezt keresd!
Az a nagy ott hátrébb, az lehet az, de nem látni a csatlakozóját.
nem tudom mostmár melyik az ősze visza van it minden melékeltem képet melyik az
nekem jön fel 4 kis kábel és az egybe van kőtve és onan megy az indexekbe nincsen semmihez kötve csak az indexekhezeszt nem értem
Ma reggel 9-fél 10 körül láttam egy RF tulajt az alagút budai hídfőjénél. Világos szürke, ubévé rendszámmal. Pont akkor rakta vissza az akksit. Nem tudtam eldönteni, hogy ez a szokásos, indulás előtti szertartás , vagy valami probléma van. Minden esetre nagyon kerestem helyet, hogy meg tudjak állni segíteni , de esélytelen volt . Ha valaki innen, akkor bocsi, de azon a helyen egy szgkval mindent lehet, csak megállni nem
Én pest felé mentem. Remélem Ő is hamar el tudott indulni.
erre megy valami?
Mellette kéne lenni az indexrelének, amire 2 kábel megy, szürke és narancs-zöld csíkkal (enyémen legalábbis). erre rá van írva, hogy 12V 2X21W ezt keresd!
Az a nagy ott hátrébb, az lehet az, de nem látni a csatlakozóját.
Van elakadásjelződ, az mit produkál?
nekem jön fel 4 kis kábel és az egybe van kőtve és onan megy az indexekbe nincsen semmihez kötve csak az indexekhezeszt nem értem
Én pest felé mentem. Remélem Ő is hamar el tudott indulni.
http://www.shox.hu/node/24
http://www.biker-world.hu/kate...
Viszont a fényezése minden hirdetett motort vert toronymagasan nálam.
Valamiért azt az oldalt nem fotózta!