Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma reggel már én is fagytalanítottam az ülést és a tankot, lassan már tényleg le kell rakni pihizni a masinát .
Fagyiiiiiiiiiii
Szerintem hiányzik az index relé. Ott kéne lennie a kampón . Simán átkötötték úgy, hogy közvetlen adtak 12V-ot az irányjelző kapcsolónak . Kell szerezni egy ledes relét, és újra kötni rendesen. Vagy egy eredetit, és úgy megoldani.
nincs index reléje,mikor lehúzod a reléről a csatit akkor világít állandóan az égő.mögötte a nagyobb fekete relének látszó valami tölthette be a szerepét,csak kérdés,hogy mi van mivel kötözgetve mert nem kicsi ott a káosz a kábelek között ahogy látom..
malyd holnap továb feszegetyük eszt
arra a nagy valamire az van irv 12v made in japan egy nagy csatlakozo megy
Ilyen viszont nincs nekem, még nem is láttam.

erre megy valami?
lemegyek megnézem mert már idedesit
Akkor a hiányzó fülön van a helye.
Ami van a fesszab mellett, az a gyujtásrelé amire 4 kábel megy.
Mellette kéne lenni az indexrelének, amire 2 kábel megy, szürke és narancs-zöld csíkkal (enyémen legalábbis). erre rá van írva, hogy 12V 2X21W ezt keresd!

Az a nagy ott hátrébb, az lehet az, de nem látni a csatlakozóját.
nem ég hanem világit bocsi
szeptemberbe igy vetem a motort az elekadás jelző is csak ég
Működött az az index eddig? Vagy eddig is csak világított?
Van elakadásjelződ, az mit produkál?
nem tudom mostmár melyik az ősze visza van it minden melékeltem képet melyik az
nekem jön fel 4 kis kábel és az egybe van kőtve és onan megy az indexekbe nincsen semmihez kötve csak az indexekhezeszt nem értem
Ma reggel 9-fél 10 körül láttam egy RF tulajt az alagút budai hídfőjénél. Világos szürke, ubévé rendszámmal. Pont akkor rakta vissza az akksit. Nem tudtam eldönteni, hogy ez a szokásos, indulás előtti szertartás , vagy valami probléma van. Minden esetre nagyon kerestem helyet, hogy meg tudjak állni segíteni , de esélytelen volt . Ha valaki innen, akkor bocsi, de azon a helyen egy szgkval mindent lehet, csak megállni nem
Én pest felé mentem. Remélem Ő is hamar el tudott indulni.
az az index relé ami gyujtásra teszem a motort és katan egyet
Én is nézegettem tavasszal, de elég messze van tőlem.
Viszont a fényezése minden hirdetett motort vert toronymagasan nálam.
Talán lezúzta a bal oldalát!?
Valamiért azt az oldalt nem fotózta!
Akkor 400e/ft volt, most meg 270e/ft? V.mi nem stimmel.
Ja igen a tulaj K István.
Igen néztem, de nem volt meggyöző a tulaj! akkor még ha jól emlékszem 400 e/ft ért hirdette.
hohoho ez sokkal tetszetősebb, akkor mégis led lessz , a szinét még kigondolom , akkor kb 1 -1,5 hónap mulva visszatérek az eredménnyel.
és ha esetleg nem jo a relé nincsen véletlen valakinél elfekvőben
az a bal a végén az jobb...