Ha esetleg arra gondoltál, hogy szeretnétek felkerülni a sportmotoros RF Klub oldalra, akkor úgy, hogy küldesz nekem egy mailt a pistabaaa[kukac]gmail[pont]com címre, én meg küldöm az rfklub felhasználóhoz a jelszót. Ez ilyen csináld-magad oldal, minden RF-es welcome, lehet beírni a linket magadhoz, képet felrakni, stb. stb.
Jöttünk Párkányból (átléptünk egy pivo-ra )
Körforgóba találkoztam az Rf-el.
Ment a kikötő felé
Persze ha én vezetek akkor padlógáz-leszorítás-ismerkedés meg ilyesmi
Mivel nem én vezettem,így csak bámultam
Most Szombaton RF Találkozó a Citadellán 16órakkor! ,
17-órától a szokásos felvonulás....../BP belváros/
Várhatón jó időnk lesz.
Aki még nem volt ne hagyja ki.... Általában a Szeptemberi felvonuláson mindig nagyon sokan vannak! , ,
Nagyon helyes! Remélem teljesítette számodra az elvárt futásteljesítményt. Az enyém sajna nem sokat kopott a szezon folyamán. Azért az egyenletes koptatásra (közép és oldal) igyekeztem odafigyelni.
Azért fórumon még fent leszel? Nem mész el örökre világgá...
Mivel szombaton véget ér a motorozás erre a szezonra nekem, ezért gondoltam megosztok 1-2 dolgot:
Ebben az évben olyan volt a RöFi, amilyennek mindig is szerettem volna! Sosem hagyott ott sehol, végig jól ment, és az olaj+kopó alkatrészeken kívül nem cseréltünk március óta semmit. Ennek eredményeként majdnem 10.000 km-t mentem vele, és nagyon szép emlékeim vannak az utakról. Végre voltam 1x pályázni is
Ezt csak azért írom le, hogy dicsérjem egy kicsit a motorom, mert bár sosem szidtam igazán, de sokszor számoltam be a hibáiról
Mindenkinek további szép kilométereket és sok boldog percet a RöFikkel!
ui: Bassfan: a hátsó gumit szarrá koptattam most már szinte mindenhol
Örülök, hogy most jó !
Az 5 körüli fogyi már jobb. Azért nézz valamikor gyertyaképet, ha
nagyon fehéres akkor feljebb kell rakni. A túl szegény keverék is
veszélyes.
Sziasztok! örül a fejem tegnap megnéztem manuálsan nem 3 hengerezik a mocim mind 4 leömlö forró Még a karbi szinkron ráfér de amúgy fasza!Viszont nagyon ropog a hátsó kerekem úgyhogy valószínű hogy csapágy csere szükséges!
A seegergyűrű a legalsó rovátkában volt, nagyon kiemelte a tűt, de most tényleg szuper, egy bőffenés sincs, bár nem sok köze van hozzá, de az alapjárat is simább lett
Igen, most abban az állásban van, amikor a legjobban balóg, kicsit hülyén fogalmaztam. De a lényeg, hogy végre boldogan motorozom vele, semmi fulladás, semmi rántgatás, és a fogyasztás is lement 5,3-ra. Kicsit tartotam tőle, hogy ez így sok lesz, lehet feljebb kellene, de semmi gond nincs vele, még egy kicsit jobban is megy , már csak a kényelem
Üdv újra köztetek!Vége a nyaralásnak!A motor nagyon jól ment,megérte a kínlódást és a rá fordított összeget..
egy élménymotorozás volt minden pillanat!
Bár én csak határon belül voltam, de több mint 1000kmtert megtettünk a hét alatt,hazafelé egy kis Mátrával fűszerezve
Gond semmi!
Fogyasztás 5-5,5 tempótól függően
olaj fogyasztás nincs
Azt hiszem lassan minden rendben a géppel!
Hasonlóan szép kilométereket mindenkinek a még előttünk lévő
rövid szezonra..
Ne haragudj, valószínű elsiklottam felette, kicsit szétszórt és kialvatlan vagyok mostanában.Szóval fúvóka...ööö Öszintén megmondom lövésem sincs, mert nem én csináltam, hanem bevittem a gépet a motorvárosba, és mondtam, hogy nem jó csinálják meg.Aztán mikor értementem közölték hogy nagy volt a fúvóka, és kicserélték.De hogy mekkorára azt ne kérdezd....
Viszont ha ilyesmit tervezer, akkor érdemes velük beszélned, mert korrektek, mint kiszolgálásban, mint munkában, mint árban.
A napokban tettem fel neked egy kérdést a fúvókacserével kapcsolatban, talán nem olvastad, úgyhogy ismétlek:
J3sus
Múltkor említetted, hogy neked a kisebb fúvóka segített a túl dús benzin/levegő keverék gondon. Nem emlékszel véletlenül hogy mekkora fúvókát tettél bele?
Meglátjuk barátnőm szeretne-e.