Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia!
mi a jelenség amiből ezt gondolod?jelenleg valami hasonlóval szívok már egy ideje..?
Sziasztok!
Valószínüleg megadta magát az egyik trafóm. Bármilyen másik jó bele ami elfér, és 2 tekercses, vagy van valami amitől csak a sajátjával hajlandó működni? Köszönöm.
Nem éreztél bizsergést az ügyesebbik kezeden a tenyeredben, hogy jól pofánb@szd ?
Fogadjunk hogy féltenyeres majrécsík van a VFR hátsó gumiján, mert a paraszt csak egyenesben tudja neki húzni.
Kimondottan utálom az ilyen apu pénzén kurvakeményvagyok, embereket.Meg kellene hívni szerdán RF-talira a Camponához, hogy elbeszélgessünk vele

Én lehet lemegyek haverral,kocsival!Tompit meg kell nézni!Meg persze mindenkit!
SASI79-nek jobbulást!
Hétvégén Kunmadarasra valaki?
Emberek!
Szombaton rámijesztettek úgyh. jobb ha tudjátok, hogy most tele vana gatyesz .
Egy buliban összefutottam egy ismerősömmel. A srác egy 20éves "robogóról vfr800ra apu pénzén felülő divatmotoros, ittas, műmájer, szájkaratés volt" közölte, hogy az én motorom sokat fogyaszt(megjegyzem sose ment vele . Kérdezi mekkora súlyú és milyen erős, ezt elárulva közölte, hogy az Övénél nehezebb és az Övé akkor is lenyomna bárhol, bármikor. Felmerült, hogy végleg letakarom a gépet és bringával járok, mert félek kimenni az utcára mostmár. Félek, hogy elnyomnak mint egy csikket!
Kellemes mosolygást a sztorymhoz.
Köszi J3sus!
Köszi GejzaR
Igyekszem mihamarabb felépülni!
Sasi jobbulást!
Szerdai Campona tali OK (90% hogy tudok menni)
Hallod SASI, ezért van az hogy nem szabad melózni.Ha motoroztál volna helyette, akkor nem történikm semmi
Mindenesetre jobbulást.
Campona találkozó Szerda Du. 5kor.

J3sus
Én
x
y
z
.
.
.
Van még pár hely......
Pistabá? Red? Gejzár? és a többiek!?
brembo

Üdv. Sajnos nekem nincs.
Lenne kedved eljönni 1 RF találkozóra?
Campona, Balaton.
Jóbulást Sasi!
Sziasztok.
Szükségem lenne a tankban lévő benzinszint jeladóra, ha valakinek lenne elfekvőben, örömmel megvenném. Már vettem egyet bontóban, de szerintem nem eredeti RF-be való volt. Ráadásul mindössze 3-szor működött. Negyedik alkalomkor már nem jelzett, amikor lefogyott tartalékra a benzin, csak a dadogásból vettem észre. Előre is köszönöm, ha valakinek lenne eladó.
Addig meg ráérsz fórumozni
Egyébként Iminek teljesen igaza van: az ilyen melókat szezon végére kell hagyni. Mindjuk télen minusz húszban egy kis tetőfedés....
Köszi Rony!6 hét múlva találkozunk!
Köszönöm!Remélem hamar rendbe jövök...főleg ha nightwis-t hallgatok!imádom!
Sasiiii! Nem mondta Neked senki, hogy a mászóvár és a csúszda nema haverodnáé lesz felállítva?
Mielőbbi jobbulást Neked, 6 hét múlva is lesz még Röfikézős idő
Hallgass zenét, gyorsabban javul a bokád!

http://www.youtube.com/results...

Az ilyen melókat érdemes szezon végére hagyni.
Jobbulást.
hát ez úgy történt hogy....hétvégén falunapok kicsiny kis falumban....s mint mindig...én szoktam ébreszteni a falu népét kicsiny kis röfimmel....korán reggel...természetesen kipu nélkül... eddig semmi gond...de valaki azt kivánhatta hogy törjem ki a nyakamat... hát majdnem sikerült...mégpedig úgy hogy szombat délelöttre tetőjavítást terveztünk haverral....neki is álltunk...már majdnem végeztünk amikor a tetőlétra megadta magát és én létrástól csúsztam lefelé a "lejtőn"....az eredmény:bokaszalag szakadás....
Mi történt? Mármint hogyan?
6 hét pihi...
Szia J3sus!megvan a mi galériánk?
Vááá, mondtam hogy nem akarok rajta lenni a képen, mert elrontom, és erre tessék, ez lett a vége
Van nekem is egy pár képem, mindjárt felteszem egy galériába.

@shtowee a szerda nekem OK.