Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mintha hallottam volna olyasmit, hogy valami módon a pillangószelepeket "ékelik" ki.
Magyarul teljes gázkar fordulat mellett sem teljesen nyitnak a pillangók.
Srácok (és hölgyek ha vannak jelen )!

Felmerült egy kérdés bennem: nézegettem a külföldi piacot 900-asok után kutatva. Egész jó áron egész jó futásteljesítményű példányok vannak, DE! A németeknél nagyjából 99%-uk 98 lóerős változat. Eddig egy hirdetésben láttam csak, hogy "kis ráfordítással 135 LE-sé alakítható". Ez mit takar? Milyen folytás / egyéb trükk van bennük, hogy visszafogták gyárilag?

Mondjuk gondolom ez csak jó abból a szempontból, hogy kevésbé van kihajtva.
Belépés egy láda sör..... ööö azt hiszem ezt már elsütöttem másnak is korábban
900-as ritka mint a fehér holló, de nem vagyok benne biztos, hogy 400asból annyira sokkal több lenne mint a 600ból.Mind1 RF az RF.Üdv a Klubban
Viszont az Indy által is bemutatott szürkés 900-ast nem látom sehol. Az pedig húde. De remélhetőleg jó kezekben van!
Mondjuk 300-ért ment (295 volt legutóbb ahogy néztem), és külföldi papíros.
Használt autóról lekerült a rózsaszín-szürke 6kilós.
Gyenge hónap alatt elkelt!
MOTOR REVÜ 9-es számában van sporttúragumi összehasonlító teszt.
Ha nem tudjátok mit vegyetek rá.
Egyelőre még a 4kilósok többen vannak.

http://motorteszt.com/site/ind...
Köszönöm az infót.
Imi!

A temetőnél van bőven hely, és a városba sem kell bejönni. Kint van a szélén.
A 900 olyan gyors, hogy gondolni sincs idő rá.
Szia, üdv a klubban !

Az átírás ha jól sejtem 500ccm-ig 15500, 500 felett meg több...
Változó, múltkor egálban voltunk azthiszem Dobogókőn, sok 600-as
is van.
900
Inkognitóba
Hát Imi, röstellem, Érden lakok, de elképzelésem sincs hol van itt temető,
az Ercsi útról sincs több infom, minthogy mostmár tudom, hogy ilyen
is létezik...
Nagy a parkolásra szánt rész.....
remélem szombatra kész lesz a motor akor kimegyek énis a citadellára ja és még egy kérdés az átirás menyibe kerül?
és sürün szokot leni RF találkozo?
és kik vanak tőbségbe 600 vagy 400as?
Hali!

Először is gratula, üdv köztünk!

A klubtagság igazából semmi kötelezettséggel nem jár - szívesen látunk a fórumon, a találkozókon.
Hello mátol énis Rf tulajdonos lettem csak sajnos a motor nincs még nálam és aszt szeretném kérdezni hogy léphetek be a klubba?
Holnap megyek Érdre az Ercsi úti temetőbe. Hol lehet a közelbe parkolni ha már nem férek be a temető parkolójába? Bevásárlóközpont vagy hasonlóra gondolok. Egyáltalán hol a temető főbejárata, melyik részen?

http://trike-club.hu/m/bemutat...
hát van egy bevallanivalóm.....
A megbeszéltekkel ellentétben én sajnos nem tudok citadellára jönni, mert nem leszek pesten.
Na ez király
Akkor leszünk egy páran!
Csak jó időnk legyen!
ha jó idő,lesz akkor meek én is :) lehet többen megyünk, még meglátjuk, de ha nem esik tuti megyek szombaton :)
Az eheti pályamotorozás egyelőre szopóágon várakozik. Vagy valaki mégis bátorkodik?

Részemről a hétvége sajnos kimarad.
Sziasztok!

Szombaton 99,99% hogy tudok menni a Citadellához, végre eljutok egy találkozóra , remélem nem lesz rosz idő.