Tök mindegy mit jelöltek vele. Ha neked úgy egyszerűbb jelöld a felső csatlakozókat. Aßem felöntött + - jel van a csatlakozók mellett. Ha leveszed meglátod.
Ami múltkor volt, egy lángosos, üdítős.
Beszélgetés, regisztráció uttán kvadozni lehet felvezető után a pályán. Helikopterrel talán 10 perc 5000+áfáér (szerintem nagyon baráti ár, bár kereke nincs a masinának). Környéken a Balaton, útba esik Lacibá. Beszélgetni itt is tudunk, bár tetelye nincs mint a Camponának, és egy kicsit messzebb is van tőletek. Hozzám meg közelebb .
értem..már csak az a kérdés,hogy melyik a pozitív szál nálam?nem látok jelölést a trafókon..egyébként lehet,hogy már volt csesztetve a felírás még az előző tulaj műve..
Cserélhető, csak balról a szélsőkre megy a kábel, jobbról meg a 2 középső gyertyára.
Trafóknál a pozitív negatív kábelt NE cseréld fel! Én alkoholos filccel megjelöltem a + kábelvégeket nehogy elkúrjam.
Háát, ha jövő hét vasárnap ráérsz, és van kedved elmotorozni Kalocsáig.......
2500 pénz, és mehetsz egész nap.Najó igaz hogy betonpálya, de jó a társaság, és jókat lehet borítani
Cseréld meg a 2 trafódat egymással kábelestül mindennel. Ha a pipa vagy kábel döglik, akkor a kormos gyertya is ott jelentkezik a kábel végén. Enyémen elértek a kábelek akármelyik oldalról a helyükre. Mielőtt másikat veszel.
Jövő szombat akkor balcsiring? !
Megjegyzem hallkan volt még a kék 600 as nem tudom kié volt csak távolról vettem észre!Jelezze aki ott volt!
Jó lehetett!
http://szombathelymoto.atw.hu/...
galériában legalsó mappa
Egy Szombati Balaton Találkozó az jó lenne! , ,
De előtte egy camponai szerdai du. 5-ös tali?
Várom véleményeteket?
http://pizzza.hu/pizzeria/jeso...
Beszélgetés, regisztráció uttán kvadozni lehet felvezető után a pályán. Helikopterrel talán 10 perc 5000+áfáér (szerintem nagyon baráti ár, bár kereke nincs a masinának). Környéken a Balaton, útba esik Lacibá. Beszélgetni itt is tudunk, bár tetelye nincs mint a Camponának, és egy kicsit messzebb is van tőletek. Hozzám meg közelebb .
Trafóknál a pozitív negatív kábelt NE cseréld fel! Én alkoholos filccel megjelöltem a + kábelvégeket nehogy elkúrjam.
2500 pénz, és mehetsz egész nap.Najó igaz hogy betonpálya, de jó a társaság, és jókat lehet borítani
ha megjön a gyertya ez fog következni..már ha nem lesz jó..