Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ő is próbálkozott, a párja volt cbr1000f '91-el az őrvidékről. Voltak felvidékről is.
Legközelebb magyarázzátok el a fotósnak, hogy a motorral megvettétek a kerekét is.

Jövő szombat akkor balcsiring? !
NAAAAA csak nem RF-ek?

Megjegyzem hallkan volt még a kék 600 as nem tudom kié volt csak távolról vettem észre!Jelezze aki ott volt!
Vajon mi is lehet...?
de széééépek.......mik ezek?
Jó reggelt mindenkinek!Tegnapi Kajdacsi motoros találkozóról pár kép J3sus és én!Na meg a 600 és a 400 RöFi!
VFR es mennyi idős? 65?
Jó lehetett!
Délelőtt voltam egy kis fejtágítón.

http://szombathelymoto.atw.hu/...

galériában legalsó mappa
Egyet kell értsek!

Egy Szombati Balaton Találkozó az jó lenne! , ,
De előtte egy camponai szerdai du. 5-ös tali?

Várom véleményeteket?
Tök mindegy mit jelöltek vele. Ha neked úgy egyszerűbb jelöld a felső csatlakozókat. Aßem felöntött + - jel van a csatlakozók mellett. Ha leveszed meglátod.
Ja, és itt érdemes kajolni!

http://pizzza.hu/pizzeria/jeso...
Ami múltkor volt, egy lángosos, üdítős.
Beszélgetés, regisztráció uttán kvadozni lehet felvezető után a pályán. Helikopterrel talán 10 perc 5000+áfáér (szerintem nagyon baráti ár, bár kereke nincs a masinának). Környéken a Balaton, útba esik Lacibá. Beszélgetni itt is tudunk, bár tetelye nincs mint a Camponának, és egy kicsit messzebb is van tőletek. Hozzám meg közelebb .
Imitrikes a nyílt napra gondolok
Ezt kifejtenéd bővebben!?!
bf van a bal felén de az ff mit jelent a jobbon..?
értem..már csak az a kérdés,hogy melyik a pozitív szál nálam?nem látok jelölést a trafókon..egyébként lehet,hogy már volt csesztetve a felírás még az előző tulaj műve..
Cserélhető, csak balról a szélsőkre megy a kábel, jobbról meg a 2 középső gyertyára.
Trafóknál a pozitív negatív kábelt NE cseréld fel! Én alkoholos filccel megjelöltem a + kábelvégeket nehogy elkúrjam.
Hát én lehet hogy kinézek.Úgyis itthon ülök....
Hát most meghoztad a kedvem, bár szerintem idén nem fér bele a költségvetésbe, de mostmár én is szeretném kipróbálni
Háát, ha jövő hét vasárnap ráérsz, és van kedved elmotorozni Kalocsáig.......
2500 pénz, és mehetsz egész nap.Najó igaz hogy betonpálya, de jó a társaság, és jókat lehet borítani
gondoltam erre én is,csak nem tudtam fel cserélhető e a kettő..
ha megjön a gyertya ez fog következni..már ha nem lesz jó..
Nem, dehogy... ki nem adnám a kezemből.
Szombaton 21-én tartunk ott egy RF találkozót, és lesz esélyünk bentlenni a műsorban ha csak pár pillanatra is.
Cseréld meg a 2 trafódat egymással kábelestül mindennel. Ha a pipa vagy kábel döglik, akkor a kormos gyertya is ott jelentkezik a kábel végén. Enyémen elértek a kábelek akármelyik oldalról a helyükre. Mielőtt másikat veszel.