Szia!
Remélem én is, hogy nem ez lesz a baja!Az én esetem annyival másabb, hogy nekem hidegen melegen pöccre indul mindig!Megy rendesen csak pont annál a 4-4,5e-es fordulatnál szarakodik!Lassan nekem is új minden és egész jól megy már a szerelgetés..tudom hová kell már nyúlni,így pillanatok alatt szét kapom már.. Soha nem volt baj az indítással,akár 2-3hét után sem!Csak reménykedek,hogy a kábelt átnézve vagy a trafót lecserélve megoldódik a dolog!
Köszönöm a segítséged azért,ha minden kötél szakad már csak az alsó jeladó marad vagy az elektronika amit írtál és utána új lesz az egész elektromos rendszere..
Ki fog derülni..!Sok balesetmentes kilométert!
Krisz
nekem is hasonló bajom volt, a bal szélső gyertya mindig fekete volt, néha kihagyott egy henger, nehezen indult melegen, utána már hidegen is. Amit írtak mindent kipróbáltam, sokat tanultam közben a motorról, amit mindenkinek köszönök, de a végén az ülés alatti elektronikát kellett cserélni. Egy bandité került bele, eddig hibátlanul müködik, igaz azóta csak 600 km-t mentem vele, de eddig tényleg nincs hiba, nem hagy ki, indul rendesen. Nekem is szinte új minden, most már remélem nem lesz gond vele . Neked sok sikert, remélem nem ez lesz a hiba, mert majdnem 30 pénz volt az elektronika, plusz amit elötte vettem hozzá. Mégegyszer sok sikert
Pipát, kábelt és trafót simán széttekered egymásról. Késsel levágsz fél centit aztán visszatekered. Ha valahol égett szag van ott kontakthiba biztos volt.Ha nem fémszínüek a tüskék, csiszolópapírral belenyúlsz megvakarni.
átküldtem,remélem lesz nekik..lehet,hogy megoldaná a pipa vagy kábel átoperálás is a dolgot,csak ha ma nem rendelem meg akkor nem ér ide időben mivel legközelebb holnap tudok vele foglalkozni és akkor már késő mert hét végén már go nyaralni motorral (ha jó lesz) kelepce
Kis gáz nem égeti a kuplungot.
Jobban a hátsó fék használata volt a feladat, és elférni a bóják között.
Mikor megláttam milyen közel vannak, vakartam a sisakot.
Hornettel elég volt megcsinálni pedig azon magas a kormány.
Sokadikra azért sikerült a feladatsor leküzdése. Utána egyre jobban élveztem. Szeptember elején megint megyek ha nem lesz halaszthatatlan egyéb dolgom.
Imi ránéznél,hogy ez jó lesz e hozzá?az enyémen a kábelek ugyan arra jönnek ki mint ahová a saruk mennek fel!?ha úgy rakom fel,hogy saru motor eleje felé néz kábel meg hátra akkor jó lesz ez hozzá?Most küldte a sugo-motor a kepet..
http://www.melygarazs-street.h...