Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Jó reggelt!Hétvége balaton szemes szivesen látnék ott 1-2 RF-est megkérdezni mit csináljat meg azz enyémen4Megfogjátok ismerni mert az enyém lesz a legszekedtabb RF 400 ott!
Összehozzuk
Valamikor sokat jártam,most megint elkezdtem.
Csak idő lenne egy picivel több
Balatonra nem megyek,mert szart se ér
Ha lenne valami ötleted azt viszont megköszönném
Több napos ottalvós dolog is érdekel.
Mamkával túrázni meg lógatni az úgy bejönne.
Na bocsi, eltűntem du. kicsit. Szóval, itt van zsolesz527 gépe, ugyanilyen táskát vettem. Ezen jól látni, hogy itt nem olyan, mint a moto-detail, nincs az ülésre lap csatokkal, szimplán át van véve az ülés(ek) alatt a pánt. És amire azt hittem, hogy majd az XL vs M-es méret megoldja: az M-es is ugyanúgy rálógott az indexekre, stb., szóval ez eleve ilyen kialakítású, és du. én is ahogy próbálgattam arra jöttem rá, hogy az utas lábtartóra felfeküdve a legoptimálisabb a helyzete. Csak hát utas akkor nem nagyon lehet. Bár a Bulgária úgyis egyedül van tervezve.

Na majd meglátom. Köszi a tippeket.
Helló Imi!megint téged piszkállak! Remélem nem baj? kérdés megint csak a kormány alatti kis tárolónak a fedele meg van neked?Venni akarok 1 mocit és arról hiányzik ez sa darab.Kipud fasza még?Az mennyi?
ez lemaradt
Én nem veszek mindent komolyan talán neked se kéne. Nem okoskodni akartam csak gondoltam megjegyzem, mivel hetente legalább 3x horgászok ezért ez nekem feltűnik. A vigyort se véletlenül tettem a végére. Egyébként ha gondolod elmehetünk horgászni ha már így összejöttünk
1.26-nál a zöld az jól látom, hogy RF ?

Videjó
Aham. Értem. Megtekintem a többiek motorját, kinek hogyan áll
A kipufogója
Hát csak nagyon alacsonyan van a vége. Ez csak magánvélemény, de nekem is akkor tetszik ha az ülésidommal párhuzamosan emelkedik, vagy egy kicsit jobban. Na nem kell tulzásokban gondolkodni.
Akkor húzd mellé. Össze csak nem nyomja, hátulról meg látják ha villog.
Hátsó felső rögzittést teljesen összehúztam, Így maradt ekkora hézag az index főlőtt. És ez meg is maradt hazáig( két és fél óra).
lehet ezt pakolni rendesen!
Imit kérdezd meg, Ő a kéken megoldotta úgy, hogy az idomba csavarozta
be az indexeket.

Amúgy tényleg nem semmi az a rengeteg csomag !

Én is nézegettem valami nagyobb táskás megoldást, de találtam
lapos 35L-es műanyag dobozokat jó áron, úgyhogy valószínűleg
hegesztek tartót amit hozzá "modulálhatok" a meglévőhöz.
Egyrészt olcsóbb mint a szövet táska, másrészt merevebb és jobban
bír mindent...
Csakhát a tartó lesz az amin sokat kell még töprengenem.

De mindenek előtt legyen végre egy motorom, aminek nagyobb
a szervízintervalluma 1000km-ernél...
2 hosszabbító oszt föltűzöd a válltömésre
Hhhhmm. szóval bénán van odafogatva.
Háttt, előfordulhat. Na ennyire értek hozzá...
A bírja alatt mit értünk?

Elvileg ez ugye 30+ liter, megpakolva biztos megnyomja. Meg nekem nem annyira ér rá, mint neked a moto detail, hanem így konkrétan teljesen útban van. Úgy 3-4-5 centivel tartja fentebb, ha otthagyom. Az meg igen sokat nyom rajta.
Akkor integessen az utas !
BÍrja az index.
De lehet kapni kicsi halogénizzós indexeket amik jól néznek ki, fényük is erősebb mint a gyáriaké.
Na jó, csak két személlyel, sport(os) motoron az olyan hülyén néz ki. Ezír gondoltam az index leapplikálására, feltéve hogy az egy egyszerű művelet.
Szerintem integess a kezeddel merre is akarsz kanyarodni.
Régen is igy kellett csinyáni
Ú, most látom csak Iminek az új megpakolást. Hát na.

De én most próbálgattam mindenhogy, vagy előrecsúsztatom, vagy az indexre fekszik.
Sziasztok!

Nos, megvettem a nyeregtáskát: shox "big bag", XL-es. 38L oldalanként (bővítve vagy anélkül az passz, de jó nagy).

A probléma csak az, hogy beleér, ráér, felfekszik az indexre. Feltéve, hogy utasbarát módon rakom fel. Mert majd a jövőheti túrán simán jó lesz úgy, hogy az utas lábtartóra támaszkodik, akkor az index elé kerül, és jó stabil. De most hétvégén barátnőmmel utazunk haza, és a cuccokat ebben terveztem vinni.

Bár csak alápillantottam, de jól látom, hogy mindössze 1-1 csavar fogja az indexet hátul? Mert akkor talán a legkönnyebb megoldás az lehetne, hogy a hazaútra lecsavarozom a hátsó indexeket, és ha elég hosszú a kábel, amolyan Imis jelleggel függőlegesen odaerősítem valahogy. Bár én csak kötegelőre vagy hasonlóra gondoltam, mert ez kb. tényleg csak ritkán lenne így használva. Vélemény, javaslat?
Részemről mindenképp a legszebb szÍnü a fórumon, csak az a kipufogó ne lenne olyan bénán odafogatva.
Nem muszáj szégyenlősnek lenni Ha be vagy öltözve rendesen akkor nyomjad őket.
Csak keszegen aluli méret van
Meg voltam győződve róla, hogy csak Nekem van ilyen színű motorom... Ide kellett tévednem, hogy kiderüljön: mégsem
Láncügyi infot köszi Neked is
És persze a többit is. Még néhány óra olvasgatás és egy műszaki zseni lesz belőlem
Háttttt, kerestem, kerestem, de csak béna képek vannak, azt meg inkább nem
Van motor előlről, meg hátulról, meg oldalról (menet közbenről nincs) csak a fene sem érti hogyan, én is ott villogok rajtuk
Majd igyekszem motor előlről, motor hátulról meg oldalról Rony nélkül képeket készíteni