Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi tényleg lehet benne valami!De már nem aktuális mert el van adva!
Imitrikes!Érdeklödöm hogy a fejidomod és az oldal idomjaid mennyire töröttek?Ha más nem is lehet hogy a fejidom kelleni fog nekem mennyibe adod?Persze ha jó!Köszi
Ennek a motornak "szerintem" törött a váza ami nem is lenne túl nagy baj mert 15 évesen elég sok motort lezúztak. Nagyobb probléma az h nem lett kijavítva csak le lett fényezve. Ha megnézed a képet majdnem függőleges a villa és a kerék majdhogynem beleér az idomba. Az én motoromnak is deformált a váza de nem ennyire mint ennek, és az enyémen is érezni h vmi nem stimmel. Én nem ajánlom h megvedd. Sztem itt fórumon érdeklődj hátha vki eladná.
Helló mindenki!Segítséget szeretnék kérni ugyanis kinéztem 2 RF-et is de az egyiket eladták a másik pedig ku..a messze van ahhoz hogy elmenjek és ne hozzam el ha nem fasza!Tudna nekem vki valami infot mondani erröl a gépröl!http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/1686
89/SUZUKI_RF.html Illetve ha van valik aki eladná ebben az árban az szóljon!Előre is köszi
Ha bevette utána nem dobja ki! Úgy vettem észre mintha kigyorsításkor, magas fordulaton nem venné be, kuplunggal. van olyan, hogy nem veszi, rá kuplung megint, és megint nem veszi. Aztán már beveszi. nem tudom miért csinálja... Majd megkérdezem a szerelőt is, hátha van ötlete.

És a visszakapcsoláskor csak mozog a kar, de nem vált vissza? Erre vmi ötlet?
Nem akarlak elszomorítani, de a "nem veszi a 2-t" az nem jelent jót...
Pontosabban írd le, hogy mikor csinálja. Ha már bevette, utána már nem dobja ki? Vagy csak akkor nem veszi be, ha magas a ford. szám? Biztosan nem random, vagy ha az akkor azt írd le :)
Nem nyúlt, szerelő mondta volna, és kenem rendesen. A dobom nem Martin, van hang bőven :) Bukóban abszolút nem hallani, most értem haza direkt figyeltem, de semmi.

Azt mi okozhatja, hogy előfordul, hogy 1-es után nem veszi a 2-t? Üresbe dobja. vagy csak én vagyok béna?
Illetve még olyat csinál, hogy visszaváltáskor is néha csak taposom, és érzem, hogy nem vált vissza, csak a kar mozog. Mi lehet ez?

Váltónak nincs hangja, semmi baja. 5-6 kicsit zajos, de mondta a szerelő, hogy ez "normális", ne foglalkozzak vele, felesleges kurva drágán venni 2 db fogaskereket, meg mittomén még miket hozzá, mert nem változik semmi, "csak" a hangja tűnik el. Ő feleslegesnek tartja....
Akkor ahogy megbeszéltül telefonon! Holnap várlak!Jó munkát éjszakára!
IMI!Ha itt vagy azonnal válaszolj!Mit szólnál hozzá ha nem ott szerelnénk hanem szombaton elgurulnánk hozzánkl házhoz és akkor nem kell vinni semmit és motoroznátok is egy jót!Nem lakommessze Polgárditól,kb 30 km.
bár talán csak a kipufogód túl halk!

MARTIN?
Nem túl nyúlott?
Kened rendesen?
Ha kented, nem lóg, akkor hagyd és ne motorozz bukó nélkül .
valaki a lánccsörgésemhez?
Emelő nem probléma. Oldalidom hátsó részének levételéhez is szerszámot.

Ezek változnak motoronként.
ultraderm, edény a csapágyakat kimosni, zsir, idomod leszereléséhez való szerszámok, benzin, olajosrongynak rongy.
Többit viszem.
Tényleg igazatok van, kár lenne piszkálni ami jó..

tényleg sokféle ember van.én pl soha nem szereltem még manualból

úgy is adja magát mit-hogy vagy mivan.. csak néha kérdezni kell az okosabbat ezért kérdezek ennyi ...ságot

nem kemény a manual Redone?
Teljesen igazad van, de sok féle ember létezik...
Vannak fanatikus típusok, akik a manuállal alszanak, nekik az a
"szentírás".
Ezért van GSF 400 nyomtatott verzió a párnám alatt .
Sajnos én nem tudok menni, illetve nem akarok...
Nem lettek kész az idomok, így meg nem mutatkozok motoros rendezvényen.
Nem, szerintem nem.
Lacibának teljesen igaza van, ha úgy jó volt, akkor ne bántsd, de
ez egyébként egy örök igazság, hogy ami működik, azt nem buzeráljuk.

Nekem azért kellett, mert mikor atomjaira szedtük és összeraktuk
minden megváltozott, csak a csavarokat hagytam úgy, ahogy...

Az egy fordulat az a műszaki életben 360 fok.
Amugy nem is jó az nekünk ha a hátulját emeljük meg ha jól sejtem...ugye?
most itt ird le mit vigyek.Irj le mindent ami kell!és viszem!A emelöt azt nem tudom vinni...túl nagy....
Eeee!

mit hozol a szerekéshez?
kicsit azért mosd le a rugóstagot, hogy ne legyen csupa olaj.
IMI!A hátsó gumidat nem adod el? Amúgy holnap olyan 4-5 között indulok tehát 7re már lent leszek tuti....feltéve ha tudok szerezni egy hátsó gumit mert defektem van....(hát persze hogy pont ilyenkor amikor menni kell...) de ha nem is tudok venni olcsón jót akkor felteszek egy kb 10%-ost amin épp hogy van minta,de az legalább nem ereszt le...
Köszönöm szépen az információt!
Pislogni nekem se pislog,de szerintem ez évjárat függő....
Nekem határozottan fel kapcsol és el kezdi számolni a tartalékan meg tett km-t...
Majd ki akarom próbálni hogy mennyit is eszik csak most nincs lovém 2X-er teletankolni...
köszi az infót
Üdv:Laci