Pink RF igaz, hogy nincs most csajom, de még jó csapatban játszok
Ami a vezetési tudásukat illeti, sztem nem kell leírni őket, se motoron, se autóban......
Ezek a csúnya előítéletek
Akartad mondani, hogy a vezetési képességeinket kérdőjelezik meg a férfiak Nincs is ezzel semmi baj, én nem veszem magamra És én szeretem a kezemben tartani az irányítást
A "pasik" általában eleve fenntartással fogadják a motoros csajokat.
Általában inkább a vezetési készségüket kérdőjelezik meg.
Egy lány inkább virítson hátul,mint esetleg lenyomjon elől.
Ami tényleg nem szép dolog
Én sem vagyok kivétel
Persze előfordulhat hogy tévedünk
Ami ugye mint tudjuk :ritka
Te vagy a másik motoros lány ezen a fórumon? Üdvvvvvv
Jóóó, nem vagyok ám az a Barbie típus, de néha kell a pasikat húzni ilyenekkel (is) Legfeljebb halál idegesek lesznek
Háttt, lehet, hogy igazad van ezekkel a "tinilányokkal" kapcsolatban. Persze tisztelet a kivételnek!
Róóóóóózsaszín RF? Az cuki lenne Szerintem a motor szégyenében be sem indulna
Egyébként meg elnézegettem ezeket a női motoros oldalakat..... háááááááááááááát
Igaz vannak köztük tényleg vagesz motoros csajszik is, de a legtöbb az ilyen unatkozós tinicsaj, aki rápattant egy motorra míg a tulaj elugrott vhova.... Ezt egyébként nem rosszmájúságból mondtam..... csak nekem ez jött le
Iggen, láttam, hogy nem vagyunk itt túl sokan csajok
Nem értem a problémát.
Biztosan szerveznek túrákat, nem hiszem, hogy csak csajok csapódhatnak
De igen, az is egy megoldás, ha nem veszed le a bukót, lehetőség szerint sötétített plexivel viseled, és csak egy papírra írod ki hogy "Moncsika vagyok" Így talán be tudsz olvadni a "tömegbe"
De ha még ez sem elég, nézz körül a www.motorosnok.lap.hu-n is
Neked hát Még egy csaj szokott ide beírni, de nagyon ritkán.
Köszi az oldalt, vannak ott is tehetséges lányok
Csak hogy tud az ember velük elmenni túrázni? Kamu névvel reg.eljem magam és amikor ott vagyok, egyszerse vegyem le a bukót? Meg hát a baritonom is levágós lenne. Pedig fasza lenne ennyi csajjal együtt gurulni. Meghívhatnánk őket túrázni Mondjuk, ahogy a motorokat néztem, hát......
Igen, tudom, Tibiék lennt voltak, de én nem tudtam menni, fogászaton voltam előtte, és kicsit kész voltam. Pár éve, igen voltam ott, és akkor az enyém volt az, mert egy másikat sem láttam, és beszélgettem ott egy RF-essel, ott sátrazott az oldalbordályával, de a nevére nem emlékszem:(
Vidd el Tivadarhoz, megoldja.
Vagy gyere le, kicseréljük oszt gondolkodunk.
Tegnap figyeltelek Körmenden, de csak a Sinkóék voltak Szombathelyről.
Pár éve szintén körmendi találkozón volt egy kék-fehér 4kilós gixer. Nem te voltál?
Uhh... hát asszem mindjárt kimegyek és felgyujtom a motort... bárhová tekerem a csavarokat a karbin, csak fullad a sok benyától, pedig sportlégszűrő van rajta... 3000 felett szinte észre sem venni, hosszab úton sincs semmi, scak 3000alatt ha kicsit jobban ráhúzom...
a 400as bandit manuáljával sem mentem sokra, pedig szinte csak aut bújom:D
Ami a vezetési tudásukat illeti, sztem nem kell leírni őket, se motoron, se autóban......
Redone és Blackbird00 érdeme és minden elismerésem az övéké..!
Mégegyszer köszi mindent Red..
Mellékelve a "katarzis kép" a majdnem szinkronban lévő karbimról..
köszönöm!
Akartad mondani, hogy a vezetési képességeinket kérdőjelezik meg a férfiak Nincs is ezzel semmi baj, én nem veszem magamra És én szeretem a kezemben tartani az irányítást
Általában inkább a vezetési készségüket kérdőjelezik meg.
Egy lány inkább virítson hátul,mint esetleg lenyomjon elől.
Ami tényleg nem szép dolog
Én sem vagyok kivétel
Persze előfordulhat hogy tévedünk
Ami ugye mint tudjuk :ritka
Ui: Most kib.......tt bölcs voltam
Jóóó, nem vagyok ám az a Barbie típus, de néha kell a pasikat húzni ilyenekkel (is) Legfeljebb halál idegesek lesznek
Háttt, lehet, hogy igazad van ezekkel a "tinilányokkal" kapcsolatban. Persze tisztelet a kivételnek!
Egyébként meg elnézegettem ezeket a női motoros oldalakat..... háááááááááááááát
Igaz vannak köztük tényleg vagesz motoros csajszik is, de a legtöbb az ilyen unatkozós tinicsaj, aki rápattant egy motorra míg a tulaj elugrott vhova.... Ezt egyébként nem rosszmájúságból mondtam..... csak nekem ez jött le
Barbie rózsaszínre
Nem értem a problémát.
Biztosan szerveznek túrákat, nem hiszem, hogy csak csajok csapódhatnak
De igen, az is egy megoldás, ha nem veszed le a bukót, lehetőség szerint sötétített plexivel viseled, és csak egy papírra írod ki hogy "Moncsika vagyok" Így talán be tudsz olvadni a "tömegbe"
De ha még ez sem elég, nézz körül a www.motorosnok.lap.hu-n is
Tuti elsőre belopnád a lelkükbe magad .
Köszi az oldalt, vannak ott is tehetséges lányok
Csak hogy tud az ember velük elmenni túrázni? Kamu névvel reg.eljem magam és amikor ott vagyok, egyszerse vegyem le a bukót? Meg hát a baritonom is levágós lenne. Pedig fasza lenne ennyi csajjal együtt gurulni. Meghívhatnánk őket túrázni Mondjuk, ahogy a motorokat néztem, hát......
nem láttam...
Remélem jó marad párszáz km után is.
Gondoltam, úgyis fiúsítva vagyok, csatlakozom Hozzátok, mint büszke RF tulaj
Ajánlanám még a www.szaguldoangyalok.hu oldalt is
Tele van az is motoros csajokkal
Az időjárás itt is hasonló, most éppen a "szakad" fázisban van
Be kell vallanom, ma lusta voltam kimenni a hideg (38 fokhoz képest hideg) garázsba...
Haver sokadik lépésként vitte hozzá a Hondát, megcsinálta. Elötte volt aszem 3 szerelőnél akik passzoltak.
Vagy gyere le, kicseréljük oszt gondolkodunk.
Tegnap figyeltelek Körmenden, de csak a Sinkóék voltak Szombathelyről.
Pár éve szintén körmendi találkozón volt egy kék-fehér 4kilós gixer. Nem te voltál?
a 400as bandit manuáljával sem mentem sokra, pedig szinte csak aut bújom:D