Köszi a képeket, sokat segített, mostmár látom mi hiányzik onnan, ezért nem akar jó lenni. Hiányzik a vas, ami alá bemegy az ülés nyele, meg a gumiszilentek. Majd csinálok valahogy.
A hátulját is egész más így látni, az is szét van barmolba az enyémnél...
Mellékelek képeket is. A Tank rögzítése 2db csavarral van megoldva, amit egy fémlappal oldottak meg. (1.fotó) Ez alá akad be az ülés "nyelve". Ha leveszed, akkor ügyelj a gumialátétekre!
A hátsó oldalburkolatok 2-2 műanyag csappal vannak rögzítve. Az első a tankon kialakított gumihüvelyes furatban fog(fotó), a második a segédvázon kialakított gumihüvelyes furatban. a második a hátsó oldalidom közepe felől található! Az elsőről lesz kép.
Amíg ezeket ki nem pattintod, nem tudod leszedni a tankot. De ha nem akar kijönni elsőre, akkor is légy türelmes, nekem balról mindig szorul és félek, hogy letöröm a műanyagcsapot.
Tank és hátsó műanyag levételének menete:
1. a tankot lefogó 2 csavar kihajtása
2. a hátsó műanyagot leszorító csavarok kihajtása
3. az utaskapaszkodó imbuszfejes csavarjainak kivétele, kapaszkodó levétele
4. a 2kicsi csillagcsavarhúzós csavarka kivétele (kapaszkodó alatt)
5. műanyagfülek kipattintása (oldalanként 2db)
Ezután óvatosan kicsit széthúzva hátrahúzod 2-3 cm-t a hátsó idomokat egyben.
Hátsó lámpával kapcsolatban nemt udok segíteni, mert addig még ne bontottam le, de elvileg van egy közös csatlakozó, amit ha széthúzol, levehető a hátsó idom a lámpával együtt. HAJRÁ!
Viccet félretéve, nekem most kicsit pihent a motor. Viszont meglátogattuk Lacibát (remélem nem keres meg a kép miatt ), és ezúttal simán kerékpárral (motor nélkül) körbetekertük a Balcsit.
Nos, aki már rég járt arra (mint én), javaslom látogasson el, mert gyönyörű. Illetve a Lacibáéknál meglátogatott faházak tényleg festői környezetben és nyugiban vannak, szintén csak ajánlani tudom.
Most pedig pár próbálkozás (sajnos állvány nélkül egy belépőszintű géppel). Sorban: a Siófoki szállás kilátása 1-2-3, Balatonboglári naplemente és végezetül egy csapatkép, hogy a bringát is meg lehet pakolni.
A rugóstag dolok már világos, szerintem amikor olvastam vissza, kihagytam egy oldalt, ezért maradtam le róla...
A karbiknál tutira jól raktam össze mindent, annyi a külömbség, hogy most tiszta, és mégis szorul.De szerintem megkínálom hétvégén egy kis szilikonnal :)
Tudna valaki feltenni fényképet leszedett ülés esetén egy 900 as-ról?
Amit szeretnék látni a benzintank rögzítése az ülés alatt, hogyan van, a hátsó oldalburkolatok eleje mihez van rögzítve és az ülés eleje hova, mibe csúszik be, sajnos ez homály.
A másik amit szeretnék kérni szintén leszedett ülésnél a hátsó lámpa és az ottani műanyagok, sajnos töröttek, hiányosak. Az ott hogy néz ki?
Sziasztok!
Üdvözlök mindenkit én is egy új RF es lettem!
Én is nagyon köszönöm, a fényképeket a fejidom-konzolról, nekem is nagyon hasznos lesz, egyébként 600 as vagy 900-é a konzol Anett? Vagy ezek azonosak?
Sérülten vettem a gépet, és ugye van mit visszarakni, görbíteni rajta.
Volna pár kérdésem, ha már multkor felvetődött a hátsó gátló.Valószínüleg nekem is ujjat kell vennem, de nem is ez a lényeg.A gátló alján van egy tekerő amin van 4 állás.namost én ezt bármerre tekerem, ugyanúgy viselkedik a hátulja.Mit kellene ennek befolyásolnia?Mit állít eredetileg?
A másik kérdésem pedig az volna, hogy a karburátorsoron a szivató nekem nem ment teljesen vissza, szétszedtem letakarítottam, azóta viszont ragad, és feszül az egész.Szerintetek mivel lenne célszerű bekenni?Olaj, szilikon, stb?
Nekem Nonfango dobozom van, nem tudom mennyi a terhelhetősége. Elég nagy, 2 bukó belefér. Tuti több volt mint 10kg. Mi baja lehet ha túlpakolom? A tartókonzol bírta, nem volt gond. Picit éreztem, hogy nehéz a hátulja, nem is emberkedtem az autók között. Nem voltam bizonytalan, csak éreztem, hogy van hátul súly bőven. Furi volt csak, ennyi súllyal még nem mentem. Olyan "billegősebb" lett oldalra, álló helyzetben éreztem, hogy jobban kell figyelni, mert nehezebb megtartani, de ennyi.
Remélem minden fasza volt
Az előbbi képért kaptok egy bónusznapot ha erre jártok
Örülök hogy találkoztunk
Üdv a párodnak is
Aranyos!