Nekem ugyan meg van a service manual de sajnos az 'All Out Racing'-os FAX -os változat és sok képen semmit sem látni, van ahol a papír is begyűrődött.
Megnéztem a fórumon található linkek mindegyikét, de sehol nem találtam jobb változatot. csak azt ami már nekem is meg van, vagy halott linket.
imitrikes Megtennéd hogy felteszed valami megosztó oldalra a tiédet (rapidshare.com, freemail óriáslevél stb.)
Azt látom hogy 600 -as a manual 5 oldala, de sokkal jobb mint ami nekem van, nekem 900 as kellene talán azod is van.
"a himbarendszer többi csapágyát is kipucolni újrazsírozni"==-ez nagy meló?megbirkózunk vele?de ha nem akarsz szerelgetni akkor mondd ám meg aztán megoldom majd itthon.
Mit vigyek még? karbisor, generátor,lengőkar,kipufogó?
Ki tudjuk cserélni, de ha már szét lesz szedve érdemes a himbarendszer többi csapágyát is kipucolni újrazsírozni.
Apropó, a 400as blokk kb hány kiló? 1 ember ki veszi beteszi?
Sziasztok RF-esek!
Nem tudnátok segíteni nekem? Ti biztosan jobban képben vagytok RF alkatrészekkel kapcsolatban.
Most készülök megvenni életem második RF 600-asát,de nincs meg a fejidom tartó konzol. Ugyanaz a 400-600-900 konzol? Mennyi lehet egy bontott? Tudtok ilyenről,vagy akár sérült is érdekel?
Előre is köszi a válaszokat! Atesz
Ha kell valamelyik oldal fordítása, add meg az oldalszámot, biztosan
lefordítja neked valaki aki tud angolul, ha ráérek akár én is...
(Ha más nem a lényeget le lehet írni.)
Én még sajnos csütörtökön megyek éccakára melózni, aztán péntek reggel nyomulás. Majd ott alszom amíg asszonytárs megépíti hajlékunkat.
Sajnos OSSIAN nekem kimarad.
Köszönöm Szépen
Hát ez nekem is meg van ,csak azért érdeklődtem ,hogy valaki nem-e Fordította le...?
sajna a nyelvtudásomat ott hagytam az Általános Iskolában...
81oldal