Vagyok, vagyok, csak délután lányom laptopjáról most léptem be először, és a régi regisztrációs emilt adtam meg. Hát ennyi a sztori.
De akkor leesett ki kicsoda.
Tegnap lehet hogy nem ment egy órát , mert végleg meghalt a külső winchester a gépembe. (ez kb este 10 körül lehetett.) De azóta működnie kell megint.Legalábbis én megpróbáltam öcsémtől és Nem volt semmi gond.
Próbáld ki most, és ha nem megy, írd le hogy milyen programot használsz, és mikor milyen hibaüzenetet kapsz.Aztán kitalálunk valamit
Írtátok, hogy felnit lehet görgőzni, na az enyém annyira talán pont
nem gáz mint Imié, de elég gáz ahhoz, hogy ne akarjam így használni.
Ismertek itt valahol a dél budai oldalon valami jó gumist, aki tud
görgőzni ? Illetve ez a 4000 amit valamelyikőtök írt ez csak a görgőzés,
vagy ennyiért vissza is teszik a gumit amit leszednek ?
Pásztóy-t ismerem, ott csinálnak ilyesmit nem tudjátok véletlen ?
(Bár holnap úgyis felhívom őket...)
IMITRIKES!Mi lett veled?Hova lettél?Mi ez a név? Nah,viccet félre téve,már én is régóta gondolkodom rajta hogy "magyarosítom" a nevemet,hisz magyar vagyok.Meg hát tök rossz úgy bemutatkozni motorostalálkozókon meg más motoros rendezvényeken hogy "szia,bájkermenhetvenkilenc vagyok"...
Szia Imi!
Adj meg légyszi vmi bankszámlaszámot ahova utaljam a lovettát. Hibátlanok a kapaszkodók köszi szépen. Ha email-ben akarod inkább küldeni akkor a címem melczera@freemail.hu.
A hátsó rugóstag szerintem nekem is megadta magát, 2 személlyel is beleér a sárvédőbe illetve szerintem nagyon hullámzik a hátulja. Ha valakinek van ötlete mit lehet vele tenni, az írhatna valami bölcsességet... (jó tudom, csere )
@ Pistabaaa:
Jók a feltöltött videók, csak futólag belenéztem, majd otthon átnyálazom őket ha lesz egy kis időm.
@shtowee
Írtad hogy neked is van videód, ha megadod a mailcímed, akkor küldök egy FTP elérést ahova feltöltheted.
Igazából ha bárkinek van képe/videója, adjon egy mailcímet, és küldöm a hozzáférést :)
Még van kb 3 giga hely.
Jövő hétre motorépítős időt mond. Hosszú lesz a hét!
De akkor leesett ki kicsoda.
Próbáld ki most, és ha nem megy, írd le hogy milyen programot használsz, és mikor milyen hibaüzenetet kapsz.Aztán kitalálunk valamit
shtowee neked pedig ment egy mail.
Ééééés hova hordod ?
Nekem BP tök jó, csak hova hordod ? Azt szabad tudni ?
Írtátok, hogy felnit lehet görgőzni, na az enyém annyira talán pont
nem gáz mint Imié, de elég gáz ahhoz, hogy ne akarjam így használni.
Ismertek itt valahol a dél budai oldalon valami jó gumist, aki tud
görgőzni ? Illetve ez a 4000 amit valamelyikőtök írt ez csak a görgőzés,
vagy ennyiért vissza is teszik a gumit amit leszednek ?
Pásztóy-t ismerem, ott csinálnak ilyesmit nem tudjátok véletlen ?
(Bár holnap úgyis felhívom őket...)
Vissza olvasol 30 old kb megtalálod.
Ki kell fogni a jót egyébként.....
Nézd az adatlapom....
Adj meg légyszi vmi bankszámlaszámot ahova utaljam a lovettát. Hibátlanok a kapaszkodók köszi szépen. Ha email-ben akarod inkább küldeni akkor a címem melczera@freemail.hu.
@ Pistabaaa:
Jók a feltöltött videók, csak futólag belenéztem, majd otthon átnyálazom őket ha lesz egy kis időm.
@shtowee
Írtad hogy neked is van videód, ha megadod a mailcímed, akkor küldök egy FTP elérést ahova feltöltheted.
Igazából ha bárkinek van képe/videója, adjon egy mailcímet, és küldöm a hozzáférést :)