Nekem mindkét lábtartó kéne mert a tied jobb állapotban van mint az enyém szóval ha már úgyis cserélem akkor párban cserélném. Beszélek ma GejzaR-el és ha neki nem kell a balos akkor igényt tartok a jobbosra is . Lehet h el kéne kezdenem ma már dolgozni is h ki tudjam ezt mind fizetni
Igen, az is benne volt sanszosan. Mindenesetre köszi mégegyszer a segítséget, diagnosztizálást, fékjavítást, információkat és mindent! Apukáddal meg vagytok hívva egy amire akarjátok! És ez a legkevesebb
Azért annak a kapcsolónak is köze volt a hibához szerintem...
De a generátorod teljesen rendben van, ha pedig a fesszabod rossz,
akkor az enyém is rossz...
Felrakhatnád ide a képet a "naked" motoromról amit a tapétabolt
előtt csináltál .
Megérkeztem 19.30-kor
Jó kis túra volt, egész nap motoroztam
A cuccaitokért leghamarabb holnap gyertek, mert mára offolom magam (hívjatok fel)... Kicsit elfáradtam. Kb 580 km-t mentem, és nem sokat pihiztem közben.
Most jöttem RedOne-tól, és arra jutottunk, hogy az akksi a ludas. Minden másban kb. hasonló értékeket produkált, mint az ő gépe, az ő akksijával meg ugyanazt. Szóval szerencsére se generátor, se fesszab a mai nap alapján.
A tiéd is 95 elötti, csak esetleg 96-ban lett forgalombahelyezve, vagy biztos értettek hozzá az illetékes hivatalban.
Rekeszes idom az darabokban, de a jobb oldalit ami javítható tegnap feltöltöttem , keress vissza.
GejzaR úton van a kapaszkodókkal és a benzíncsappal.
De a generátorod teljesen rendben van, ha pedig a fesszabod rossz,
akkor az enyém is rossz...
Felrakhatnád ide a képet a "naked" motoromról amit a tapétabolt
előtt csináltál .
Jó kis túra, főleg a Balatonparton végigporoszkálva. Három óra tízkor indultál tőlem.
Jó kis túra volt, egész nap motoroztam
A cuccaitokért leghamarabb holnap gyertek, mert mára offolom magam (hívjatok fel)... Kicsit elfáradtam. Kb 580 km-t mentem, és nem sokat pihiztem közben.
Most jöttem RedOne-tól, és arra jutottunk, hogy az akksi a ludas. Minden másban kb. hasonló értékeket produkált, mint az ő gépe, az ő akksijával meg ugyanazt. Szóval szerencsére se generátor, se fesszab a mai nap alapján.
írta ezt a találkozót.....
Ha jó idő lesz érdekel valakit?
Megoldható. Tegyél fől róla képet!
gejzar légyszi dobj egy telszámot a kiro4444@gmail.com ra.
Köszi
Idomhézagról esetleg csinálj képet, akkor többet tudunk okoskodni.
Rekeszes idom az darabokban, de a jobb oldalit ami javítható tegnap feltöltöttem , keress vissza.
GejzaR úton van a kapaszkodókkal és a benzíncsappal.