Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hátsó rugóstag, hidegindítás, féktárcsák, meg minden ami 15 év alatt elhasználódhat.
Sziasztok!Most szeretnék majd venni 400 RF-et 95 évj.Kérdésem az lenne hogy mit nézzek meg rajta van e típus hibája STB:?Elöre is köszi!
Nekem se jó sajna az időpont...
....nekem még a lámpa sincs rajta na úgy az agresszív
Igen, így fejidom nélkül elég agresszív!
Ha a gumira gondolsz, az elég kopott.
OK, majd hívj!
nem, elég volt ez így is de ezt tegnap HaBárban már megbeszéltük
Nekem mindkét lábtartó kéne mert a tied jobb állapotban van mint az enyém szóval ha már úgyis cserélem akkor párban cserélném. Beszélek ma GejzaR-el és ha neki nem kell a balos akkor igényt tartok a jobbosra is . Lehet h el kéne kezdenem ma már dolgozni is h ki tudjam ezt mind fizetni
A műszerfal olyan mint ezek a képen baloldalt de nekem mindkét oldalt van hézag. Képet majd csinálok a hétvégén.
Vazz, és tényleg Ma zaklatni foglak telefonon!
Igen, az is benne volt sanszosan. Mindenesetre köszi mégegyszer a segítséget, diagnosztizálást, fékjavítást, információkat és mindent! Apukáddal meg vagytok hívva egy amire akarjátok! És ez a legkevesebb
Azért annak a kapcsolónak is köze volt a hibához szerintem...
De a generátorod teljesen rendben van, ha pedig a fesszabod rossz,
akkor az enyém is rossz...

Felrakhatnád ide a képet a "naked" motoromról amit a tapétabolt
előtt csináltál .
Én aznap repülök... úgyhogy nekem kimarad.
GejzaR.nak nem a lábtartó kellett, alkudj meg rá vele amit levett.

Jó kis túra, főleg a Balatonparton végigporoszkálva. Három óra tízkor indultál tőlem.
kb 1 oldallal előrébb kiírtam a számom
Végül kimentél sógorokhoz?
Megérkeztem 19.30-kor
Jó kis túra volt, egész nap motoroztam
A cuccaitokért leghamarabb holnap gyertek, mert mára offolom magam (hívjatok fel)... Kicsit elfáradtam. Kb 580 km-t mentem, és nem sokat pihiztem közben.
Üdv,

Most jöttem RedOne-tól, és arra jutottunk, hogy az akksi a ludas. Minden másban kb. hasonló értékeket produkált, mint az ő gépe, az ő akksijával meg ugyanazt. Szóval szerencsére se generátor, se fesszab a mai nap alapján.
Icewolf
írta ezt a találkozót.....
Ha jó idő lesz érdekel valakit?
guppy1

Megoldható. Tegyél fől róla képet!
Imi ment mail!

gejzar légyszi dobj egy telszámot a kiro4444@gmail.com ra.

Köszi
Lehet választani utalás és rózsaszín csekk között, kinek mi a szimpatikusabb.
Idomhézagról esetleg csinálj képet, akkor többet tudunk okoskodni.
Minden megoldható!
A tiéd is 95 elötti, csak esetleg 96-ban lett forgalombahelyezve, vagy biztos értettek hozzá az illetékes hivatalban.
Rekeszes idom az darabokban, de a jobb oldalit ami javítható tegnap feltöltöttem , keress vissza.
GejzaR úton van a kapaszkodókkal és a benzíncsappal.