Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet h egyszerűbb lenne az egész motorod felpakolni GejzaR hátára .
Na még eszembe jutott vmi. Az én motorom 96-os de nem digit műszerfalas hanem a hagyományos (gondolom cserélték). Az idomzat viszont vélhetően 96-os mert az idom és a műszerfal között eléggé nagy rés van. Esetleg megmaradtak vmennyire épen azok a részek ami a műszerfal körül vannak? És ha igen szükéged van rá?
Utalás rendben, még lehet jelezni az igényeket, GejzaR-t lehet elkapta az eső!?
Nekem az utalás tökéletes remélem h Iminek is. Légyszi szólj majd ha elhoztad akkor felhívlak és megbeszélünk vmi időpontot. Ja Addig nem veszem át amíg nem utaltam el a pénzt. Így remélem h be van biztosítva mindenki.
Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni,hogy ez az infó minél több motoros társunkhoz eljusson.

Június 27-én vasárnap, egy motoros jótékonysági napot szervezünk az árvíz károsultjainak javára.

A belépők teljes bevételét az árvíz károsultjainak megsegítésére ajánljuk fel. Az összegyűlt pénzt, a leginkább rászoruló településnek szánjuk és a következő hét szombatján Július 4-én személyesen egy motoros túra- és felvonulás alkalmával juttatjuk el, melyhez útközben is bárki csatlakozhat és további támogatást adhat. Az útvonalat honlapunkon is közzétesszük.

A programban vezetéstechnikai bemutató és oktatás is szerepel, melyért külön köszönetet mondunk a Pest Megyei Rendőr- Főkapitányságnak, akik motoros rendőreik bevonásával segítik a bemutatót és a képzést.

Lesz látványos motorbemutató, amire különleges egyedi, épített motorokat, gyorsasági versenygépeket és trike-okat is várunk. Egyeztetés alatt van egy Street-fighter bemutató is, de a kisebbekre is gondoltunk. Ugrálóvár és elektromos kisautók is várják a gyerekeket. A rendezvény sátor alatt, szinte egész nap koncertek szórakoztatják majd a résztvevőket.

A belépőjegyek ára 1000Ft/fő. Akinek a pénztárcája engedi, természetesen egyszerre több jegyet is vásárolhat. 12 éven aluli gyermekek részére a belépés természetesen díjtalan.

A rendezvény helyszíne a – Motoros és Rendezvény Park az M0 autópálya Péceli lehajtója mellett közvetlenül.

Kérjük, hogy lehetőségeihez képest segítsen abban, hogy minél több motoroshoz és segítőkész emberhez eljusson a rendezvény híre.

Köszönettel,

Mester Róbert

Szervező

Motoros és Rendezvény Park

+36-30/519-9219

www.motorospark.hu
...és még sajnos nem nagyon motorozok, mert még nincs kész a motor, meg a jogsi is útban van még..... de így államvizsga után már ez lesz a következő project
Nini milyen kicsi a világ
OK Elhozom, meg el is jöhetsz érte
A pénzt majd utaljátok el neki, ha ez így ok
GejzaR!
Megtennéd nekem h elhozod Imitől a kapaszkodót? Nagy segítség lenne. Pesten már elmegyek érte hozzád h neked ne legyen neked gondod belőle. Köszi.
Kb 9-kor indulok, még telefonon elértek mindkettőnket, ha esetleg itt lemaradt volna valami...
Hát ha nem túl nagy munka, akkor szeretnék
GejzaR,

Pénteken előreláthatólag matricákat fogok gyártani egy Banditra,
mivel a 2. garnitúra matricát amit neked szántam, valahova úgy eltettem,
hogy nem találom, ha kell még nekiállok mégegyszer...
Csak jelezz, hogy még kell-e vagy már nem érdekel annyira...
Shtowee esetleg vállalnál egy lábtartó hegesztést? Ha ez minden vágyad akkor szólj
Rendben, de inkább vasárnap este fele számíts rá, mert tömve
vagyok programmal a hétvégére.
Ettől függetlenül meg fogom csinálni ...
Az én lábtartóm is elég kopott de asszem h hegesztés lesz belőle mert most nincs sok kedvem kifizetni rá 8000-et érte párban, főleg úgy h megcsináltatom a vázat ami nem lesz kevés pénz, de most telik rá szóval így mindenképp megéri.
Ja! Bocs most néztem meg újra, valóban nem egyezik a csatlakozása.!
Shtowe-val meghegesztetni? KIérdezz rá ha megvan a darabja.
Nem! Az első lábtartó!
Megeggyezünk!
Csak mondj egy jó árat!
Szia Anett!

Szimpla kiváncsiságból megnéztelek wiwen. Dóczi Bence csoporttársam Szegeden, az óvónő csoporttársad Bodó Márti meg hódmezői, mint én és vizilabdázott...
Szoktál a RöFivel Hódmező felé járni? Ha gondolod egyszer összeRöFFenhetünk, de nemsoká menni akarok én is valamerre észak felé (csak az időpont és a hely nincs meg, hogy hová )
Jó éjt mindenkinek!
Nah akkor döntsétek el, hogy kinek mi kell, holnap délelőtt még megnézem a fórumot...
Helló!
Ha megoldható akkor kellene egy kép. A konzol külseje jó, csak a belseje nyomorodott el, az a része ahonnan csatlakozik a vázhoz, onnan az egész balra van eltolódva. Szóval a belsejének kellenének a méretei. Előre is köszi.
Ide el tudod küldeni:

hajduanett@fibermail.hu

Köszi:
Anett
Nah látom megkezdődött a kiárusítás... Ezt mennyiért adod?
okés, akkor kell, nem tudom máshonnan beszerezni a tárcsát úgyse.
Gejzar-ral meg majd dumálok, hogy jut el hozzám.
És Gejzar előre is köszi a segítséget!
Amit linkeltél lábtartót azt már régebben néztem de az hátsó lábtartó nekem pedig első kéne. Hirtelen megörültem h gejzar-nek csak a balos kell de nekem is az van eltörve szóval így mindegy. Megpróbálom vele holnap leboltolni a kapaszkodót. Remélem sikerül
Kapaszkodók ugye egy ötös, lábtartót viszont amit belinkeltem próbáld meg. Enyémeken a gumi elég viseltes, GejzaR holnap viszi a balt.

http://www.kepesmotor.hu/labta...
Ha vele tudsz alkudni -telefonszáma lejjebb- el is viheti holnap.