Na még eszembe jutott vmi. Az én motorom 96-os de nem digit műszerfalas hanem a hagyományos (gondolom cserélték). Az idomzat viszont vélhetően 96-os mert az idom és a műszerfal között eléggé nagy rés van. Esetleg megmaradtak vmennyire épen azok a részek ami a műszerfal körül vannak? És ha igen szükéged van rá?
Nekem az utalás tökéletes remélem h Iminek is. Légyszi szólj majd ha elhoztad akkor felhívlak és megbeszélünk vmi időpontot. Ja Addig nem veszem át amíg nem utaltam el a pénzt. Így remélem h be van biztosítva mindenki.
Szeretném a segítségeteket kérni,hogy ez az infó minél több motoros társunkhoz eljusson.
Június 27-én vasárnap, egy motoros jótékonysági napot szervezünk az árvíz károsultjainak javára.
A belépők teljes bevételét az árvíz károsultjainak megsegítésére ajánljuk fel. Az összegyűlt pénzt, a leginkább rászoruló településnek szánjuk és a következő hét szombatján Július 4-én személyesen egy motoros túra- és felvonulás alkalmával juttatjuk el, melyhez útközben is bárki csatlakozhat és további támogatást adhat. Az útvonalat honlapunkon is közzétesszük.
A programban vezetéstechnikai bemutató és oktatás is szerepel, melyért külön köszönetet mondunk a Pest Megyei Rendőr- Főkapitányságnak, akik motoros rendőreik bevonásával segítik a bemutatót és a képzést.
Lesz látványos motorbemutató, amire különleges egyedi, épített motorokat, gyorsasági versenygépeket és trike-okat is várunk. Egyeztetés alatt van egy Street-fighter bemutató is, de a kisebbekre is gondoltunk. Ugrálóvár és elektromos kisautók is várják a gyerekeket. A rendezvény sátor alatt, szinte egész nap koncertek szórakoztatják majd a résztvevőket.
A belépőjegyek ára 1000Ft/fő. Akinek a pénztárcája engedi, természetesen egyszerre több jegyet is vásárolhat. 12 éven aluli gyermekek részére a belépés természetesen díjtalan.
A rendezvény helyszíne a – Motoros és Rendezvény Park az M0 autópálya Péceli lehajtója mellett közvetlenül.
Kérjük, hogy lehetőségeihez képest segítsen abban, hogy minél több motoroshoz és segítőkész emberhez eljusson a rendezvény híre.
...és még sajnos nem nagyon motorozok, mert még nincs kész a motor, meg a jogsi is útban van még..... de így államvizsga után már ez lesz a következő project
GejzaR!
Megtennéd nekem h elhozod Imitől a kapaszkodót? Nagy segítség lenne. Pesten már elmegyek érte hozzád h neked ne legyen neked gondod belőle. Köszi.
Pénteken előreláthatólag matricákat fogok gyártani egy Banditra,
mivel a 2. garnitúra matricát amit neked szántam, valahova úgy eltettem,
hogy nem találom, ha kell még nekiállok mégegyszer...
Csak jelezz, hogy még kell-e vagy már nem érdekel annyira...
Az én lábtartóm is elég kopott de asszem h hegesztés lesz belőle mert most nincs sok kedvem kifizetni rá 8000-et érte párban, főleg úgy h megcsináltatom a vázat ami nem lesz kevés pénz, de most telik rá szóval így mindenképp megéri.
Szimpla kiváncsiságból megnéztelek wiwen. Dóczi Bence csoporttársam Szegeden, az óvónő csoporttársad Bodó Márti meg hódmezői, mint én és vizilabdázott...
Szoktál a RöFivel Hódmező felé járni? Ha gondolod egyszer összeRöFFenhetünk, de nemsoká menni akarok én is valamerre észak felé (csak az időpont és a hely nincs meg, hogy hová )
Jó éjt mindenkinek!
Helló!
Ha megoldható akkor kellene egy kép. A konzol külseje jó, csak a belseje nyomorodott el, az a része ahonnan csatlakozik a vázhoz, onnan az egész balra van eltolódva. Szóval a belsejének kellenének a méretei. Előre is köszi.
Ide el tudod küldeni:
okés, akkor kell, nem tudom máshonnan beszerezni a tárcsát úgyse.
Gejzar-ral meg majd dumálok, hogy jut el hozzám.
És Gejzar előre is köszi a segítséget!
Amit linkeltél lábtartót azt már régebben néztem de az hátsó lábtartó nekem pedig első kéne. Hirtelen megörültem h gejzar-nek csak a balos kell de nekem is az van eltörve szóval így mindegy. Megpróbálom vele holnap leboltolni a kapaszkodót. Remélem sikerül
Szeretném a segítségeteket kérni,hogy ez az infó minél több motoros társunkhoz eljusson.
Június 27-én vasárnap, egy motoros jótékonysági napot szervezünk az árvíz károsultjainak javára.
A belépők teljes bevételét az árvíz károsultjainak megsegítésére ajánljuk fel. Az összegyűlt pénzt, a leginkább rászoruló településnek szánjuk és a következő hét szombatján Július 4-én személyesen egy motoros túra- és felvonulás alkalmával juttatjuk el, melyhez útközben is bárki csatlakozhat és további támogatást adhat. Az útvonalat honlapunkon is közzétesszük.
A programban vezetéstechnikai bemutató és oktatás is szerepel, melyért külön köszönetet mondunk a Pest Megyei Rendőr- Főkapitányságnak, akik motoros rendőreik bevonásával segítik a bemutatót és a képzést.
Lesz látványos motorbemutató, amire különleges egyedi, épített motorokat, gyorsasági versenygépeket és trike-okat is várunk. Egyeztetés alatt van egy Street-fighter bemutató is, de a kisebbekre is gondoltunk. Ugrálóvár és elektromos kisautók is várják a gyerekeket. A rendezvény sátor alatt, szinte egész nap koncertek szórakoztatják majd a résztvevőket.
A belépőjegyek ára 1000Ft/fő. Akinek a pénztárcája engedi, természetesen egyszerre több jegyet is vásárolhat. 12 éven aluli gyermekek részére a belépés természetesen díjtalan.
A rendezvény helyszíne a – Motoros és Rendezvény Park az M0 autópálya Péceli lehajtója mellett közvetlenül.
Kérjük, hogy lehetőségeihez képest segítsen abban, hogy minél több motoroshoz és segítőkész emberhez eljusson a rendezvény híre.
Köszönettel,
Mester Róbert
Szervező
Motoros és Rendezvény Park
+36-30/519-9219
www.motorospark.hu
A pénzt majd utaljátok el neki, ha ez így ok
Megtennéd nekem h elhozod Imitől a kapaszkodót? Nagy segítség lenne. Pesten már elmegyek érte hozzád h neked ne legyen neked gondod belőle. Köszi.
Pénteken előreláthatólag matricákat fogok gyártani egy Banditra,
mivel a 2. garnitúra matricát amit neked szántam, valahova úgy eltettem,
hogy nem találom, ha kell még nekiállok mégegyszer...
Csak jelezz, hogy még kell-e vagy már nem érdekel annyira...
vagyok programmal a hétvégére.
Ettől függetlenül meg fogom csinálni ...
Shtowe-val meghegesztetni? KIérdezz rá ha megvan a darabja.
Csak mondj egy jó árat!
Szimpla kiváncsiságból megnéztelek wiwen. Dóczi Bence csoporttársam Szegeden, az óvónő csoporttársad Bodó Márti meg hódmezői, mint én és vizilabdázott...
Szoktál a RöFivel Hódmező felé járni? Ha gondolod egyszer összeRöFFenhetünk, de nemsoká menni akarok én is valamerre észak felé (csak az időpont és a hely nincs meg, hogy hová )
Jó éjt mindenkinek!
Ha megoldható akkor kellene egy kép. A konzol külseje jó, csak a belseje nyomorodott el, az a része ahonnan csatlakozik a vázhoz, onnan az egész balra van eltolódva. Szóval a belsejének kellenének a méretei. Előre is köszi.
Ide el tudod küldeni:
hajduanett@fibermail.hu
Köszi:
Anett
Gejzar-ral meg majd dumálok, hogy jut el hozzám.
És Gejzar előre is köszi a segítséget!
http://www.kepesmotor.hu/labta...
Ha vele tudsz alkudni -telefonszáma lejjebb- el is viheti holnap.