Üdv mindenkinek!Szimmeringes lett a vasam bal eleje... Imi te biztos tudsz segiteni. Milyen méretü szimemering kell bele és milyen olaj?A többi menni fog remélem... Esetleg ilyenfajta javitással kapcsolatos észrevételeket szivesen várok!
Így van, ha kiváncsiak vagytok rá, akkor jövő héten csütörtökön megnézhetitek hogy néz ki.
Én nem akarok senkit bántani, de 2 hetet vártam rá, csiszolnom kellett, festenem, és messze nem olyan mint a gyári.
Illetve nekem nem is passzolt teljesen..
Szóval amenyit ráköltöttem, abból + 5000el megvehettem volna a gyárit is, és azon lenne doboz.
De ez volt a tanulópénz..
Viszont az enyém eladó lesz utánna
Na meg nem is egyforma mondjuk a 900-as idomjaival a kisebbeké.
Egyébként leszögezném, hogy nem bántani akarom őket, mert igen szép munkát végeznek, komplett autó karosszériákat építenek (replika), meg a kis RF-einkhez hasonlóan fehér holló motorokhoz legalább tudsz szerezni idomot, ha sehol nem lenne, DE: az enyémre még az előző tulaj csináltathatott egy balos takaróidomot (ami elvileg rekeszes). Messziről, laikusnak, stb. nem tűnne fel, de megtapizva, az eredetivel összehasonlítva azért látszik a különbség.
Azt hiszem J3sus mondta, hogy neki is ilyenek vannak vagy lesznek, és hasonlóan vélekedett. Szóval ha esetleg valaki bontó helyett újat csináltatna, akkor ezzel számoljon. Na meg hogy farigcsálni is kell, hogy szép legyen.
Megjött a sportkamera, nagyon király, 2GB-s kártyára kb. 1 órát
vesz fel, 720x480 30FPS, ahogy rá van írva ! Adtak hozzá mindent
ami rá volt írva, 3 féle tartó, plusz gumiszalagohoz szilikontok, meg
nyakbaakasztó...
Ja, és a 45 lityis doboz is megvan, vééééégre elférek .
Több féle tank létezik, ez exportfüggő volt.
16-os és 17-es tankról tudtam eddig, hát akkor mostmár a 16.5-t is
jegyezhetjük . Azthiszem a 16-os valami amerikai 600 export
volt.
Hozzáteszem, kiváncsiságból kimértem az enyémet, nekem picit több
mint 17L ment bele. Ezért mertem mondani, hogy 17.
Elképzelhető, hogy a 16-ba is picivel több megy ezért 16.5 ?
Vagy valahol láttad leírva ?
Ragassz a helyére egy matricát ideiglenesen.
Tank csak 16,5 liter!
Tankolj tele, nullázd a napit, 200 km után tank, kiszámolod mennyi az annyi és fél litert rászámolsz 100anként.
Én 300anként szoktam tankolni az enyémet.
na akkor meg van mi a tárcsa
Viszont nagyon nem tetszik így esztétikailag.... hiányzik róla optikailag, nagyon csúnya. Eltekerem tartalékra, de nem tudom mennyit megy úgy .... mármint miután izzani kezd az izzó.....
Nem akarom, hogy meglepi érjen vmi autópályán vagy a Mátrában.... Akkor jól tudtam, hogy 17 liter a tank, és Redone írta, hogy amikor még 7 liter van benne, akkor kezd el világítani, ennyit tok sajna csak....
vagy ne fárasszalak titeket a fa..ságommal?
Ha valaki tud ilyen tárcsát az szóljon már pls....
Ebayen találtam egyet, de posta ktg együtt 19 ójró....
Az a gomb nem gomb, hanem tárcsa .
A gombot nyomni szokták, a tárcsát meg tekerni.
Az elég drága érte.... annyit nem biztos, hogy ér, csatlakozom Imihez,
tekerd tarcsira.
Felraktam a TL1000 indexeit hátra, szerintem előre is szerzek, tetszős.
Meg persze letisztáztam a csomitartót, 45L-es box lesz rajta,
már csak el kell mennem érte.
Jövő hét Capona tali akkor elvileg működhet./Ha az idő is úgy akarja/
Du-tán 5-óra? megfelelne mindenkinek?
Hát gondolom túrázni nem fogunk menni
Dumálunk, beszélgetünk, csoport kép!,meg nézzük VadRed egykerós gumiégetős szűzhártya szaggató motoros bemutatóját, utcai harcos stílusban utána meg kimehetünk tesztelni, vagy egy kisebb kanyart mehetünk valamerre.
Miféle tárcsával? nem vágom....
A benzincsap meg van, csak az a fekete kis gombot hagytam el, de hogy a picsába? nem értem. még kis csavar is fogja....
a benzincsap 5 ezer a bontóba, de má asse tom meikbe.....
Én nem akarok senkit bántani, de 2 hetet vártam rá, csiszolnom kellett, festenem, és messze nem olyan mint a gyári.
Illetve nekem nem is passzolt teljesen..
Szóval amenyit ráköltöttem, abból + 5000el megvehettem volna a gyárit is, és azon lenne doboz.
De ez volt a tanulópénz..
Viszont az enyém eladó lesz utánna
Egyébként leszögezném, hogy nem bántani akarom őket, mert igen szép munkát végeznek, komplett autó karosszériákat építenek (replika), meg a kis RF-einkhez hasonlóan fehér holló motorokhoz legalább tudsz szerezni idomot, ha sehol nem lenne, DE: az enyémre még az előző tulaj csináltathatott egy balos takaróidomot (ami elvileg rekeszes). Messziről, laikusnak, stb. nem tűnne fel, de megtapizva, az eredetivel összehasonlítva azért látszik a különbség.
Azt hiszem J3sus mondta, hogy neki is ilyenek vannak vagy lesznek, és hasonlóan vélekedett. Szóval ha esetleg valaki bontó helyett újat csináltatna, akkor ezzel számoljon. Na meg hogy farigcsálni is kell, hogy szép legyen.
De egyébként respekt nekik!
vesz fel, 720x480 30FPS, ahogy rá van írva ! Adtak hozzá mindent
ami rá volt írva, 3 féle tartó, plusz gumiszalagohoz szilikontok, meg
nyakbaakasztó...
Ja, és a 45 lityis doboz is megvan, vééééégre elférek .
Shtowee király vagy!Megjött a lábtartó és jobb lett mint eredeti korában volt!
Fel is dobtam még délelőtt!
Hálám üldözni fog, meg az adósod vagyok meg minden ilyesmi
Szóval nagyon szépen köszönök mindent!
Krisz
16-os és 17-es tankról tudtam eddig, hát akkor mostmár a 16.5-t is
jegyezhetjük . Azthiszem a 16-os valami amerikai 600 export
volt.
Hozzáteszem, kiváncsiságból kimértem az enyémet, nekem picit több
mint 17L ment bele. Ezért mertem mondani, hogy 17.
Elképzelhető, hogy a 16-ba is picivel több megy ezért 16.5 ?
Vagy valahol láttad leírva ?
Tank csak 16,5 liter!
Tankolj tele, nullázd a napit, 200 km után tank, kiszámolod mennyi az annyi és fél litert rászámolsz 100anként.
Én 300anként szoktam tankolni az enyémet.
Viszont nagyon nem tetszik így esztétikailag.... hiányzik róla optikailag, nagyon csúnya. Eltekerem tartalékra, de nem tudom mennyit megy úgy .... mármint miután izzani kezd az izzó.....
Nem akarom, hogy meglepi érjen vmi autópályán vagy a Mátrában.... Akkor jól tudtam, hogy 17 liter a tank, és Redone írta, hogy amikor még 7 liter van benne, akkor kezd el világítani, ennyit tok sajna csak....
vagy ne fárasszalak titeket a fa..ságommal?
Ha valaki tud ilyen tárcsát az szóljon már pls....
Ebayen találtam egyet, de posta ktg együtt 19 ójró....
Lové? Tapasztalat? stb
nyomom a stoppie-t...
A gombot nyomni szokták, a tárcsát meg tekerni.
Az elég drága érte.... annyit nem biztos, hogy ér, csatlakozom Imihez,
tekerd tarcsira.
Felraktam a TL1000 indexeit hátra, szerintem előre is szerzek, tetszős.
Meg persze letisztáztam a csomitartót, 45L-es box lesz rajta,
már csak el kell mennem érte.
Du-tán 5-óra? megfelelne mindenkinek?
Hát gondolom túrázni nem fogunk menni
Dumálunk, beszélgetünk, csoport kép!,meg nézzük VadRed egykerós gumiégetős szűzhártya szaggató motoros bemutatóját, utcai harcos stílusban utána meg kimehetünk tesztelni, vagy egy kisebb kanyart mehetünk valamerre.
A benzincsap meg van, csak az a fekete kis gombot hagytam el, de hogy a picsába? nem értem. még kis csavar is fogja....
a benzincsap 5 ezer a bontóba, de má asse tom meikbe.....
OO
OOOOOOOOOOOO .. OOOOOOOOOOO
OOOOO .... OOOO
OOOOOOOO OOOOO OOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOO OO OOOOOOOOOOO