Feltudom hegeszteni, vagy kipótolni.
De kell hozzá a lábtartó meg a csavar!
Természetesen nem kell fizetni.
Le kéne szerelni és elküldeni postán.
Vagy majd egy BP Campona találkozóra eljönni.
Nem, még balaton előtt visszaadtam neki amit elvettem, akkor jobb
lett.
10-ig erősebb lett, de 10 után elgyengült, alig mászott fel 12-ig.
Most adtam neki mégtöbbet (most van gyári 3. rovátkában a gyűrű
a tűn), mégvadabb 10-ig, de most nem gyenge, hanem érzem hogy
lenne benne kraft, csak dadog.
Arra gyanakszom, hogy ezzel a gyári dobbal nem okés valami.
Volt már sérülve egyébként... így vettem.
Igazából ha úgy használnám ahogy eddig, akkor nem lenne gond,
de most hogy nem eszik annyi olajat nem bírom nem húzni neki.
Szerintem holnap megy vissza a sportdob egy kis teszt erejéig,
ha azzal jó, akkor legalább megvan a megoldás és megnyugszom .
De úgyérzem, hogy frankón sikerült beállítani, 10-ig most úgy megy
mint annó a sportdobbal... kb. úgy várom a holnapot mintha karácsony
lenne.
Több szem többet lát! Ugye. Red már túl van 1-2 motorszerelésen azért már ért hozzá egy keveset. Talán a filhallása is jobb mint az enyém.
Csak nehogy felfelé alkudjatok!
Elég csecse darab . Nekem ugyanilyen a kipuffom és igen szépen szól. Egy szerelő szerint japán dob és igen jó minőségű. Én pesti vagyok ha szeretnéd meglesem neked valamelyik nap, de csak véleményezni tudom mert se szerelő se mágus nem vagyok h megmondjam milyen állapotban van. Mondjuk még lehetek .
Nem, Éngem most NEM bosszant (sajnos).
Budai szürke RF-et megbeszéltem a tulajjal, küld képeket, friss műszaki került rá. Ha van kedved (most, hogy végre jó idő van), elmenni meghallgatni motorikusan hogy van egyben a gép.
Tegnap kész lett végre a motorom.És a kész alatt azt értem hogy mostmár végre úgy működik, mint ahogy kellett volna eddig is.Meg is lepődtem, hogy így húz ha nincs semmi baja .
Még azt sem bántam hogy szakadó esőben kellett elhoznom farmerban.De az időjárásnak külön jár egy nagy k**vaanyád, itt van lassan a nyár, mi meg ázunk...
Kuplung nélkülim váltás témához: nekem 50-60km/h-nál is simán beveszi a fenti fokozatokat is, pedig a 900as 50-60nál nem pörgi agyon magát 3-4-5ben. INkább a kuplungos váltást használom.
Motorféket én is használok, de azt is csak alacsonyabb fordulatszámoknál 6-7ezernél nem rugok vissza még egyet.
Hátsóféket főleg városban, meg vizes úton.
Sajnálom Imi a géped, jobbulást mindkettőtöknek.
GUMIFÁKAT!
"Péntekre visszatérnek a nyári zivatarok..." ezt a szutyok hónapot, ilyet még nem pipáltam Csak eső, eső és ha már nagon unnánk akkor még egy kis ESŐ! ááááááá
A makói motoros találkozót is elmosta, alig volt program megtartva, péntek jó volt, de egész szombaton esett, bár a vizespólóversenyre nevezhettek volna a csajok az esőben is.
Blues Company koncert is elmaradt, ez volt a legdühítőbb . Szebb időt/jövőt...stb!
Írtad, hogy tudnál segíteni AL hegesztésben..aktuális még a dolog?Lenne egy jobb hátsó lábtartóm ami kicsit elfáradt!A probléma továbbá, hogy a kis 2x2cmes darab ami letört el is veszett menet közben
Szóval nem is lehetne gázosabb a dolog.
Mellékelve a kép amin meg tudod nézni.Szerinted fel lehet ezt hegeszteni?Valahogy a 10-12e túl sok most a pénztárcámnak érte..
Előre is köszi mindent!
Szép napot mindenkinek,tán ma már ki lehet tolni a kecskép, kezd sütni a nap felénk
Krisz
Urak! Honnan tudnék szerezni bal oldali lábtartót? Természetesen az enyémet, nem az utasét. Újba nem akarom megvenni, mert horror, az enyém meg már nagyon odavan, le van már szakdva róla a gumi :( Teljesen szintig kopott a fémmel. Valakinek esetleg egy fölösleges darab a padláson?
Ez a rossz idő úgy látom csak engem nem bosszant.
Jobban bosszant, hogy minden szóbajöhető RF a Duna másik oldalán van. Na talán csak a szürke, de az is Budán.
No ezt meg csak azért, mert felfele is lehet büszke az ember .
Apukám 20 év kihagyás és 1 év unszolás után végre rá mert ülni a
röfire és elvinni egy körre. Nagyon tetszett neki !
A videót meg én csináltam, robogánnyal rollereztem utána .
Apropó 30.000...
Ez volt 1.5 hete, azóta belecsavarodott még félezer.
De ez csak móka, mert tuti nem ennyi volt a régi blokkban, ebben
pedig jó ha van 20e az állapota alapján.
Sajnos a krómfesték tényleg nem bírja az esőt, bemattul, meg
elkezd leperegni tőle... de majd...
De kell hozzá a lábtartó meg a csavar!
Természetesen nem kell fizetni.
Le kéne szerelni és elküldeni postán.
Vagy majd egy BP Campona találkozóra eljönni.
lett.
10-ig erősebb lett, de 10 után elgyengült, alig mászott fel 12-ig.
Most adtam neki mégtöbbet (most van gyári 3. rovátkában a gyűrű
a tűn), mégvadabb 10-ig, de most nem gyenge, hanem érzem hogy
lenne benne kraft, csak dadog.
Arra gyanakszom, hogy ezzel a gyári dobbal nem okés valami.
Volt már sérülve egyébként... így vettem.
Igazából ha úgy használnám ahogy eddig, akkor nem lenne gond,
de most hogy nem eszik annyi olajat nem bírom nem húzni neki.
Szerintem holnap megy vissza a sportdob egy kis teszt erejéig,
ha azzal jó, akkor legalább megvan a megoldás és megnyugszom .
De úgyérzem, hogy frankón sikerült beállítani, 10-ig most úgy megy
mint annó a sportdobbal... kb. úgy várom a holnapot mintha karácsony
lenne.
kevés lett neki a benzin?
és megnézem. Érdekel milyen lehet...
Az enyémmel megint gubanc van, most 10k felett elkezd dadogni...
De már rajta vagyok a megoldáson.
SHOX-nál 5700/pár.
Csak nehogy felfelé alkudjatok!
Gondolom ismeri mindenki az idézet folytatását.
Budai szürke RF-et megbeszéltem a tulajjal, küld képeket, friss műszaki került rá. Ha van kedved (most, hogy végre jó idő van), elmenni meghallgatni motorikusan hogy van egyben a gép.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rf_400_r-379827
5
Na meg mikor megyek érte esetleg akkor is, bár így most már nem irányár friss műszakival azt mondta a tulaj.
Még azt sem bántam hogy szakadó esőben kellett elhoznom farmerban.De az időjárásnak külön jár egy nagy k**vaanyád, itt van lassan a nyár, mi meg ázunk...
Motorféket én is használok, de azt is csak alacsonyabb fordulatszámoknál 6-7ezernél nem rugok vissza még egyet.
Hátsóféket főleg városban, meg vizes úton.
Sajnálom Imi a géped, jobbulást mindkettőtöknek.
GUMIFÁKAT!
A makói motoros találkozót is elmosta, alig volt program megtartva, péntek jó volt, de egész szombaton esett, bár a vizespólóversenyre nevezhettek volna a csajok az esőben is.
Blues Company koncert is elmaradt, ez volt a legdühítőbb . Szebb időt/jövőt...stb!
Írtad, hogy tudnál segíteni AL hegesztésben..aktuális még a dolog?Lenne egy jobb hátsó lábtartóm ami kicsit elfáradt!A probléma továbbá, hogy a kis 2x2cmes darab ami letört el is veszett menet közben
Szóval nem is lehetne gázosabb a dolog.
Mellékelve a kép amin meg tudod nézni.Szerinted fel lehet ezt hegeszteni?Valahogy a 10-12e túl sok most a pénztárcámnak érte..
Előre is köszi mindent!
Szép napot mindenkinek,tán ma már ki lehet tolni a kecskép, kezd sütni a nap felénk
Krisz
Ha mész motort nézegetni és elviselsz társaságot szólj, ha ráérek
szívesen megyek nézelődni ...
Jobban bosszant, hogy minden szóbajöhető RF a Duna másik oldalán van. Na talán csak a szürke, de az is Budán.
Apukám 20 év kihagyás és 1 év unszolás után végre rá mert ülni a
röfire és elvinni egy körre. Nagyon tetszett neki !
A videót meg én csináltam, robogánnyal rollereztem utána .
Videó
Ez volt 1.5 hete, azóta belecsavarodott még félezer.
De ez csak móka, mert tuti nem ennyi volt a régi blokkban, ebben
pedig jó ha van 20e az állapota alapján.
Sajnos a krómfesték tényleg nem bírja az esőt, bemattul, meg
elkezd leperegni tőle... de majd...
A 400-ast 90e körül adtam el, de egy évig volt nálam és szinte a budira is azzal jártam.
És használható is...