Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kék nekem is jobban OK (nem is tudom mér).
Pirosokkal egyszerűen csak a szín.
Volt 13 -évig piros motorom, de legközelebb piros motorom esetleg egy DUCATI lehet, de esély rá zéró.
Szevasztok!
Szem előtt tartva a tényt, hogy nagyon sokat köszönhetek nektek,
és hogy a legmeglepőbb dolgok kerülnek elő innen-onnan, nincs
valakinek egy jobb felső kopoltyúja?
Ha motorvadászat lesz szombaton, akkor is futón fogom hazahozni, elvégre adásvételi aláírásával kötelező megszűnik. Sünök még az elsejei követésim jutalmát se küldték meg, nem szeretnék még egyet.
Előzőt Dorogon vettem hóesésben, most azért az esőt kihagynám.

Azok a képek nem akarnak ideérni.

RedOne holnap akadna időd megnézni? Srác nem tudta milyen blokk van bent. Azt mindenképp kukkancsd!
Nincs mit, díjnyertes hirdetés :D.

Most azon munkálkodok, hogy előre-hátra "tekergethessem" a
km számlálót. Pusztán a műszaki tartalom miatt érdekel, olyannak
eleve soha el nem adnám akinek ez az első kérdése egy 13 éves
motornál.

Kíváncsi vagyok mire fel kérnek el 10-15e-et egy digitális visszatekerésért...
Ha kérdés volt, akkor jövőhét csütörtök nekem megfelel egyelőre.
Az 1 nap szerelgetés nekem megéri, főleg, hogy közben tanulok is sokat :)
Köszi a segítséget előre is, akkor majd ha végeztem a vizsgáimmal megbeszéljük, hogy mikor jó neked is... :)
Most nem kell mélyebben belemenni...
Sok mindentől ehet sokat, és persze szívesen segítek, de számolj
egy napot a dologra, ha nem gányolni szeretnénk.

Oka lehet sok minden, ami reálisnak is meg szürreálisnak is tűnhet,
de valószínű, hogy karburátor beállítás.
Ha gondolod szívesen belemegyek mélyebben, de nem akarok olyanokat
is fárasztani akik unják .
inkább tanulj te is
Augusztusban megkaphatod... de te mondtad, hogy akkor már 600-as kéne...
Nekem mostanában 6 liter fölött eszik, ami elég soknak tűnik.
Ha nem húzom neki, akkor min 5,9 ha húzom akkor 6,6 is volt...
Szerintetek karbi beállítás kéne? Egyébként jól megy, nem dadog, nem küszködik, csak zabál
Nekem fingom nincs, június közepe-vége felé tudna segíteni valaki?
Csáó!
Akartam papírt rakni a 'szélvédődre' hogy 'fizetős félévemet rf-re cserélném'
Itt kisütött a nap
De jó újra látni :) Mondjuk biztos csak pár perce, de akkor is felemelő érzés...
Kár, hogy tanulni kell, és nem mehetek motorozni
Tegnap mondjuk mentem vele a városban 1 kicsit, de az Erzsi hídról majdnem lefújt a szél, szóval annyira nem volt jó
Hamblo: sárga pöcök a fénykürt, üzemanyagjelző nekem úgy műxik, hogy elkezd pislákolni. Ezt jobbára ilyen hintázással ki is küszöböli magának (fékezés, gyorsítás, dőlés - ilyenekre mindig elalszik a FUEL lámpa), aztán amikor már tényleg nem tudja ellepni a benya semmilyen szögben az érzékelőt, akkor konstans világít. Az első felvillanástól nekem újabban (a tavaszi nagyszervíz óta) átlagban 60km még a tartalékra váltásig. Tartalékot nem próbáltam még koppig, 50km-t tuti elmegy vele (ugye 3,5 liter üzemanyagról beszélünk) akár nagyobb tempóval is. Én húztam neki, hogy inkább 160-ról kelljen begurulni a következő kútig... De 50-et simán elment, ha tudod a fogyasztásod, akkor tudsz számolni egy pontosabb értéket is.

Imi: ez a kék elég szép állapotban van képek alapján. Indexek sem lógnak, stb. - az pedig az első árulkodó jel szerintem, ha borult már a motor. Vagy szépen visszahúzták... Debrecen hozzám közelebb van, de sajnos semmire nem mennél velem. Se motorszerelő, se régi motoros nem vagyok, szóval max azt mondanám, hogy szép vagy nemszép. De ha e mellett döntesz és megveszed és úgy jön ki a lépés, akkor Pestig csatlakozok a visszaútra.
az üzemanyagjelző pedig nekem akkor jelez mielőtt át kellene állítani takarékra (kb 10 Km-rel előtte).
Nekem is szivatózni kell hidegindításnál, anélkül csak pöfög párat, de nem indul be rendesen .Szerintem ez normális.
A sárga pöcök a fénykürt, nekem felvillantja a reflektort a tompított mellé, ha megnyomom.
Ja és még valami.
A kevés üzemanyag visszajelző (akinek működik) nektek mikor lép működésbe? Amikor át kell állítani tartalékra, vagy csak később? Csak mert jó lenne tudni, hogy az enyémen üzemel-e.
Hát amit utóbb belinkeltél az szebb is a feketénél. Ha már motorvásárlás, akkor szerintem ne azon a pár kilométeren múljon.
Piros RF-el mi a gond?

Más:
1. Nektek kell szivatózni hidegindításnál? Mert nekem mindig.
2. A képen bekarikázott kar mire való? Nekem nem csinál semmit. Elakadásjelző, vagy mi?
Hát, mióta beszéltem a tulajjal emelt az áron egy huszast, képeket viszont még mindig nem küldte el.
Mondtam neki, hogy 250 kilóméter, lehet le is tett róla, hogy elmegyek egyáltalán megnézni.
Pedig ez a hozzám legközelebbi nem piros RF.
Még a végén Hajdúhadházra megyek a kékért.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rf400r-3788
395

Elvégre ha Budáig el tudok menni, akkor már Debrecent is elérem.
Kössz a képeket Red1
Felhasználtam.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
A dadogós dolgot ismerem, nekem 6000-től csinálta, és kib*** idegesítő.De ha meg tudod csinálni, utána örülni fogsz neki mint majom a farkának, és egy napig csőgázon fogsz vele járni .
Néha meg kell amúgy is húzni a szarvát, mert "beköpi a gyertyát", na meg "ki kell kormolni".Bár ezek csak ürügyek arra, hogy élvezet néha nyelezni .
Jövőhét csütörtök felőlem OK.
Üdv Uraim!
Tegnap készítettem 2 fotót a masinámról, úgy éreztem, ezt muszály(sajnálom, hogy nem kaptam el a kerek számot).
Gratulálok a jogsi kézhezkapásához Lehet húzni neki! Hajrá, DE CSAK ÉSSZEL!
ja csak milyen számon csörgess azt elfeledtem..
adatlapot kitöltöttem most már..ott megtalálod..

kicsit nem mondom meg a számom és egyből nem tudja senki

na lépek dolgozni is kicsit
Krisz
Szia!

Azóta már levettem, mert elég bántó látvány :(
Inkább a posta lenne megoldható, mert ez tartja
a kéményt is és nem akarok úgy menni vele, hogy
lóg a dörrentő a levegőbe!

Ígérem meghálálom valahogy..bárhogy..nemtomhoy

Dobsz egy címet?Feladom postán..
Vagy csörgess meg inkább, visszacsörgök és megbeszéljük..

Előre is köszönök mindent!

Krisz
Szep estet mindenkinek !

A szezon vegen elado lesz a motorom, gondoltam szolok, hatha erdekel odahaza valakit egy igen megkimelt allapotu vas.
Soha nem volt se torve, se borulva, se csuszva, se fellokve, se eldontve, a 2 gumin kivul max az oldaltamasz erintkezett a folddel
Suzuki FR900R ha jol emlekszem 1998-as evjarat.
Kb: 24-25k merfold lesz benne addigra. Teljessen szervizelt, 4k merfoldenkent olajcsere, es K&N szuromosas, 8k merfoldenkent gyertya csere, 18k merfoldnel volt nagyszerviz, minden kopoalkatresz cserelve.
Extrak:
- Corbin ulles (eredeti is megvan)
- Fem fekcsovek elol-hatul. (eredeti megvan)
- K&N legszuro. (eredeti megvan)
- DINO JET fuvokasor csere (eredetik megvannak) 137 loero padon merve. Nem kezdoknek valo
- Scotoil rendszer (automata lancolajzas)
- Optikai tunning (lasd kep)
- Taviranyitos riaszto (tartalek taviranyito+kulcs)
- Uj Bridgestone BT21 Sportgumik (2 komponensu)
- Uj magneses tanktaska (fekete gyongyvaszon)
- Uj ketoldali hatso nyeregtaska (fekete gyongyvaszon)

Kepeket kuldok, ha valakit komolyan erdekel!
Arajanlatok erdekelnek, de nem kispenzueknek valo

A gep Londonban van, akar labon hazamehetsz vele, akar hazaszallitathatod, ahogy neked tetszik.
Siman atrendszamozhato, de en nem tennem
Vannak lehetosegek, de ezt inkabb privatban

Koszonom, es szep napot

Hát igen igen. Nem kegyetlenül k*rva rossz érzés a forgalomban menni először saját motorral.

Campona tali: jövő csüt?
Na Végre az első legális motorozás Kibaszott jó Elmentem ma a jogsiért, és irány a garázs. Az Árpád hídnál volt dolgom 6-8-ig este, de moondom magamban leszarom, én motorral megyek, ha esik, ha nem. Túrabox fel, tettem bele csereruhát, cipőt, zoknit, mindent, ha szarráázok, akkor ott csere, és nincs baj. De nem esett . Olvasom, hogy Red elhúzza neki 10 fölé, hát én.... Jó hangja van akkor, de inkább már váltom is el, mert félig jó hallgatni, félig bántja a fülem, de gondolom ez majd idővel változik Először voltam legálisan "nagy" forgalomba, és máris emberkednek velem, nem hiszem el.... De megőriztem a nyugalmam, és a pirosnál indulva sem húztam 10 fölé 4.-ig. Lemaradt a Fiestás :) Aztán beálltam a pályán 130ra, és röhögtem amikor üvegen elhúzott mellettem
Na mindegy nem tom leírni mit érzek, e ti tudjátok....
Mikor lesz Campona tali......?