Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem beszólás volt
Csak személyes vélemény.
Szép vas, így képről tényleg egész egyben van. Km alapján talán még vissza sincs tekerve. Az enyémen az, hogy megakadt 28999-nél több, mint gyanús
Amúgy meg tuti jó helyre került a gép...minden Rf ilyen gazdit érdemelne mint te vagy!
Szép...gratula mégegyszer... még a színe is oké... ..bár furcsa lesz majd elképzelni téged egy NEM KÉK motoron...
Hát benzinárilag nem vagyunk épp motor vagy inkább járműbarát ország!nem nagyon van a szomszéd országok közt olyan, ahol drágább mint nálunk

viszont kárpótol érte a fogyasztás!

én is örülnék egy 600asnak, de a cserére nincs pénzem,és nem is szívesen adnám el a kis röfit!Az egyik legjobb motorom pedig volt pár..!

A road attackII-ről nem tudok tapasztalatot mondani, biztos jobb ez nem vitás,de nekem ez is bejött ahogy láthatod a majrécsíkból

Gratula a motorhoz Imi,remélem egyszer már eljutok oda, hogy ott leszek egy RF talin én is..és láthatom a többi RFCICLÉT

Krisz
Fotókról egyben lévőnek néz ki. Használd szépre, jóra!
Tessék mire megírom a hozzászólásom, már be is szólnak a felnire
De hát ennek lila a felnije ....
Pont mint az enyém.
Van 2 aranyos sztorim, mert a lila felnit, meg a rózsaszín csíkot oldalt szerintem te is meg fogod kapni :
Édesanyám ovónő, és egyszer lementem hozzá motorral.Kis srácok meg körbeugrálták a gépet, hogy fú, meg aztadejó.Nekem persze dagad a mellem.
Erre megszólal az egyik a kupacból :
-Tök jó, csak ne lenne ilyen csúnya lila..
Ennyit az egómról.

A másik:
Baránőm albérletben lakott és átmentem hozzá.Megálltam a ház előtt, és ogyajött egy 5 év körüli kissrác, és a következő párbeszéd zajlott:
-Szia, szép motor.
-Köszi.
-Ez új?
-Nem, már 15 éves(örültem hogy a srác újnak nézte ).
-És megy 300-at?
-Annyit azért nem.
-AKKOR AZ NEM IS JÓ.

Majdnem lecsaptam a kis szarost
Minden bunkóság nélkül azt kell mondjam, használd EGÉSZSÉGGEL, vigyázz rá.
NEM AZ ELŐZŐ MOCC SORSÁRA GONDOLOK!
Nagyon széééép, bár nekem nem gyere be a felni színe, de az a legkevesdebb.
Csináltam világosban új képekket a házi motoremelőről, ahogy ígértem.
Meg a majrécsík fotó is helyet kapott.
grat hozzá!
(enyém is pont ilyen szín összeállítású volt )
Megy! Egyszerűen megy!
6-ban 3000-ről mint mikor a 400-as 6000-ről kb talán.
De ha összehasonlítod a 3 nyomatékgörbét ott meglátod.
Kétszer álltam neki lemosni annyira olajos, fékporos volt.
Láncról brigéciolozás után még a hevederek oldaláról drótkefézni kellett a rásült olajat. De ami kel rá: elsőgumi(RoadAttack2) jobb tükör(persze a kicsin is pont az durrant el). Pár apróság hiányzik de a kicsiről megoldok sokmindent. Nameg sok apróság átsétál rá mindenképp( doboztartó, ülések, félolajtartály fedél, stb).
Kanyar gyakorlásra : kaloring.hu
Még a "sportos" csoppereseket sem nézik ki. Jó fejek.
Gratula! ! !
Várjuk a képeket meg a sztorit....Hogy megy? stb
Egy ideje akcióban van néhány Repsol 4L-es olaj a www.olajshop.hu-n.
Onnan rendeltem olajat meg szűrőt már elég rég óta. Korrektek és
szerintem jók az áraik, bár a szállítási díj dob rajta.

Az 5.3-as fogyasztás teljesen jó. Nekem is annyit eszik átalában.
Mondjuk hétvégén apukám olyat produkált amit nekem még SOHA
nem sikerült, 6.6 liter + 3 deci olaj.
Hát ennyire én még sose küldtem neki, Siófok meg vissza múltkor
4.8-ra jött ki. Pedig visszafele jöttünk azért egy kis tempót.
Igazán nincs mit, kiscserkész ahol tud segít .
Azóta amúgy már 2x hívott a srác technikai dolgokkal, mert mégis megtartja...

Gratula a 600-hoz.

Kaptam ma ajánlatot a szar hengersor újrahüvelyezésére.
40 ropiért kap új hüvelyeket, illesztik a jobbik dugósoromhoz és
síkolják is.
Megéri ? Van tapasztalatod újrahüvelyezéssel kapcsolatban ?
Pedig Siófokon még meg is kérdeztem nem-e akarod eladni!
Aszontad majd jövőre, árral még meg is egyeztem volna.
Egyedül a műszerfal ami nem tetszik azokon az Rf-eken.
DE A SZÍNE AZ NAGYON OTT VAN!
Gratula az új vasadhoz Imi!Képeket mielöbb felrakni!És csak óvatosan!Amúgy én is egyre inkább azon vagyok hogy eladjam a kis röfimet...úgyérzem kinöttem...bár nem lesz egyszerü jó áron eladni,és sajnálni is fogom nagyon,de egyel feljebb szeretnék lépni azon a bizonyos létrán.Szeretnék egy honda cbr 600 f-et,2003 utánit...de hogy össze jön e az még a jövő zenéje!
Amikor legutoljára olvastam valahol, akkor még 61.000 volt párban a Road Attack II. Erre gondoltam hogy sokallom. De a 30 egy hátsóér tényleg rendben van, és 23 hozzá az első.Úgyhogy ezt már nem tartom annyira vészesnek, igazad van.Viszont megvan honnan szerzem be majd a gumit.
RedOne köszönöm szépen a motor megnézését mégegyszer, de most már biztos nem fogok elmenni érte.
Ugyanis vettem egy 600-ast!
Képeket hamarosan teszek róla.
Azér azt a plussz 40 lovat érezni !
Nekem is az van, és csak dicsérni tudom.De nekem lassan az első és a hátsó ismét lerongyolódik, és kíváncsi vagyok a Road Attack II-re.
Bár az ára kicsit csípi a szemem a sima Road Attackhoz képest, de majd meglátjuk.Max egy két tank benzinnel kevesebb.
Ja, csak hogy dühöngjek, begurultam a benzinkútra, megtankoltam, és 5200 -at fizettem.Telefonon számológéppel utánaszámoltam, mert nem akartam elhinni. Kib*** drága a benzin.
Szóval ezek után hogy az én adómból szívják a vérem, szarok az utak, és ennyibe kerül a benzin, senki ne dumáljon bele, hogy mennyivel közlekedek, mert ennyi pénzért személyesen a közlekedési miniszternek kellene pipáznia minden tankolásom mellé a kút mellett csipkés tangában.
mellékelve egy általan tegnap gyártott majrécsík
bejött a conti gumi nem vitás
A majrécsík 4 bejegyzéssel lejjebb, RedOne kollégánál megtekinthető
Sziasztok!

A tegnapi mérleg; 360km túra Galgagutáról Aszódon Gyöngyösön át Mátra, onnan Szilvásvárad majd Ózd Borsodnádasd Eger visszafelé is természetetsen Mátra és Pásztónak haza
shtowee még jó, hogy nem küldtem a lábtartót ahogy mondtad!

És ami a tegnapi nap csodája volt; 130km után tankolás Egerben 5,78l azt hittem káprázik a szemem,Mátrán keresztül kevesebb mint 4,5lityis fogyasztás

A Másik tanúság, a Mátra Egerbakta felőli oldala sokkal motorozhatóbb és kisebb a forgalom, nekem nagyon bejött!

Szóval most teljes az öröm
Műszaki problem nulla,ilyen jó utakat kívánok mindenkinek az egész nyárra!

Bár Sástónál a nézelődés miatt majdnem felkenődtem egy index nélkül elforduló kisbuszra
De a satu fék pont elég volt kikerülésre pedig azért kanyar után nem egy nyomatékgyár a 400as így nem mentem őrült tempót és mégis...

Igazad volt Imi, vagy nézelődik az ember vagy motorozik!

Szép napot mindenkinek!
Krisz
Most esett le hogy mi az az ajróring... .
Nem írok többet ilyen korán hozzászólást, megigérem