Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy ám!

Szegény Anett. Remélem nem bánja, hogy felraktuk róla azt a képet. Mert a motoros társadalom tuti nem bánja.
kajakra mondom tök jó lett!És ahogy olvastam a kommenteket a képek alatt,van már pár irigyünk is...
Sziasztok!

Egy kicsit kutakodtam így őrangyalként, és feltöltöttem a klub oldalát mindenféle földi jóval: képek, statis... De inkább nézzétek meg!
Nem vagyok elfogult,de szerintem a kék logó legyen a profil arcképe... Ugye Imi?
Hát Shtowee csinált 1-2 képet szerintem ha szépen megkérem felrakja :)

Egyenlőre ugynézki oldalidomok nélkül hibátlanul megy...kap uj teló szimeringeket és kész...Minden más ok!
Sziasztok!

Már régóta figyelem passzívan a fórumot, és mint védőangyal, minden találkozóra és gurulásra elkísérlek titeket.

Persze az ilyen eseményeket rendszerint alaposan dokumentálom is, így a múltkori, történelmi jelentőségű túra képeit is feltöltöttem már.

De most nagyon trendi dolog ez a web 2.0... Mindenki lájkol, megosztja a barátaival a képeit, videóit, hangulatát. Gondoltam én is fejlődök ilyen téren: ha szeretnéd alakítani a magyarországi RF Klub arculatát itt a SportMotoron, akkor írj egy mailt a pistabaaa[kukac]gmail[pont]com címre ez ügyben, de ne felejts el valamilyen egyértelmű azonosítót is mellékelni (a nickneven kívül), mert akárki nem buherálhatja az oldalt!

Továbbá úgy hallottam, igen terveztétek a következő gurulást. Nos, segítek egy kicsit: tessék szépen ellátogatni ide jól, és bepipálgatni azokat a napokat, amelyek jónak tűnnek. Fórumos nick használata ajánlott.

Végül, de nem utolsó sorban egy kis fórumon belüli szavazásra is kérnélek titeket: a profiloldal "arcképe" melyik lenti kép legyen? (bocsi a szürke és arany RF tulajoktól, de persze küldhetnek be pályázat anyagot ők is! )

Köszönöm a figyelmeteket, csillagfényes, derűs, Isten áldásával kísért, szépjóéjszakát kívánok!
Imi !

A legújabb Quicktime player játszotta csak le nekem is !
Töltsd le, googliba beírod, hogy "quicktime player download"...
Nem láttam a motorod, de tudom milyen látni a sérült motort.
Nagyon nem jóó:
Nem tudom lejátszani a videót. Miért?
Úgy teszek :) igen én is örülök hogy megúsztam

Köszi a sisakhálót,amint tudom vissza juttatom!Egyhamar úgysem lesz rá szükségem
Ja, ha elolvasnám a hozzászólások elkövetőjét, kiszűrhettem volna.

Van bőven hidd el, csak nem mindenki netfüggő. A sok apróhirdetés között is alig akad klubtag.
Bassfan az ....
Vajon hány RF-es van az országban?
Sehol egy kék!?
Piros 600-assal ki Ő? A kopasz.
Beletöltöttem ezt a Wynn's trutyit az enyémbe, és nem lett kemény
a váltó, viszont sokkal csendesebb lett a blokk, bár nehezebben
is pörög... meglássuk hogy viseli a tartós tesztet
Franók lettek a képek! Sok szép RÖFI egy helyen...viszont egyik sem kék...
Nándi lánca nem csak laza, de egy takarítást is elviselne, mert amikor mellette mentem akkor recsegett, ropogott, mint az én régi láncom csere előtt.
De mondta, hogy a hétvégén akar rajta húzni, és le is fogja takarítani......
Pár észrevétel a közös motorozást illetően:
Ahogy Shtowee mondta, ha előz valaki, előzés után annyira menjen
előre, amennyire csak tud, hogy a többiek is beférjenek.

Ha zippzár alakzatban haladunk, úgy kell helyezkedni, hogy az előttünk
mögöttünk haladóval szemkontaktust (lásssuk a fejét) tudjunk
tartani. Ekkor biztosan lát minket a tükörben és mi is látjuk őt.
Sokszor előfordult, hogy elbújtatok a holttérben, ez veszélyes.

Ha együtt megyünk valahova, akkor ha esetleg elveszítjük
a csapat egy részét, aki lemarad ne aggódjon, menjen tovább,
aki meg elöl van, az a legközelebbi lekanyarodásnál várja be
a többit, előbb nem kell. (Ezt én is elrontottam rögtön a benzinkút
után.)

Legközelebb ha bármi miatt megállunk, szerintem akárhogy is,
de EGY oldalra parkoljunk, mert Shtowee nagyon igazat mondott,
hogy bámészkodnak egy irányba és nem néznek a másikba.

KJNándi: feszíts a láncodon, mert szerintem laza. Max 3-4cm-ert
lötyöghet a laza (alsó) ág.
Ugyan... ez termeszékes...
Meg fogom csinálni a galériát, mostmár van elég kép a kezdethez.
Szerintem hétfőn (szabin vagyok), nekilátok (kis türelmet ).
Jók lettek a képek! Mindenkié. Tényleg jó kis menés volt ez - a végétől eltekintve.

A közös Sportmotor galériából lesz valami? Mindenképpen meg kellene csinálni.

Rambo
Jó, hogy egyben vagy, a gépet meg gyógyítsd meg a következő etapra.
Ahogy néztem a motornak nem lett semmi baja,csak a joboldali idom + fejidom 1picit+1 kopoltyú ennyi.

Én még szagatottnál kezdtem el előzni,csak ugye,mint látható ahogy mellé értem,azonnal rám rántotta....azért örülök hogy nem mással történt ez,mert lehetnem járt volna ilyen szerencsésen...Mindenesetre köszönöm mindegyikötöknek a segitséget és a sisak hálót is,azthiszem Bassfan tól kaptam,de nem nagyon rémlik semmi a tegnap estéről....

REDONE neked is köszi mindent.
Sziasztok!

Belenéztem a videóba. Bár az eset pont nem látszik, ez a ráhúzósdi mégis durva. Korábban már említettem egy Gyöngyösi polgárőrt, aki dettó ugyanezt csinálja a mátrai kanyargókkal.
Kill'em all!

Más.

Ki volt ma reggel fél 8 körül az új M0 szakaszon a 3-as út körül, a Megyeri-híd felé fekete motorral (UH*-***) szürke kopoltyúkkal hátsó dobozzal PÓLÓBAN MEG RÖVIDGATYÁBAN?

Bátor...