Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ne szenvedj azzal a tárcsával .
A benzincsapot egy M6x15-ös hatlap fejű csavar fogja, meg 3 cső,
ha elhagyod a csavart .

Komplett benzincsapja egészen biztosan van akármelyik bontónak,
csak külön nem akarják neked eladni, amit talán meg is értek.
Tuti nem lehet több 2-3e Ft-nál.
Kicserélni a benzincsapot 4 perc, egy csipesszel meg el tudod
szorítani addig a tankból jövő csövet.
Vazz! egy ki.aszott bontóba sincs üzemanyagállító-gombocska, tekerő, faxom tudja mi a neve..... Vkinek nem kallódik egy otthon a padláson?
Igen, a bordó házfal látszik a szürkén.
A felnin keress lila foltot! Épp elég volt lepucolni de legalább alkualaponak elment a nagytakarítás.
Tavaly tavasszal mikor kipróbáltam pont ilyen bogaras volt az eleje, meg vastagon poros az ülés alatti rész.
Amúgy hogy gondoljátok a találkát? Gurulnánk utána valamerre? Ha igen merre, mekkorát?
A jövő hét nekem is jó lehet.
nekem úgy néz ki OK a jövő hét csütörtök.
én nem tok menni :(
. . . . .... . . . .
. . . . ....
.................. . ........
. . ......................... . .
................ ....................
.................. ..................
............................... ....

Csak nem ezt akartad?
Nekem valószínű jó a jövő hét, akkor talán már lesz della. De most csütörtökön semmiképp. Így jár, akinek kilopják a pénztárcáját a táskájából.
Camponás Találkozóra írjon mindenki valamit!
Mikor? Hánykor ? Jó ? Nem jó ?
Tegyük át jövőhét csütörtökre!?!Ha nem lesz vihar részemről rendben.
Csak Beszéljük meg előre. Ki jönne, hánykor találkozunk stb..
Akkor ezt szerintem passzoljuk, mert nem lennénk sokan.....
! ! ! ! ! ! ! ! !
! ! ! ! !
! ! ! ! !
! ! ! ! ! ! ! !
! ! ! ! ! !
! ! ! ! ! !
! ! ! ! ! !
! ! ! ! ! !
! ! ! ! ! !
Imitrikes :Jó a gép az a lényeg! Remélem idén összefutunk majd valahol.
Sajnos nekem sem jó a tali időpontja. /csempézés..../
Hétvégén meg melózok. Hétvégén este fele lenne jó csak de akkor meg jön a kurva vihar /annyira elbaszott ez az időjárás.... /
Pedig jó lenne már találkozni veletek....meg gurulni egyet.
! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Sziasztok!
Én sajna nem tudok menni, akármennyire is szeretnék, mert sajna dolgozom, mint a gép.
Ha a hétvégén lenne az nekem jobb lenne, de így nem fog menni
Én nem ígérem, lehet Kakucson leszek.
Mielőtt elfelejteném, holnap akkor lesz valami összeRÖFFenés a Campona parkolóban?Ha igen ki jön, mikorra, stb?
Te nem tuszd aludni? ilyen korán még a billentyüzetet is alig látom....
A lemosásról meg annyit hogy tegnap ugye jégeső, meg vihar volt pesten.
Na tegnap elmentünk barátnőmmer bevásárolni, és mivel nem volt kedvem bőrruhát cipelni 3 órán át, ezért (tudom hogy nem szabadna, és ez volt az első alkalom)farmer+kapucnis pulcsi kombóban mentem.
miután elindultunk haza, elkezdett szakadni, és mire hazaértünk, addigra pont elált.Hát nem jó jégesőben motorozni, az tuti!
Viszont most le van mosva a gép , és szerencsére nem lett semmi baja a jégtől.
Nekem is már 2 szívdobogtató élmény volt. az egyik az egyik haverom volt:
-És mennyi egy ilyen motor? 1 millió?

Lehet gyorsba oda kellett volna adnom neki 7 kilóért

A másik meg a garázsos faszi volt, akitől bérlem a BMW-nek a helyet:
Szép új motor, hány éves 2? Hát mondom 14. Na ne kamuzzak már. Most tényleg mennyi, akkor 3?

És még le se volt mosva, nem úgy mint most, mert hétvégén csilli-villi lett, egyszerűen ragyog :)
Jó estét:) elnézést ez nem ide való de ezen a linken :http://www.mobiltelo.hu/29643 regisztáljatok napi akár 7 sms is! előre is köszönöm aki regisztrált
Sanszos, hogy a piros fal és a piros kocsi miatt rózsaszines a netes kép, de lehet a fotómasina tréfát űz a szemeinkkel. SZÉP!
Na, kicsit ellátogatok Vas megyébe, erre mire visszaérek, már egy 600-assal csapatsz.

Grat hozzá, szép, mint minden RF. Lila felni meg kicsit a régi divatot idézi, akkor minden motor lila-türkisz és hasonló színű volt. Na de ez tényleg a legkevesebb. Az apróhirdetés képein meg tényleg nem látszik lilának a felni, minden más viszont tiszta rózsaszínes. Valami igen jó beállítású mobillal lőhették a képeket...

Remélem akkor látunk több talin is mostmár!

Nyáron én tervezek egyébként valamilyen ausztriai túrát, lehet bedobom ide is.

Más: lezárult a videópályázat. Köszönöm a szavazatokat, sajnos lemaradtam minden helyezetről... Az első hely még nem bánt annyira, mert hát a "szakmai zsűri" választotta a nyertest (bár a szervezés röhejes volt), a második viszont... A Ducatis srác, nem mondom hogy 100%, csak 99%, hogy kijátszotta a rendszert. Pénteken hirtelen érkezett rá +60 szavazat. Az egész hétvégén meg szumma 3. És már párszor eljátszotta ezt... Na mindegy, ez így sikerült, még egyszer köszöntem az értékes szavazatokat!
Ha megnézed az apróhirdetés képeit, ott még nyomokban sem lelhető fel a lila kerék. De éngem nem zavar (foci hidegen hagy).
Engem annyira nem kárpótol a fogyasztás, az enyém eléggé éhes, de igazából nem érdekel.
A lila felni meg már nekem is a szívemhez nőtt
Egyébként, ha már szóba jött a tali, nem úgy volt hogy most csütörtökön Campona parkolóházas találkozó lesz?
Köszönöm, köszönöm, virágot az öltözőmbe...