Hát nem egy rossz szakasz, egy kicsit irigyellek is érte ....szép táj, jó kanyarok! És még kátyúzva sincs(ahogy láttam, nem túl foltos) na ez az ami itthon rikta
Én egy autóvillamossági boltban vettem 3000 ft körül HELLA-t, igaz be kellett fúrni a burkolatba, de legalább minőségi cucc, és ha lenne rá igényem még világítana is.
Sajnos elkövettem azt a hibát hogy a jobb oldaliba fúrtam be, így oldalsztenderen közel vízszintes de így sem ázik be.
Látom van ötlet bőven hova megyünk túrázni!
Kékestető-Eger- Lillafüredre, és a
Csobánka-Dobogókő-Esztergom -Visegrád Túrák
100%-hogy összejön a részemről/részünkről/.
Dobogókőre tavaly is 4 szer felmentünk ügye nekünk közel van.
Lillafüredi Túra.... /1000-kanyar országa/ -eszméletlen környék, tájak, utak.... Ezért idén is elmegyünk!
Az időpontot majd meg beszéljük.....
Meg hát van itt még sok jó ötlet...!
Megvan a levegőszűrő felújítása. 800Forint.
Nem igazán volt koszos-poros 10000km és 2 év után, -nem mint egy gixer 2000 km után- inkább az olaj veszít nedvességéből emiatt kicsit szárazabb mint illene.
Legközelebb vigyem évente, az a tuti -mondotta a szerelő-.
LOUISban van akcióba normális szivargyújtó 10ejuróér, aszem azt teszek a műszerfaltakaróra nem az autóból kivettet a rekeszbe.
Nagyon hangulatos, jó vidit állítottál össze! grat hozzá!
Ha az egri túrád összejön, mindenképp vevő vagyok rá...nem vok messze...szal ilyen északi részen csavargás az mindig jöhet(meg szlovi is...a határon lakok, sokat kijárunk)!
A visegrádira sztem megintcsak vevő vok...bár én Esztergomba+Győrbe is szeretnék eljutni!
Bár ezek még nagyon messze vannak...de az idő eldönti, hogy mi jön össze meg mi nem! Bár addigra már remélem vmi túra-enduron leszek...rem tavaszra sikerül vmi csere!
Nekem is MDS volt a HJC előtt, én anno még 20-ért vettem.nekem nagyon bevállt, most ezért a pénzért meg tényleg megéri.
Amúgy én is vettem egy nadrágot a barátnőmnek 9.990-ért
Sisak van náluk minden nap gombokért!
pinlock a legjobb védekezés a pára ellen (de ha szemüveges akkor fújhatja), csak rendszeresen igazítsd ha eléri a sisakot fölnyitásnál mert könnyen karcolódik.
MR most tesztelte tartósteszten.
Lehet csak én vagyok lemaradva, de azért beírom hátha
valaki nem ismeri (én nem ismertem).
Létezik beszerelhető páramentesítő plusz réteg a sisak plexihez.
Úgy híjják, hogy "Pinlock".
Én ma rakattam a pleximre a shoxban.
Elég hatékonynak tűnik, simán nem sikerült belehelnem, csak
körülötte lett tiszta pára, majd meglátjuk tavasszal esős-párás
időben is...
Még egy 600-as? Lassan többen leszünk mint a 400asok
Üdv a csapatban.
A visegrádi túrára én is benevezek, párszor jártam arra, és nem rossz móka.
Viszont ajánlom figyelmetekbe a Jászboldogházai motorostalálkozót, Május 7,8,9.Hatalmas buli, és tavalyelőtt 3000 volt a három nap.egésznap gumifüst illat, meg jó koncertek, és persze sör.
Ha valaki idén menne Kakucsra, az szóljon, mert idén én is mennék szívesen.
A másodikra tuti nevezek. Az nekem mondhatni egy kis kitérő hazafelé.
Mert ugye én meg Bp-Miskolc a 3-mason, tehát Gödöllőn át, Eger mellett. Lillafüredig meg remélem meg lesz a szép új út addigra.
Dobogókő szintén érdekel, szobatársaimat is szerintem. Ősszel voltam velük és egy haverral (4en szumma) ilyen Esztergom odavisszát, vissza Visegrádon át (indulás Bp volt szintén csak).
Egyébként meg nekem is sok tervem van a szezonra. Ami végre teljes lesz, nem "csak" július közepétől. Bár a tavalyi "felet" is marhára élveztem!
Emu !
Az idén is voltál kisújszálláson?
Én igen a barátnőmmel ill. voltunk 1 páran.
Nagyon tuti buli volt.
Azóta is a szlogen a csapattagok között: "Kisújszálláson a legjobb!"
1.Én idén párszor elmegyek Dobogókőre Csobánkán Keresztül+Visegrád fele is majd.
2.Érd-Gödöllő-Kékestető-Eger-Lillafüred /410km oda vissza/
3.Molnaszecsődre szeretnék elmenni+Rába ringre.
Kinézni Kakucsra és Hungaroringre.
Ezeket tervezem idén. Remélem össze is jön.
Horvátország is jó volna de nekem idén nem fér be a büdzsébe....
A találkozókon túl remélem össze jön pár RF-Túra...!
Hát ha valakit érdekel ezek közül valami, akkor szóljon majd....
De ha van más egyéb jó ötlet.... Csatlakozom!
Sajnos elkövettem azt a hibát hogy a jobb oldaliba fúrtam be, így oldalsztenderen közel vízszintes de így sem ázik be.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nekem itt a Menyország. Alig 40km tőlem ez az őrvidéki szakasz.
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://www.spor
tmotor.hu/motor...
Látom van ötlet bőven hova megyünk túrázni!
Kékestető-Eger- Lillafüredre, és a
Csobánka-Dobogókő-Esztergom -Visegrád Túrák
100%-hogy összejön a részemről/részünkről/.
Dobogókőre tavaly is 4 szer felmentünk ügye nekünk közel van.
Lillafüredi Túra.... /1000-kanyar országa/ -eszméletlen környék, tájak, utak.... Ezért idén is elmegyünk!
Az időpontot majd meg beszéljük.....
Meg hát van itt még sok jó ötlet...!
Nem igazán volt koszos-poros 10000km és 2 év után, -nem mint egy gixer 2000 km után- inkább az olaj veszít nedvességéből emiatt kicsit szárazabb mint illene.
Legközelebb vigyem évente, az a tuti -mondotta a szerelő-.
LOUISban van akcióba normális szivargyújtó 10ejuróér, aszem azt teszek a műszerfaltakaróra nem az autóból kivettet a rekeszbe.
Üdv az új évben minden régi és új RF-esnek!
Találtam egy angol weboldalt, ahol elég sok alkatrész elérhető RF-hez. Ezennel megosztanám az elérhetőségét, hátha segít valakinek:
http://www.wemoto.com/bikes/Su...
Ha jól láttam szállítanak Európába is (ez a briteknek nem mindig meg). Jó böngészést!
Nagyon hangulatos, jó vidit állítottál össze! grat hozzá!
Ha az egri túrád összejön, mindenképp vevő vagyok rá...nem vok messze...szal ilyen északi részen csavargás az mindig jöhet(meg szlovi is...a határon lakok, sokat kijárunk)!
A visegrádira sztem megintcsak vevő vok...bár én Esztergomba+Győrbe is szeretnék eljutni!
Bár ezek még nagyon messze vannak...de az idő eldönti, hogy mi jön össze meg mi nem! Bár addigra már remélem vmi túra-enduron leszek...rem tavaszra sikerül vmi csere!
Üdv: Nooby
Amúgy én is vettem egy nadrágot a barátnőmnek 9.990-ért
pinlock a legjobb védekezés a pára ellen (de ha szemüveges akkor fújhatja), csak rendszeresen igazítsd ha eléri a sisakot fölnyitásnál mert könnyen karcolódik.
MR most tesztelte tartósteszten.
Ezek szerint RedOne-nak sikerült megcsípnie a sisakot. :)
üdv,
David
szülinapjára.
De amúgy kényelmesebb mint a K2-őm, elég jó minőség.
A Pinlock 7 ropi volt. Szerintem a plexi árakra vetítve nem drága,
de nem is olcsó.
valaki nem ismeri (én nem ismertem).
Létezik beszerelhető páramentesítő plusz réteg a sisak plexihez.
Úgy híjják, hogy "Pinlock".
Én ma rakattam a pleximre a shoxban.
Elég hatékonynak tűnik, simán nem sikerült belehelnem, csak
körülötte lett tiszta pára, majd meglátjuk tavasszal esős-párás
időben is...
Igen szeretném bővíteni a 600-asok taglétszámát.
Remélem minél több bulira el tudok majd menni én is veletek!
Drukkolok ám neked, hogy mindent sikerüljön megcsinálnod, akkor aztán nagy respected lesz úgyhogy hajrá!
Üdv a csapatban.
A visegrádi túrára én is benevezek, párszor jártam arra, és nem rossz móka.
Viszont ajánlom figyelmetekbe a Jászboldogházai motorostalálkozót, Május 7,8,9.Hatalmas buli, és tavalyelőtt 3000 volt a három nap.egésznap gumifüst illat, meg jó koncertek, és persze sör.
Ha valaki idén menne Kakucsra, az szóljon, mert idén én is mennék szívesen.
Ugyan "messze" van még de nagyon készülünk rá mi is.
További szép napot.
Az üveghegyre gondoltam.
Minden este érdemes megnézni a másnapi akciós listát!
HIHETETLEN
Ha megérem idén ugyanott nagyobbat alkotok
Mert ugye én meg Bp-Miskolc a 3-mason, tehát Gödöllőn át, Eger mellett. Lillafüredig meg remélem meg lesz a szép új út addigra.
Dobogókő szintén érdekel, szobatársaimat is szerintem. Ősszel voltam velük és egy haverral (4en szumma) ilyen Esztergom odavisszát, vissza Visegrádon át (indulás Bp volt szintén csak).
Egyébként meg nekem is sok tervem van a szezonra. Ami végre teljes lesz, nem "csak" július közepétől. Bár a tavalyi "felet" is marhára élveztem!
Még dumálunk ezekről úgyis!
Az idén is voltál kisújszálláson?
Én igen a barátnőmmel ill. voltunk 1 páran.
Nagyon tuti buli volt.
Azóta is a szlogen a csapattagok között: "Kisújszálláson a legjobb!"
1.Én idén párszor elmegyek Dobogókőre Csobánkán Keresztül+Visegrád fele is majd.
2.Érd-Gödöllő-Kékestető-Eger-Lillafüred /410km oda vissza/
3.Molnaszecsődre szeretnék elmenni+Rába ringre.
Kinézni Kakucsra és Hungaroringre.
Ezeket tervezem idén. Remélem össze is jön.
Horvátország is jó volna de nekem idén nem fér be a büdzsébe....
A találkozókon túl remélem össze jön pár RF-Túra...!
Hát ha valakit érdekel ezek közül valami, akkor szóljon majd....
De ha van más egyéb jó ötlet.... Csatlakozom!