Sziasztok.
Létezik ugyan ebben a méretben 17Aó-ás akksi is, csak az már kicsit drágább. Nekem volt, de 2 év után a hibás fesszabályzó tönkrevágta sajnos.
Nem emlékszem pontosan, de azthiszem 7e volt.
Most amit kinéztem, az egy 10Ah-s, ugyan akkor hosszra-szélre mint
a gyárink, csak 30mm-rel magasabb. Szerintem az belefér, de majd
megmérem, max. kiszedem a tartó aljából a szivacsot.
Kicsit méricskéltem az akkut amit tavasszal vettem, hát kínai...
Amikor megvettem belement a 9Ah meg ki is jött kb. 8.5.
Most már csak 8 ment bele és 7.2 jött ki, hát azt gyanítom, hogy
tavasszal mégis Bike Bull lesz.
a fejidomot tartó konzolt lefújom mert pár helyen rozsdásodik, és bántotta a szemem.Illetve a bal felén csúszott tavaly, és azt most kipótoltam, meg lecsiszoltam, úgyhogy az is lel lesz festve, illetve lakkozva.
De nem bírtam ki, ma is beindítottam egy kicsit, csak pár másodpercre.(bent a lakásban :))
Elképesztő az időjárás....
Ma több motorost is láttam...
Dec. 24-én +8 Fok se normális, pedig hétfőn még -10, -17 fok volt.
Lehet, hogy jan.-végén indul a szezon.....
nagy melót nem akarok benne. A napokban ráérek, megnézem közelebbről, hogyan tudom a tartódobozát kivenni. De kókányolni, szanaszét kapni mindent, annyira azért nem akarok elmélyülni benne, akkor inkább marad a gyári.
sziasztok.
Köszi nektek a gyors válaszokat. Egyébként azért kérdeztem, mert 28Ao-s akksim van nekem gyári új, nem kerül semmibe. De 1/2 cm-el szélesebb és 1 cm-el hoszabb mint a gyári.
(Akku témában pedig annyit, hogy a kapacitástól semmi sem függ,
nem tehet semmit se tönkre, csak nincs értelme. Nagy áramleadó
képességű gyári méretű akkut kell venni és ég és föld lesz egy normálhoz
képest.)
Sziasztok.
Hozzáértők segitségét kérném elektromos dologban. Úgy látom, csak 1-1 cm-t kell alakitanom, és be tudnék tenni a jelenlegi helyett egy 28Ao akksit. A kérdés az, nem ártok e ezzel a generátornak, vagy bárminek?
Nézegettem a sisakot, és a kis kallantyú amivel le tudom zárni a plexit ellenkező irányba tekerve résnyire megnyitja azt.
Így már szebb lesz az élet hidegben motorozáskor is!
hanem kisebb emelés hosszabb összenyitással - nagyobb szelepemelés.