Sziasztok!
sajnos nem volt hosszú a pályafutása az Rf-nek,
de talán ti tudtok segíteni, hogy hol lehet szerezni burkolatot
kompletten, meg első villát,
vagy csak, van e valami jó burkotatjavító-csináló emberke.
Én jól vagyok, csak a motor tört ösze, amikor nem akarta megadni
az elsőbbséget egy kisteherautós, és mivel megilyedt, pont az út közepén állt meg, hogy semerre sem tudtam kikerülni!
Csak a kulccsonttomat kellett müteni, ma engedtek ki a kórházból,
és tegnapelött volt az esemény.
Előre is köszi!
Hát aki ilyen időben motorozik az előtt le a kalappal.
Látom Imitrikes hogy neked sem nagyon sikerül eladni a mocit.
Mindenkinek szinte ingyen kéne minden.Én már kezdek letenni róla hogy eladom,mert bagóért nem fogom eladni akkor inkább alólam fog kirohadni:)Persze csak jelképesen.Mert amúgy tuti állapotban van.
Tényleg nem akar venni valaki egy tuti kis 400-as röfit?:)
Sziasztok! Szívműtétem volt és ezért !
Eladnám az RF600R motoromat 480000 Ft.-ért!
Nagyon szép állapotban van a motor! Megkímélt, keveset használt, garázsban tartott! Van rajta zárható-lepattintható túradoboz, Ködlámpa, LOUIS óra, Zárható kesztyűtartó, Új akku, Teljesen új gyertyák, SportzBlue égő. Adok hozzá + 1db. 65-70 %-os hátsó gumit, LOUIS motortakaró ponyvát (hidegnek-melegnek /UV szűrős/ ellenáll).Törzskönyv!
Suzuki RF600R
600 ccm. ,
Évjárat: 1994.
Km:47000 (éves átlag:3200 km.)
Nekem K&H 27e, Union 19e (újraszámítva).
Hétfőn bemegyek és lemondom a jelenlegit a K&H-nál.
A papíron amit küldtek, örömmel értesítettek, hogy csökkent a
kötelezőm 36-ról 35-re... No comment...
nem tudom mennyit változtat, de 1 próbát megér: ismerősöm 22 éves, vidék, 2006os GSR 600, B1be lép jövőre. A netrisken 22'000Ft-al (ha jól emlékszem) az UNION a legjobb ajánlat. Elment az UNION honlapjára, ott újra számolva: 17'000Ft. Csak mert nem a netrisk-en keresztül kötné.
Illetve ami még érdekes: van olyan "akció", hogy amennyiben bevállalsz valamennyi önrészt egy balesetből, akkor annyi % minusz a díjból. Nem tudom mi a felső határ, de említette a 20'000 önrész = -20% párhuzamot. Az megint csak nem rossz.
Nem vonatom ki mert a szokásos újévi motorozást nem szeretném kihagyni, de bakra tettem Én is a Kékvillámot.
Ülés alól kipakoltam a cuccot, hogy levegőzzön a táskában (MOTORRAD stílusosan - nem photoshopp! :-) kipufogót bedugtam, aksit lekötöttem, letakartam.
sajnos nem volt hosszú a pályafutása az Rf-nek,
de talán ti tudtok segíteni, hogy hol lehet szerezni burkolatot
kompletten, meg első villát,
vagy csak, van e valami jó burkotatjavító-csináló emberke.
Én jól vagyok, csak a motor tört ösze, amikor nem akarta megadni
az elsőbbséget egy kisteherautós, és mivel megilyedt, pont az út közepén állt meg, hogy semerre sem tudtam kikerülni!
Csak a kulccsonttomat kellett müteni, ma engedtek ki a kórházból,
és tegnapelött volt az esemény.
Előre is köszi!